Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)
Raspunsuri - Pagina 15
mirunajr spune:
nu am reusit sa va citesc din urma sint curioasa prin ce aventuri ati mai trecut cu coletele...eu una nu am avut probleme...in afara de faptul ca a venit cam tarziu comanda din 4.07. in rest a fost OK.
miki68 spune:
Eu tre' sa recunosc ca, deja, imi doresc sa treaca timpul mai repede si sa reiau serviciul. Cum n-am plecat anul asta nicaieri, ma prostesc de tot stand acasa
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
Miki, cred ca trebuie sa facem un efort sa gasim niste bone pentru motanii tai... Sa poti pelca si tu ca omul in CO
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunajr Miki, cred ca trebuie sa facem un efort sa gasim niste bone pentru motanii tai... Sa poti pelca si tu ca omul in CO Mama de Anca-Simona |
Ma ofer eu pe post de bona. Vara aceasta am fost bona la o broasca testoasa(eu am doua). Ce bucurosi ar fi baietii mei.
miki68 spune:
Da fetelor, da' bona sa vina la domiciliul subsemnatei ca altfel se "depreseaza" copiii
cristina d.
miki68 spune:
citat din mesajul lui ralucadiana scuze de off: iki cate pisici ai? |
doi motani
cristina d.
anne16 spune:
citat din mesajul lui miki68 Da fetelor, da' bona sa vina la domiciliul subsemnatei ca altfel se "depreseaza" copiii cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Nu au cum. La mine mai am putin si este "gradina zoo"