Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)
Raspunsuri - Pagina 14
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 miki, propun sa-ti schimbi nick-ul in mama omida lu' redoutu' , nu de alta, dar tu chiar le sti pe toate Marc 1+ si Ianis 3+ Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc Mananc deci slabesc |
Nu chiar pe toate, dar ce am "experimentat" in decursul timpului cu LR (sunt clienta lor din ian.2007, totusi), stiu si spun.
Ma gandesc ca, exceptand "revolutia" din august anul trecut, eu nu am ce sa le reprosez. Am primit absolut toate comenzile, nu mi-a lipsit niciodata nimic din colet...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
Buna la toata lumea! Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi!!
Nu am mare lucru sa va spun despre LR...am tot fost plecata! Acum sint la serviciu si abia acum am reusit sa intru sa va salut!
miki68 spune:
citat din mesajul lui mirunajr Buna la toata lumea! Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi!! Nu am mare lucru sa va spun despre LR...am tot fost plecata! Acum sint la serviciu si abia acum am reusit sa intru sa va salut! Mama de Anca-Simona |
Ehee, ce faceti doamna? Si noua ne-ati lipsit
cristina d.
miki68 spune:
citat din mesajul lui ralucadiana ce ne-am face noi fara miki? |
hai, hai, terminati cu "periutza"
cristina d.
mirunajr spune:
Ce sa fac, am cam terminat cu concediul...m-am asezat si eu la casa meaAzi am inceput munca si stii cum e prima zi dupa CO...m-au luat pe sus.... Dar imi revin eu repede, sper!
miki68 spune:
Daaa, se zice ca cea mai stresanta zi de serviciu e prima de dupa CO. Toti te iau de odihnit fara a te lasa sa te reacomodezi. Uite de aia reincep eu serviciul vineri (zi scurta) pe 5 sept
cristina d.
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
hai, hai, terminati cu "periutza" cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Fetele au dreptate Nota zece
anne16 spune:
citat din mesajul lui miki68 Daaa, se zice ca cea mai stresanta zi de serviciu e prima de dupa CO. Toti te iau de odihnit fara a te lasa sa te reacomodezi. Uite de aia reincep eu serviciul vineri (zi scurta) pe 5 sept cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Asa am patit eu Mi-a trebuit aproape o saptamana sa intru in ritm
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
hai, hai, terminati cu "periutza" cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
hai ma, erai cam ciufulita de atata concediu. te mai "aranjam" si noi nitel
si zici ca incepi pe 5? io pe 5 plec in concediu ma rog, seara, da' nu se pune
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc