Shoppaholicele Redouto-masochiste (120)
Raspunsuri - Pagina 17
miki68 spune:
O sa vina, stai linistita si hai, gata, cu mama-omida ca m-am plictisit de aberat, zau
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
soanso spune:
miki,nu te supara pe fete asteptarea coletelor e stresanta rau,ghidul ofera foarte multe informatii dar din pacate nu este citit cu atentie.
ia mai pune-ti aici cave linkuri cu ce mai comandati sau aveti prin cos,sau venite si ok sau ceva ce purtati cu mare placere,produse de care sa fiti multumite 100%.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
soanso spune:
apropo am recitit ghidul,nu exista informatii cu privire la marimile sutienelor!(poate completati la sectiunea UTIL!)
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Jasmine spune:
Miki,evident ca e vorba de 23 si 30 iulie ,e clar ca m-am dilit de tot!O fi de la caciula?
Am ajuns acasa pe la ora 21 si speram si eu ca omu' sa gasesc un aviz.Aiurea,cutia era goala.
arcadia spune:
Am primit azi coletul din 26.07. Il mai astept pe cel de pe 1.08.
Am avut asa:
www.laredoute.fr/vente-chemisier.aspx?productid=324080598&documentid=321408&single=false&categoryid=23109815" target="_blank">camasa raye cu nasturi falsi nu-mi place din cauza firului argintiu, dar merge pentru birou. cred insa ca eu comandasem chemisier raye cu maneca scurta...
www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-pont-femme.aspx?productid=324130508&documentid=207608&single=false&categoryid=22904855" target="_blank">pantalonii a pont pe gri care imi plac si, surprinzator, incap in ei
www.laredoute.fr/vente-pull-col-bateau-femme.aspx?productid=324078878&documentid=207608&single=false&categoryid=22897253" target="_blank">pull col bateau dragut, bumbac, cade bine, culoarea bronze e cam kaki
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-rond-femme.aspx?productid=324131219&documentid=207608&single=true&categoryid=22904420" target="_blank">tricou sable culoare superba, piesa de rezistenta a coletului
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-femme-les-essentiels.aspx?productid=324131054&documentid=207608&single=true&categoryid=22904502" target="_blank">bluze maneca lunga am luat pe melon cu alb, foarte draguta culoarea si modelul
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-femme-les-essentiels.aspx?productid=324079322&documentid=207608&single=false&categoryid=22904502" target="_blank">bluze maneca lunga am luat pomme, faina culoare
www.laredoute.fr/vente-ballerines-elastiquees-femme.aspx?productid=324116938&documentid=207608&single=false&categoryid=22907225" target="_blank">balerinii elasticati pe maro, buni de tavaleala, numar bun
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes.aspx?productid=324123947&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">tricou cu chitara dragut, dar in poza nu se vede ca desenul e auriu, ceea ce nu ma prea incanta
www.laredoute.fr/vente-knickers-femme-pur-coton-taille-descendue-forme-battle-entrej-53-cm-active-wear.aspx?productid=324132445&documentid=207608&single=false&categoryid=22905192" target="_blank">knickers orange draguti, am luat 38 si imi vin perfect
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-soft-grey.aspx?productid=324134893&documentid=207608&single=true&categoryid=22904502" target="_blank">tunisien taupe cu maneca lunga, foarte fain
costum de baie crosetat cu shorty, nu-l mai gasesc acum, pusese cineva linkul mai demult, nu ma prea cuprinde iar sutienul nu se aseaza bine
cadou pusesem boite a bijoux dar nu mi-a venit nimic. in general sunt multumita.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Mirona spune:
am o mica fereastra- sta sotul cu fata pana adoarme- daca adoarme ... ma rog
am intrat sa raportez venirea coletului din 17 iulie
Ralu - la tine inca nimic?
noapte buna
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Graviduta spune:
Am cateva comenzi "pe vine", dintre care una din 30.07 si una din 01.08 care se lasa asteptate. Am fost vreo 11 zile in vacanta, am stat cu gandul la comanda din 30.07 in care aveam niscaiva chestii de plaja pt Mara (pe care, evident, nu o sa mai apuce sa le poarte, doar daca ne jucam de-a plaja prin casa) si credeam ca o sa gasesc cutia postala plina de avize si reavizari. Da' de unde.. Nema colete. Astia de la LR au mai pus de vreo greva? in seara asta le-am trimis mesaje la Aide sa-i intreb cand mi-au trimis comenzile alea. Am uitat ca-i mai intrebasem inainte sa plec de comanda din 30.07. Cica mi-au trimis-o in 11.08 cu priori post (sunt curioasa ce-o insemna priori la ei, de n-a ajuns nici acum). De-abia astept sa vad ce-mi raspund acum.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
danais spune:
Intru si eu un pic sa anunt ca nici mie nu mi-au venit coletele de pe 31.07 si 09.08. Adevarul e ca nici nu am avut timp sa trec pe la posta si timp de nimic altceva de altfel, nici pe forum nu am mai intrat, ca dupa ce la servici e nebunia obisnuita, bunica mea e in spital de aproape o luna si mi-am petrecut mai tot timpul "liber" pe la spital, institutul de hematologie si alte de-astea vesele. De deprimare am mai umplut un cos azi dimineata pe la 4 si abia ma abtin sa nu ii dau "confirma" ca am bagat chestii de vreo 120 de euro si cand imi revin din depresie cred ca voi constata ca nu aveam nevoie de majoritatea. Ma duc sa mai perii cosul pana nu vine seful. Offf.
Vreau sa ii iau pulover-ul asta maica-mi:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4575873&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=22&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
L-a mai luat cineva, e frumos pentru o doamna respectabila, asa? Vad ca are lana in el si sper sa tina cald ca maica-mea e foarte friguroasa de la un timp.
Spor la venit colete. Poate vin si ale mele, macar ala din 31 iulie, sa ma mai bine-dispun un pic.
camelia_daniela spune:
Neatza!
Nici comanda mea din 30.07 nu da niciun semn! Ce Dumnezeu o fi?!
Deocamdata nu le scriu, insa adresa de mail aste e - service_client@web.redoute.fr, nu ?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit