Ce sfaturi primite v-au ajutat?

Ce sfaturi primite v-au ajutat? | Autor: Lillian

Link direct la acest mesaj

Fiecare dintre noi primeste sfaturi, de multe ori necerute sau neconditionate... pe unele le ignoram, pe altele le ascultam si punem in practica, altele ne raman mereu dragi in minte si le aplicam ori de cate ori e posibil.
Pt mine cel mai important e cel primit de la mama mea, legat de viitorul sotz, mi-a zis ca asa cum il "cresti", asa il ai si ca e bine ca de la inceput sa iti spui clar dorintele, parerile, punctele de vedere pt ca apoi va fi greu sa mai schimbi ceva.
Ce sfaturi folositoare ati primit? Poate ne ajta si pe noi, celelalte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Asa la repezeala cateva:1.Sa rad in fiecare zi,si musai si de mine insami macar din cand in cand,adica sa nu ma iau in serios chiar de fiecare data.2Sa gandesc pozitiv,...si sa vad neaparat partea plina a paharului,a fiecarui lucru,chiar daca asta imi ia ceva timp cateodata,in unele situatii. 3.Sa invat din greselile mele si daca se poate si din ale altora. 4.Sa iert,...si sa ma iert. 5.Sa gasesc bucurie in fiecare lucru pe care il fac,oricat de marunt. 6.Sa ma bucur si sa multumesc cerului pentru ceea ce am,sanatatea mea,familia,prietenii,etc. 7.Sa zambesc cat mai mult,chiar si cand nu ma vede nimeni,sa retin glumele bune si sa le spun mai departe 8.Sa fi parte din solutie nu din problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Mustele se prind cu miere, nu cu otet - asta e de la mama, apropo de atacurile mele de tifnosenie :)
Pe nimeni nu il / o doare gura sa vorbeasca - tot de la mama si de la fostul meu sef, din Romania. Se aplica mincinosilor si bagatorilor din top.
Daca tot te-ai kk in poteca, macar nu te lauda cu asta. Tot de la fostul meu sef.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

cineva m-a sfatuit sa las orgoliul la o parte, deoarece nu-i in interesul meu, iar "orgoliul este substitutul inteligentei".

Sa aveti o zi buna!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Un sfat bun l-am primit de la sora mea , pe cind aveam 30 ani, mi-a spus sa nu mai amin sa fac copii, cramponindu-ma de faptul ca stateam doar intr-o garsoniera si nu prea o duceam bine cu banii...Baiatul parca ne-a adus tot "norocul" in casa, asa mi s-a parut!
Imi place ce a scris Delia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Zambeste de fiecare data cand te apropii de copilul tau. L-am citit intr-o carte.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Asa la repezeala cateva:1.Sa rad in fiecare zi,si musai si de mine insami macar din cand in cand,adica sa nu ma iau in serios chiar de fiecare data.2Sa gandesc pozitiv,...si sa vad neaparat partea plina a paharului,a fiecarui lucru,chiar daca asta imi ia ceva timp cateodata,in unele situatii. 3.Sa invat din greselile mele si daca se poate si din ale altora. 4.Sa iert,...si sa ma iert. 5.Sa gasesc bucurie in fiecare lucru pe care il fac,oricat de marunt. 6.Sa ma bucur si sa multumesc cerului pentru ceea ce am,sanatatea mea,familia,prietenii,etc. 7.Sa zambesc cat mai mult,chiar si cand nu ma vede nimeni,sa retin glumele bune si sa le spun mai departe 8.Sa fi parte din solutie nu din problema.

Cateva sfaturi super,pe care ar trebui macar sa incercam sa le urmam.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Asta cu barbatul pe care..."cum il cresti, asa il ai" mi s-a spus si mie si am incercat sa il respect.
Mi-a mai zis o colega de facultate: "urca-te in caruta care te asteapta, nu fugi dupa una care trece pe linga tine", apropo de faptul ca ma placeau tot alti baieti pe care eu nu ii placeam si invers...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Theiuta

Asta cu barbatul pe care..."cum il cresti, asa il ai" mi s-a spus si mie si am incercat sa il respect.
Mi-a mai zis o colega de facultate: "urca-te in caruta care te asteapta, nu fugi dupa una care trece pe linga tine", apropo de faptul ca ma placeau tot alti baieti pe care eu nu ii placeam si invers...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Hm.. Theiuta, mai bine faci cumva sa se opreasca acea caruta care trece, si sa se intoarca sa te ia, decat sa te urci in oricare te asteapta, mai ales daca nu-ti place niciuna.
Si cel mai bun sfat: sa gandesti intotdeauna pozitiv, orice s-ar intampla.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Citat:

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Hm.. Theiuta, mai bine faci cumva sa se opreasca acea caruta care trece, si sa se intoarca sa te ia, decat sa te urci in oricare te asteapta, mai ales daca nu-ti place niciuna.

Lara, mami de Ioana

-----------------------

Intre timp m-am suit in caruta cu care m-am ciocnit intimplator...Si imi place sa cred ca ma cauta pe mine...ca taaare bine imi este in ea!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Citat:

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Lara, mami de Ioana

-----------------------

Intre timp m-am suit in caruta cu care m-am ciocnit intimplator...Si imi place sa cred ca ma cauta pe mine...ca taaare bine imi este in ea!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Ce frumos Sa fiti mereu fericiti

Lara, mami de Ioana

-----------------------

Mergi la inceput