Ce sfaturi primite v-au ajutat?
Raspunsuri - Pagina 2
OanaP spune:
Cand esti in treaba toti te-ntreaba. E mai degraba un avertisment. Asta m-a invatat sa imi port singura de grija si sa gasesc singura solutii, sa nu ma bazez pe altii si daca ma bazez sa evaluez bine oamenii.
maraki spune:
Pt mine perfect valabile: "sotul cum il inveti asa il ai" si "gandeste de doua ori inainte sa vorbesti".
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Qamar spune:
fara indoiala cel mai bun sfat (sau cea mai buna sugestie, nah) a venit din partea lui dragos: uita-te la The Secret
cine a vazut filmul si s-a documentat si mai departe, intelege
asi spune:
"Tonul face muzica" e sfatul cel mai important pe care l-am primit.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carla2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi "Tonul face muzica" e sfatul cel mai important pe care l-am primit. Mami de Razvan(07 martie 2004) si de Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra. |
Cu asta parca am auzit-o pe maica-mea!!!!
De la sefa mea, in ciuda faptului ca e o scorpie , am invatat "cum tragi, asa ajungi" si "nu vorbi decat daca esti intrebat si strict referitor la intrebare" (am vazut multi vorbind aiurea si intrand in belele fara sa ii intrebe nimeni de sanatate), "nu mor caii cand vor cainii", "paste iarba care o cunosti"!
De la mama...o gramada:" insurat esti un pic mai rau(sau mai bine nu sunt sigura acuma) decat spanzurat", "ne trebuie foarte putin sa fim fericiti"(asta cand ma apuca pe mine sa iau Ardealul singura), "sa nu-ti fie rusine de munca cinstita, oricare ar fi ea"..."in viata nu facem intodeauna ce ne place, ci mai facem si ceea ce trebuie"(asta nu mi-a placut niciodata)! AA "boala lunga, moarte sigura"-apropos de relatiile mele care durau cu anii, si a avut dreptate, m-am casatorit la 3 luni dupa ce mi-am cunoscut sotul!
De la o colega, inainte sa ma casatoresc "sa nu-ti critici niciodata sotul atunci cand te ajuta- ca nu o va mai face"...asta am pus-o de multe ori in aplicare, ca daca era dupa mine l-as fi bombanit non-stop!
Si una de cand eram mica, de la bunica mea, am omorat o broasca ( ma speriasem de ea) si mi-a zis "sa nu distrug niciodata ceea ce nu mai pot face la loc"!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
danitin spune:
Nu stiu daca e neaparat un sfat ... mai degraba inducerea unei stari de spirit. Intr-o mare cumpana din viata mea, cand nimeni din cei apropiati nu indraznea sa-si dea cu parerea, din comoditate sau de frica repercursiunilor, am avut alaturi un OM de aici, de pe forum. Asa ca, daca tot e subiectul asta, vreau sa-i multumesc public lui Ana68 care, atunci cand am avut mai mare nevoie de ajutor m-a indemnat sa gandesc mai putin si sa-mi ascult sufletul, care m-a scuturat zdravan in stilul ei inconfundabil si care m-a ajutat sa-mi gasesc o noua cale in viata.
Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul. Ana, multumesc mult!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag