Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 13
camelia_daniela spune:
Pai am tricouri si pantalonasi pentru baieti marimea 138, sutien/ chiloti marimea 38, pulover barbatesc mar. L, costum de baie RIPCURL mar. 38 (astea mar. 38 imi vin, deci le pot pastra) iar restul le pot vinde ...
Dar mi-e cam ciuda, ca eu aveam o pilota de 5.8 euro, 2 cearsafuri de pat cu elastic, balerinii paietati de 8 euro, compleu pentru Daria 4.98 Euro, un short pentru mine, o rochita pentru fetita unei prietene, jeansii de 5 euro pentru mine ... Oricum euu voiam prosudele mele !
Deci tu ce zici? Cum adica s-au prins alea de la posta? E posibil sa fie o incurcatura pe plan local?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miki68 spune:
Stai asa, sa inteleg si eu: deci, factura e pe numele tau, cu produsele comandate de tine, dar in colet sunt alte produse? Dar pe cutie ce scrie? Ce nume? Daca e tot numele tau inseamna ca incurcatura e de la LR. Daca nu, inseamna ca aia de la Bir.de schimb Bucuresti au inversat facturile cand le-au scos sa rupa partea de jos care o ataseaza mandatului.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
camelia_daniela spune:
Miki, pe cutie e tot numele meu, ca altfel as fi identificat destinatarul final, factura e tot a mea, dar produsele ... NU!
Si eu acum ce pot face? Sa-l trimit inapoi? Am inteles ca returul e si foarte scump... Si daca nu primesc nimik inapoi? Poate doar vreun "note d'avoir".
Voi ce ma sfatuiti sa fac?
Teoretic, ar trebui sa le returnez coletul si ei sa-mi faca nota de credit pe suma mea, nu? Parerea mea!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
claujro spune:
Cami, nu iti vei mai recupera produsele comandate de tine...daca mai sunt pe site, mai da o alta comanda. Ce ai primit vinde/pastreaza.
Jasmine a patit ca tine si a trimis coletul in Franta, LR nu a mai despagubit-o niciodata. A platit drumul si aia nici nu au avut amabilitatea sa-i zica "merci, am primit coletul"...nimic...nici nu i-au raspuns la mailuri. Nu cred ca vrei asta...
camelia_daniela spune:
Clau, merci mult de raspuns! Asa ma gandeam si eu, desi as vrea sa fiu corecta ! Cel mai bine ar fi sa descopar pe-aici destinatarul coletului si sa fac schimb .... desi e posibil sa fie mai multe colete incurcate !
Jasmine a fost cea cu "coletul Osaka", oare?
madic spune:
Buna fetelor,
Asa cum spunem, am primit CEC pentru comanda mea dublata din 11 iulie.
M-am mai gandit si decat sa-l incasez, as prefera sa dau o comanda cu el.
Se poate da comanda on-line cu plata prin CEC? Pe site am simulat comanda, dar nu-mi apare nicaieri posibilitatea de plata cu CEC. Cum as putea face?
Daca ce am comandat nu se ridica la valoarea CEC-ului, il pot folosi sa achit mai multe comenzi (sa zicem una integral si una partial)?
Va rog mult ajutati-ma, tare as vrea sa scap de CEC-ul ala odata, dar nu stiu cum sa fac.
Multumesc mult. (in avans )
claujro spune:
cami, da coletul Osaka.
Am si eu un cec si le-am scris. Mi-au spus sa plasez comanda prin posta cu aj cecului. Fetele au reusit si pe mail, eu nu am insistat...pt ca nu am mai primit nici un raspuns la insistentele mele, pur si simplu m-au ignorat. Sa-mi spui ce ai reusit si fac si eu ca tine.
Maine plec la Eforie....
Imi cer scuze ca nu am pus poze. Ma chinui de cateva zile...Am un folder cu 2200 de poze si e cumplit sa selectez pe cele pe care vreau sa le pun pe webshots. Se deschid f greu, se blocheaza...o sa vad o solutie mai simpla.
Brigit spune:
primit colet din 17 iulie, plecat de la ei cu data de 30 iulie
Slava Domnului, nu le-au incurcat, sunt toate tzoalele comandate
am pus codul de cadou pentru setul de plaja si am primit in loc o geanta cu doua fetze, una ciclam, una maro si un fel de cearceaf in aceeasi combinatie de culori, ambele put ingrozitor
o sa ma uit si dupa link-uri, acum ca m-am linistit cu coletul asta pot sa deschid site-ul ca mi-era lehamite in ultima vreme
April
Emma are nevoie de ajutor !
anne16 spune:
Vad ca au inceput sa vina coletelede la jumatatea lui iulie dar si cele de la sfarsit....
Eu am primul colet pe 26.07 si nu a sosit
Nu mai am rabdare