Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)
Raspunsuri - Pagina 12
rall spune:
Neata
Termenul tehnic al ratustei () este stimulator clitoridian. Adica, treaba lui este sa fie plasat pe clitoris si in cateva minutele apare marele O
Problema cu ratusca (care e din aceeasi clasa cu pinguinul meu) e ca vibreaza prea incet asa ca minutele alea se cam transforma in zeci de minute Daca sunteti tentate sa cumparati, mai bine apelati la un sex shop adevarat (tot de pe net), eventual unul cu reviewuri de la cumparatori... ca sa alegeti obiectele cele mai... potente
camelia_daniela spune:
Baiiii, sunteti de comaaaaaaaaaaaa
Apropos' mi-a venit coletu' din 14 iulie!
Revin cu impresii dupa ce-l ridic.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miki68 spune:
Miro, mersi draga! Omu' cat traieste-nvata, n'est pas?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
danadc spune:
Mi-a sosit scrisoarea voluminoasa din 1 august. Ieri am ridicat avizul, azi ma duc s-o iau. Este o rochita.
In rest, astept 17, 26, 30 iulie si cred ca mai e unul, dar nu mai stiu de cand....
Nu sunt carcotasa, dar am cateva t-shirturi din vascosa, f. frumoase, le-am super purtat si au cam inceput sa se "ciupeasca"...
Ce-i drept, tot ce am luat de Active Wear, Edeis, AW sunt super...
La unele t-shirturi din bumbac (LA Redoute Creation )materialul s-a cam strambat si acum sunt bune de purtat prin casa.
ORICUM SUNT F. MULTUMITA DE LR.....VA SPUNEAM ASA, CA IMPRESII DUPA CATEVA LUNI DE PURTAT....
corbioana spune:
Va multumesc mult pt sfaturi, fetelor, ati fost foarte dragute ca v-ati scris dimensiunile sa-mi pot da si eu seama cam pe unde ma incadrez. Cam asa as zice si eu la un 40 pt pantaloni/fuste si sus la un 38. De obicei aici port 38 la bluze ca eu le port mai mulate, acum evident depinde de model.
Ieri cu gandul la LR si toale chilipiruri :)) umblam dupa o rochie pt o ocazie sambata, dar tare as fi vrut sa fie doar ceva intre casual si seara, si am dat peste un magazinas unde mi-as gasit o minunata rochita din voal imprimat fond negru si impreu floral marunt gen retro hippie cu verde si turquoise si o banda de paiete turquoise jos la bata si una in fata sub sani 65 ron :))) yupeeee!!!
Succese la primit colete!!
camelia_daniela spune:
Cod nou - 76740 FDP 0 pentru cumparaturi de min. 90 Euroi. Eu nu l-am incercat inca!
***La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d’envoi de votre colis. Offre valable dès 90€ d'achats facturés. La gratuité de la livraison ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : à partir de 15 €). Offre valable jusqu’au 04/09/07 uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre, et non valable sur lesaubaines.fr.
**Offre valable du 12/08/2008 au 25/08/08 sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2008/2009 et Printemps-Eté 2008, sauf pages rouges, prix mini et nouveautés. Réduction maximale accordée sur un ou plusieurs coloris ou modèles de l'article. Valable uniquement sur laredoute.fr et non cumulable avec une autre offre. La participation forfaitaire aux frais de traitement et de livraison de la commande est de 5,50 € pendant toute la durée de l'opération.
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
camelia_daniela spune:
Baiiiii .... am innebunit deja!
Mi-au livrat alt colet ! Ce faaaac!? Factura atasata coletului e a mea, dar ce e inauntru nu .... Sa-l trimit inapoi sau cum sa fac?
E clar ca valoreaza mai mult ce am primit decat ce am comandat!
Am sunat la posta sa vad daca mai au un colet cumva , m-am gandit ca le-or fi inversat aici, da' mi-a zis ca nu mai au ....
Sa spuneti daca ati primit vreuna altceva decat comandat, poate ne-au inversat aici, pe taram romanesc...si facem schimb!
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia dianarus, pantalonii a pont iti sunt mici sau mari? ca ii astept si eu tot 38.. Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007) Poze bebe fain |
imi sunt mici si sunt sintetici 100%. nu citisem compozitia, eram grabita, erau 4 euro...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Baiiiii .... am innebunit deja! Mi-au livrat alt colet ! Ce faaaac!? Factura atasata coletului e a mea, dar ce e inauntru nu .... Sa-l trimit inapoi sau cum sa fac? E clar ca valoreaza mai mult ce am primit decat ce am comandat! Am sunat la posta sa vad daca mai au un colet cumva , m-am gandit ca le-or fi inversat aici, da' mi-a zis ca nu mai au .... Sa spuneti daca ati primit vreuna altceva decat comandat, poate ne-au inversat aici, pe taram romanesc...si facem schimb! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Dariuca creste si iar ... creste! Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit |
nu ca ar fi comanda mea, dar cam ce produse ai??
daca nu ma insel, la fel patise si danita, primise marfa militara parca... de vreo 500euro, in loc de comanda lr de 65 de euro... si pana la urma s-au prins alea de la posta
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc