MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
anca.b spune:
Vali, ia si maninca ceva ca o sa cazi pe jos!
Crisstinuta, vreau sa-l fac pt ca ma intereseaza tematica respectiva. nu am nici un avantaj la serviciu sau mai stiu eu ce. il fac doar pt mine.
Andanii, cum a fost azi?
Melany, pofta mare.
eu tocmai am mincat de prinz, cinci crevursti mici. dimineata am avut wassa cu lapte. de cina - iaurt.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ymca spune:
hmm...slaba miscare pe-aici...presupun ca toata lumea e la sala... frigiderele sunt inchise cu cheia...nu-mi place 1 septembrie asta!
iata ca eu am servit azi urmatoarele:
MD: wasa cu iaurtel
pranz: ciorba legume
cand am venit de la birou: salata de vinete si un piept de pui la gratar
peste 10 minute: un pepene mare si fabulos de bun
miercuri ma duc sa ma tund sau sa-mi faca ceva la par. oare i s-a mai intamplat cuiva asa ceva: inainte de nasteri aveam par ondulat/ cret si acum s-a indreptat. exista o baza stiintifica pentru asta?
ymca spune:
am vrut sa zic ca pepenele va fi servit in urmatoarele 10 minute, adica regulamentar, la 4 ore dupa ultima masa!
valentinag spune:
Anca,nu cad ma!Ca stau ce stau nemancata si por'ma recuperez io
Azi asa:
1 kil cola light
4 chiftelute mici de pui cu 2 ardei copti
varza calita cu costita
2 guri de ciorba de fasole si iarasi jumatate de ardei copt
cateva floricele si acum cateva guri de bere
cam multe abateri pentru prima zi,dar mai bine mici decat sa intru intr-unele mari
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
andanii spune:
hello, am sosit ... am fost cuminte ieri
meniul de ieri arata asa:
-grisinele integrale
-peste la cuptor cu legume, icre de casa si salata de ciuperci .... a fost ziua unei colege si nu am putut sa refuz .... am sarit peste ciorba mea ... oricum pestele era buuuunnnn si conform si icre si ciuperci am papat putin si fara paine
- dinou niste peste
- doua nectarine
am fost si la sala ... o ora jumatate,nu am avut energie pentru mai mult, da pentru prima zi dupa o pauza de 2 luni e f bine .... oricum mi-am facut abonament full deci .... la lupta
crisstinuta esti acasa si tot nu intrii zilnic bafta la gasit job-ul perfect
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
melany72 spune:
Neataaaaa!
Ancab, nu mai manca fata cremwursti aia...dupa ce ca au amidon, interzis de Monti, mai dai si o gramada de bani pe ei...cu banii aia mai bine cumperi peste sau piept de pui!
Eu am jurat ca nu mai cumpar cremwursti.
Andanii, ce-mi place cand iti pui ambitia .Sala ti-a priit mereu.O sa dea rezultate si acum.Tin pumnii.
Eu am mancat o nectarina si mi-am pus cartoanele la inmuiat.
Azi am de alergat dupa servici:sa ma duc la o banca sa obtin un act, sa ma duc la alta sa platesc o rata, sa platesc gazele...ufff...si e marti , deci aglomeratie tare pe traseu.Acasa nu am nimic gatit, barbatul vine tarziu, poate am timp sa incropesc ceva.
o zi buna
crisstinuta spune:
Aici eram Danuta! ...fac niste gem de prune tura numarul 2...
Si tocmai am lichidat de mancat un castron de salata de varza in care am pus o conserva de ton in suc propriu si niste ceapa...
Valentina mai lasa cola-light-ul ala ca de bere nu zic nimic ca pe la strand am mai baut cate un pic...
mina spune:
Salutare frumoaselor!
M-am intors din concediu...de fapt de vreo cateva zile, da numa acum m-am returnat la birou si am si eu timp de una alta.
De regim nu zic...am fost doar noi trei, ne-am simtit bine, ne-am facut de cap, am mancat de toate...vai de regimul meu. Dar acum m-am intors cu forte proaspete si sper sa recuperez repede, ca-s bronzata super si e pacat sa fiu complexata nuuuuu?
Ymca, mie mi s-a intamplat invers, dupa sarcina mi s-a indesit si mi s-a ondulat parul ceva de speriat. Bine, si nainte era des si ondulat, dar acuma e si mai si.
A, si uitai sa raportez. m-am tuns din nou ca tunsoarea de dinainte de conced nu ma mai incanta.
Va pup si de maine promit cateva pozici si raportare zilnica.
Paaaa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
valentinag spune:
Cum sa las ma cola,pai ma ia nabii cu lesin!Sunt dependenta
Azi asa:
o chifla mica graham
o cutie de fagaras cu inca o chifla
o nectarina,un strugure mic
o felie de muschi la cuptor cu'n ardei copt
o gogoasa
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea