MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
ymca spune:
crisstinuta, ma simt mult mai bine!! nu stiu daca painea sau somnul m-au facut bine, dar azi a fost OK. am 2 fete: de 2ani si 4 luni si cea mica de 7 luni si cateva zile. m-am intors la birou cand am reusit sa diversific 2 din mesele ei de peste zi; adica la 7 dimineata alaptez, la 10 cereale, la 13 legume si la 16 cand are ea masa de fructe, sar din nou si eu cu alaptatul pentru ca atunci ajung acasa. am apelat la program de 6 ore si m-au inteles colegii/ sefii, asa ca la 15.30 plec de la birou. daca sunt sedinte importante, vin in pauza de pranz si alaptez si stau dupa aia la birou pana mai tarziu (imi ia cam 1-1.30 ora tot procesul mai ales ca acum e vacanta si e traficul OK). m-am organizat destul de bine si dau lapte de fiecare data cand sunt solicitata iar cand vin acasa cea mare doarme, si pana se trezeste ea, eu termin cu alaptarea si iubirea, astfel incat sa o tratez pe ea regeste la sculare si sa creada ca tot ea e cea mai importanta (ea merge la gradi la program scurt si ia si pranzul acolo)!!
raportez si azi tone de abateri puse toate pe seama bolii... adica 2 guri de negresa + 2 gogosi de casa mici, niste pui prajit de la KFC (fara cartofi prajiti; numai de-atat am fost in stare) si seara voi avea iar niste pepene rosu...
si eu tot la haine ma gandesc...nu vreau sa investesc in alte haine de birou asa ca trebuie sa incap rapid in niste costume din trecut si trebuie sa arat bine in costum de baie, sa nu-mi mai fie rusine sa merg pe plaja (asa cum mi-a fost anul asta). in rest, cantarul poate sa se strice si sa arate cat vrea el, eu voi sti dupa acesti parametri cand ajung la 69 si chiar mai jos!
Ica 1975 spune:
haine ... eu am destule pe care nu le mai pot imbraca
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
valentinag spune:
Gata si concediul meuNici mai grasa,dar cu siguranta nici mai slaba!De maine cu monty inainte pe baricade!
Ma duc sa va citesc!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
Neata!
Sasha, iti zic asa ca-mi place mai mult numele tau real....ce faci mama cu 4 kile de fructoza?...ai luat un bax ?. Merci de urari.
Andanii sper ca te-ai intors cu chef maxim de slabit!!! Spor!
Anca.b, din fericire sau din pacate eu nu fac masterul...e doar o specializare pt servici...pe care m-am apucat de una singura sa o fac de voie de nevoie...masterul...e vis...au trecut 11 ani de la terminarea facultatii....si nici nu-mi foloseste la ceva.
Ymca, e de la oboseala mama starea ta...iti zic din proprie experienta. Si eu am inceput serviciul cand avea copilul 4 luni jumate, nu alaptam dar noaptea ma sculat de 2-3-4 ori...eram ametita tot timpul.Sotul daca nu era de noapte (lucram in ture inverse ca sa avem cu cine lasa copilul) , nu auzea oricum copilul....asa ca dupa ce noaptea ma trezeam de cateva ori, dimineata fresh la servici cu simt de raspundere....am vazut ca te-ai odihnit nitel si ti-ai revenit.Din cand in cand incearca metoda asta...e cea mai buna.
Fetelor, eu am de vreo 4 ani un cantar din ala smecher de la Tefal....cel mai rau e cand nu ma mai recunoaste ca am diferente mari.......dar recomand cantarirea la saptamana.
Crisstinuta, hainele sunt cel mai bun etalon....sa va zic ca ,,,crapa niste pantaloni pe mine...de la inceputul verii?..si nici atunci nu mi-erau largi!!
Valentinag, eu ma bag la incurajat fete, mai stau 2 saptamani pe tusa.
Cu astea fiind zise, va urez spor la treaba si o saptamana placuta.
anca.b spune:
Buna dimineata!
Valentina, bine ai revenit! dupa cum ai citit, cred, din urma, de azi am promis sa fim cuminti. sa vedem ce rezultate da!
Melany, e ultima mea sansa sa fac masteru' asta...am si eu 6 ani de la terminarea facultatii si de anul viitor se pot face doau doi ani...asa ca ma apuc, cu toata groaza.
Ymca, ma bucur ca esti mai bine. cit timp vei sta pe 6 ore la serviciu? pina la 2 ani? super sa te-au intels si au acceptat situatia.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
andanii spune:
DA m-am intos, a fost super pe munte , m-am bronzat .... oooo ce-as mai fi stat .... din pacate peste tot era pelin (floarea cu polenul la care face copilul alergie) si nu mai puteam sta ca il apuca ffff rau
in rest , de azi cuminte .... sper sa reusesc sa ma tin ... voi merge si la sala
ciudat la mine stiit ce e ? am 2 kg plus de tabel si pe haine nu se vad ... chiar lumea imi spune ca ma miscorez ... ciudat nu??? nu simt pe haine deloc o ingrasare .... doar cantarul asta nesimtit imi arata sutele de grame in plus ca sa ma enervez eu si sa ma deprim
am inceput cu niste grisine integrale (nu sunt 100% monti .... da inca le aveam in sertar de sapt trecuta) lillo pallilo (poate le stiti cu faina integrala , graham, si sunt coapte nu prajite... interesante) si pentru pranz am ciorbica
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
ymca spune:
melany, dupa prima fetita m-am intors la birou cand ea avea 3.5luni dar atunci nu alaptam (de-abia la a doua mi-a iesit si mie operatiunea); era greu si atunci ca tot asa se trezea de multe ori pe noapte iar intre 9-12 luni statea treaza si se juca de la 2-4 dimineata deci a fost cam urata perioada. Si-acum iar treziri multe nocturne, unele cu alaptat, altele nu...voi incerca sa ma odihnesc mai mult in weekend. Imi voi face totusi si niste analize asa sa vad cum stau cu fierul, calciul, nimic complicat. spor la invatat si...vorbim in limbaj monti peste 2 saptamani
anca, voi sta 6 ore atat timp cat bb va solicita lapte in timpul programului meu (eu sper ca nu mai mult de luna dec-ian) dupa care revin la 8 ore(si mai mult). La noi se sprijina facutul de copii - cel putin in fata nu-ti spune nimeni nimic, dimpotriva par toti sa se bucure...desi se mai aud comentarii si barfe rautacioase (femeile manager nu sunt bune pentru ca dupa ce nasc nu le mai intereseaza decat copilul, pleaca in maternitate cand ai mai mult de lucru, etc)...dar sper ca nu sunt multe si oricum nu-mi pasa. asa cum altii stau la tigara, eu incerc sa fiu cat mai eficienta in astea 6 ore si-mi permit 1-2 vizite scurte aici sa vad cine ce-a mai scris.
andanii, e 1 septembrie! cu toate panzele sus si mult succes!
melany72 spune:
Andanii, nasol cu alergiile astea...din ce in ce mai multe si mai ales la copilasi.O apuca si pe amea cateodata cate o tuse seaca si nu stiu de la ce...tu cum i-ai descoperit alergia?cand?
valentinag spune:
Salutare!
Pana acum am bagat doar cola light,mi-e foame,ma duc sa-mi iau ceva de mancare!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
crisstinuta spune:
Ymca,zau ca nu as rezista in locul tau.....pe mine unul m-a terminat..
Oricum ai mare noroc cu serviciul tau.....
De obicei nu intereseaza pe nimeni.....
Poate stiti ca prin ianuarie m-am mutat in Arad si-mi gasisem post de contabil sef la o firma.
Totul a coincis cu intrarea lui ala mic la gradinita.In trei luni a fost atat de des bolnav ca era sa o iau razna.Va dati seama ca nu am pe nimeni aici...si nu stiam dimineata daca o sa pot merge la serviciu sau nu.Mama saraca a facut naveta Arad -Oradea.Ne-am chinuit ingrozitor....cand suna telefonul mi-era ca suna de gadi sa vin dupa el si eu n-as fi putut.In 5luni am lipsit o singura zi in care am fost si eu si copilul bolnavi...nu se mai putea....
Mi-am dat demisia(de aceea si am timp sa intru pe aici mai des)
Apoi am plecat la mare trei saptamani ...apoi s-a inchis gradinita pentru 1 luna si jumatate.Azi cand trebuia sa se deschida ,sperand sa mai pot merge pe la interviuri sa-mi caut un loc de munca ne-a anuntat directoarea ca se amana deschiderea cu doua saptamani.
Oricum mi-e groaza sa-mi caut de lucru....trebuie sa gasesc o slujba de la 8-16 sa-mi pot scoate copilul de la gradinita( o chestie foarte rara pe aici)...si vine toamna precis incepem cu virozele
Bona ,nu mai caut,copilul meu de la doua luni de cand m-am intors la lucru a crescut tot cu bone....plus ca nu se merita,salariile par mai mici in Arad,nu stiu de ce ,iar bonele cer ca in marele orase...
Na,ca m-am intins...
Andanii eu cand am venit din conccediu ma strangeau hainele dar cantarul arata la fel.Acum ma strang la fel dar cantarul arata si cele 2 kg in plus...asa ca da-i pace cantarului....
Anca ,ce vrei sa faci cu masterul...eu am doua facultati si nimeni nu s-a uitat vreodata pe diplome.Ei bine cea de Stiinte Economice era obligatorie ca sa pot profesa dar nimeni nu a fost interesat unde si cu cat am terminat......unde am lucrat toata lumea facea invatamant de la distanta,mastere dar daca ii intrebam bine nu stiau sa calculeze un tva...