MONTIGNAC (106) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 20
anca.b spune:
Melany, crenvursti maninc destul de rar, cind sint in pana de idei si timp. si nu sint scumpi...am dat 2 lei pe ei, avem o macelarie aici linga bloc, sint proaspeti...
Valentina, si eu beau cola (zero)...destul de des zic eu. nu pot sa ma las, ca imi plaaaace. asta e.
Ymca, cum stai cu "7" ala? eu cred ca nu reusesc saptamina asta...ieri m-am simtit rau si am mincat toata ziua wassa si fin crisp...azi s-a vazut la cintar.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mina spune:
Buna dimineata,
Am prestat 3 cremwursti la micul dejun, acum savurez un ceai ... in care am picurat un pic de miere ca mi s-a aplecat de gustul ala de zaharina....Am si gatul in pioneze si multe telefoane de dat azi, asa ca sper sa se justifice sacrificiul.
Am luat saptamana trecuta un antibiotic de doza unica si mi-a aranjat stomacul, dupa ce ca in ziua aia am avut dureri de m-am urcat pe pereti, de atunci ma trezesc dimineata cu o foameeeee....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andanii spune:
super mina ... bine ca te-ai intors bronzata si cu pofta de continuat monti
asteptam pozici , cu toate tunsorile si de la mare , de peste tot ... daca nu vrei aici , te rog pune-le pe pm
anca, vali e o porcarie colaaaaaaaa , uau nu pot sa o beau nici sa mor ... are un gust de medicamente de nu pot pune gura pe ea , si mai ales aia light care e si mai rea nu stiu cum puteti fi dependente de asa ceva ... n-ar fi mai bun un ceai de menta sau fructe ????? of of ce va bat fetelor
crisstina esti tare cu gemurile ... cu fructoza le faci??? , eu intr-un singur an am facut gemuri , m-am muncit dar am si acuma din ele , aaaa am uitat sa spun ca am facut acuma vreo 5 ani ... concluzia mea n-am pentru cine sa ma muncesc, eu nu mananc si nici baietii mei nu se omoara , mai primim de la unii de la altii si ne sunt suficiente
sanse pe unde umblii dinou ... ele ??? melany??? androix ???
trebe sa fac dinou prezenta ?????
e septembrie , haideti la scris , gata concediile .... of of greu va mai aduna omul si pe voi .... m-am suparat acusa nu mai scriu nici eu , sa vedem ... va place ?
haideti fetele adunareaaaaa , slaba activitate dom'le
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
ymca spune:
mina, eu inainte il aveam ondulat si ma duceam saptamanal la coafor sa mi-l indrept (cu perie si placa) ca nu-mi mai placea ondulat; acum cand s-a indreptat il vreau ondulat; iata deci ca nemultumitului i s-a luat darul; antibioticul acela care se ia in doza unica e cumva zmax? am luat si eu anul trecut dar n-am patit nimic; insa niste prieteni de-ai mei au avut tot asa ceva dureri de burta
anca, nu cred ca am vreo sansa sa vad saptele saptamana asta, sau oricum nu maine; ma astept la o stagnare pentru ca am mancat regulamentar dar destul de mult adica mese, gustari, tot ce trebuie ca sa ma fac bine dupa raul din weekend. imi pare rau ca nu-mi ating obiectivul dar mai incerc saptamana viitoare. mi-aduc aminte ca la tine era vorba sa intri intr-o rochie cu care mergi la o nunta; a fost nunta sau va fi luna asta? ai mai probat rochia, e OK?
crisstina, stiu ca e greu de gasit un job cu programul pe care-l doresti; eu am in spate o armata intreaga (bona, soacra, bunici de-ai sotului) care ma pot ajuta cu luatul de la gradinita sau in caz de viroze. La noi acum e cam aiurea ca orice face cea mare preia si cea mica, asa ca trebuie sa fim foarte atenti. Iti doresc sa-ti gasesti jobul potrivit cat mai curand!
andanii, o ora jumate dupa o perioada de pauza este mai mult decat OK; bravo, felicitari si sper sa ai parte de rezultatele pe care le doresti
azi am inceput bine cu niste wasa cu iaurt 0% (am avut senzatia ca iaurtul e stricat dar l-am mancat pe tot in lipsa de altceva, oricum nu-mi mai iau tnuva0% pt ca arata prea ciudat)
melany72 spune:
Gata, nu mai pot, m-am simtit nasol aseara, m-am urcat pe cantar dimineata, sunt muuuulllltttt peste tabel.
Deci de azi la regim.Chiar daca nu o sa fie chiar Monti, m-am indragostit de voi si o sa vin tot pe aici cu incurajari si meniuri!
andanii spune:
am uitat sa postez meniul de ieri:
grisinele
ciorba de legume , salata de rosii cu niste paine integrala cu tarate
peste la cuptor cu rosii
nectarine , struguri
si-atat
azi vedem, tot ciorba mi-am adus la lucru , si de dimi tot grisinele , mai am o punga si trec pe finn crisp
ymca asa e cu nemultumitul .... eu il am drept parul si tare l-as vrea cu ceva onduleuri
daaa.... azi merg dinou la sala , ieri am avut multe treburi si nu am apucat
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
anca.b spune:
Andanii, cola zero ruls!!! imi place dar nu la fel ca si cola normal (pe care nu mi-l mai permit)
Ymca, intru in rochie, e ok...la kilograme insa nu se vede. nunta e simbata.
Meniul de azi:
lapte cu ness si finn crisp
doua ochiuri cu o rosie
iaurt light
plus cioco neagra
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Andanii,eu sunt invers,imi place gustul de cola light doar!Din aia normala sau zero nu beau decat in caz de extrema urgenta!
Azi asa deocamdata:
jumatate de strugure
o chifla graham mica
2 oua fierte si 2 rosii
pe seara vad eu,supa de rosii cu taitei integrali in principiu
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
mina spune:
ANDANII am pus linkurile la pozici pe PM
YMCA, da, zmax era. JUR ca nu mai iau in viata mea...asa niste dureri de stomac...cezariana a fost nimic, pe cuvantul meu .
Asa e, fiecare isi doreste ce nu are...si io tot mai ziceam uneori ca vreau par drept...pana am mers la o coafeza sa ma faca de o nunta, si m-a indreptat cu placa....linsa de vaca eram fratilor, si urataaaa....atunci am realizat ca mai trebe sa ne multumim si cu ce avem, ca e bine dat.... :D
Incet incet ma intorc la Monti, aseara am inceput iar sa ma dau cu crema anticelulitica, de diseara poate-mi iau la purtat si izmenele de la Biomed....stepperu il scot de la naftalina maine... ... nu chiar toate deodata, nuuuuu?
Pentru pranz am luat o salata asortata )rosii, castraveti ceapa mozzarela ardei, cu ulei de masline si zeama de lamaie .... m-a taiat colega de la otzet ca cica nu ii place lu domnu Monti....ce pot sa zic?
In rest is tare incantata ca am schimbat gradinita si se pare ca vizigotului ii place mult mai mult la asta. Si are si un program mai ok pt mine, pana la 7 seara, nu pana la 5 ca dincolo. Iar dupa ce se trezesc din somnul de pranz ii scoate in curte la joaca. Belsug, ce sa mai....
Va pup, ma intorc la treaba ca acusi vine seara.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
andanii spune:
AVETI CAPITOL NOU
AICI
ANDANII