SUPERDIETA ***27***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

fetele inca nu si-au revenit din concediu cred...trebuie sa chem FBI-ul...nu stiu unde au disparut...de cind tot pling pe aici si nimic...nimic...stai sa le mai bag o cintare poate...poate

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amihaela78 spune:

vai ce multe maimutici....

seara buna fetelor!

ma bate un gand sa intru in cursa cu voi. Dar de luni 6 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Dar nu-s maimutici...e orchestra lui Bretonica ...o s-o mai vezi mai da cate un conccert
Breto,nu te-am strigat ci ti-am dat o floricica pentru banc
Bine ai venit Alecsia!

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATZA ..la noile venite,si la cele vechi(care este numai una vad pe aici)..crisssss..pupicuzze la toate

Mergi la inceput

....bai,bai ce mai rusine...saluta omu,si nimeni sa-i raspunda pe aici...dar se poate asa ceva?...no hai sa va mai cint ceva,dupa care o sa bag si un banc,sa va mai ridic moralu,daca cumva v-a cazut la pamint...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Breto, tare esti simpatica!

hai sa vedem cin' se prezinta la raportari maine (ca doar e miercuri)!

Io-s in zona, cica in faza de "mentinere" ; deci mananc de SD si nu prea, nu pot sa ma dau mare exemplu de pus in rama!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

da bancu unde-i soro? ca ai promis! iete io stau si ma benoclez la topic asteptand sa ma rad si io de ceva pe ziua de azi

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Un betiv la un bar cere la chelner sa ii serveasca 3 cafele.- Trei cafele?- Da, una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.A doua zi, acelas betiv cere la acelasi chelner:- Trei cafele..- Trei?…- Da .. TREI (3) …. una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a rupt in bataie pe betivan.O zi mai tarziu, apare tipul plin de vinatai la bar. Chelnerul, ironic il intreaba:- Tot trei cafele?….- Nu - Raspunde betivanul - Doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca pe tine te agita.

Mergi la inceput

uite-l fato...era sa uit...ihihiihihih...deci suntezi pe recepzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....da sa va pup de nu va vedetzi

Mergi la inceput

aprilus te-ai dus cumva sa-ti faci o cafea?....te pupa breto de nu te vezi...eu nimic raport maine dar am sa fiu prezenta!!!

Mergi la inceput