SUPERDIETA ***27***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

BUNA DIMINEAZAAAAA....pai hai sa fim prietene......ce faceti fetitzelor?..criss bine te-ai intors si tu pe aici,puteai sa zici ca pleci si tu in deplasare...hai sa va pup si sa fiti cuminti ,cuminti...un week-end cit mai placut va doresc...si totusi inca nu am renuntzat la chemarea intregii gasti ...FETELOOOOOOOOOOOOOOOOR UNDE SUNTEEEEEEEEEEEEETZI??....STATZI SA VA BAG O CINTARE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Ma deprima atat de tare vremea asta
Eu sunt omul excursiilor,al plajelor....
Si sunt o friguroasa....acum stau cu trei pulovere pe mine....
Nu-mi vine sa ies din casa nici dupa paine.
Breto pe la voi cum e vremea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannab spune:

Buna tuturor!

Fetelor, am avut o zi in care am pus cele 600 g inapoi...e normal?
Cam cat ar trebui sa slabesti in prima faza cu aceasta dieta?

Plus ca in ultimele zile am avut niste dureri de burtica cam rele...o fi de la legume? Am papat cu precadere legume, salate, tocanite de legume permise (am avut o saptamana concediu si mi-am gatit; de saptamana viitoare nu stiu ce o sa fac, probabil ca o sa mananc legume goale).

Multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Te-ai umflat de la legume....si eu o patesc.Au volum mare,la inceput nici nu-ti dai seama daca slabesti sau nu ...esti plina.
Cantareste-te dimineata dupa ce mergi la baie ,altfel nu are nici un rost...

Mergi la inceput

.....Isus, foarte ingrijorat din cauza consumului de droguri , trimite apostolii dupa diferite droguri , sa le aduca pentru a le analiza. Dupa doua zile…. -Cine e? -Sunt Pavel! Iisus deschide usa . - Ce ai adus Pavele? - Hasis din Maroc! - Foarte bine! Intra. - Cine e? - Sunt Luca! Deschide usa Iisus. -Ce-ai adus Luca? Marijuana din Columbia ! - Foarte bine! - Cine e? - Matei sunt! - Ce-ai adus Matei? - Cocaina din Bolivia ! - Excelent fiule! - Cine e? - Ioan! - Ce-ai adus Ioane? - Heroina din New York ! - Bravo!!! Cine e? - Andrei! - Ce-ai adus Andrei? - LSD din Amsterdam ! - Excelent !!! Haide intra… - Cine e? - Iuda sunt! Iisus deschide usa . - Ce-ai adus Iuda? - FBI !!! TOATA LUMEA MAINILE SUS!!!

..asta ca sa mai zimbiti un pic

Mergi la inceput

Breto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisstinuta

Breto

Gabita (24.06.04) si mamica lui

...CRISSSS..(m-ai strigat?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna,

De astazi ma alatur si eu voua. Sunt la a doua Superdieta, dupa prima am reusit sa slabesc 7 kg. Apoi am fost plecata 2 saptamani, si am recastigat 2.300 kg. De astazi am inceput din nou dieta, schema A, care personal mi se pare foarte usoara. Pentru mine este foarte apropiata cu alimentatia dinainte( exceptie fac dulciurile ),chiar nu mi se pare greu de tinut. Target de data aceasta : 3-5 kg, desi 5 kg mi se pare cam mult pentru constructia mea.

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Bun venit printre noi Alecsia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bretonica

Bun venit printre noi Alecsia

Multumesc. Cam liniste pe aici astazi. Am ramas singurele la dieta?

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput