SUPERDIETA ***27***
Raspunsuri - Pagina 14
Brigit spune:
helloooooooooooooooooo!
pup fetele mele dragi. Breto, te-am admirat in poze, nu pot decat sa o citez pe Crisstinutza cand zicea ca esti exact asa cum mi te imaginam din postari: joviala, plina de viata! iar "freza" te prinde de minune. Deci care va sa zica vii in Romanica? Invitatia la Sibiu e super, noi chiar il aveam in plan si chiar in sept acu' dar cred ca pica...avem cam toate weekendurile programate. Insa poate intra si Isa si Dan_ny pe topic, ca ele-s mai aproape.
So, cum va promiteam m-am suit pe cantar, arata azi dimineata fix 56 de kile. Eh, nu e groaznic, da se putea mai bine.
De maine la dieta cu mine, cu target la 53- nu va radeti ca la mine zboara greu kilele astea 3.
In rest ce sa va zic, ca vineri am fost sa ma "analizez", m-au exangvinat aia (pe langa faptul ca m-au secat de bani), mi-au luat o grama de sange, ca aveam si o grama de analize de facut. Astept cu interes rezultatele, ca nu ma simt eu prea grozav, de aici si moralul cam sub nivelul marii.Evident ca in weekend am avut grija sa compensez experienta de vineri si am bagat in mine ca sparta, asta asa ca stiam ca ma apuc si de dieta.
So, de maine incep sa postez meniul si toate cele. Si va astept si pe voi cu idei de meniuri.
In rest sanatoase sa fim ca -vorba unui amic- belele oricum se tin lant ...
April
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
buna buna la fetizeeeeeee ....
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
ridicati moralu deasupra nivelului marii va rog...
crisstinuta spune:
Hei fetele ,nu ati mancat nimic inca azi?
Eu deja am bagat la ghiozdan o megasalata de varza peste care am turnat ton cu ceapa...iar ieri am mancat asa:
D salata de rosii cu ceapa
P mancare de varza scazuta
S fasole verde fiarta cu mujdei
Pa!
bretonica spune:
[ disco] [ pk] ...stiu ca e tarziu dar numai acum m terminat cu toatele..inclusiv bagajele..maine se DECOLESTEEEE...daca o sa am de unde o sa mai intru din cind in cind...deci sa fiti cuminti fetizele..pe curind si SPOR LA SLABIT LA AMBITZIOASE!!!...Aprilus hai nu mai fi cu moralu jos,apleaca-te si ridica-l PLEASE...stii ca pe mine ma doare spatele si nu potca de nu ma aplecam eu...hai hai ca esti mai tinerica,nu baba ca mine...deci da sa te pup de nu te vezi...FETELOR faceti bine si mai intrati,nu o lasati pe crisstinuza singura,ca se plictiseste..si sper sa va regasesc slabe,slabe.....VA PUP DE NU VA VEDETI PE TOATE FARA EXCEPTII
Bic spune:
Bey, eu m-am cam tuflit. Am trecut la faza a doua de dieta si de-atunci am stagnat, apoi am pus ceva inapoi, iar azi vad ca iar incep sa dau jos.
Concluzia, eu tot la 59.5 kg am ramas. Mai e muuuuult pina la visatele 55 kg.
Sa va urez pofta buna?
Nu cred
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
katymana spune:
buna fetelor,
intors din co cu trei kg in plus total 73kg
incep si eu dieta. sa imi tineti pumnii sa rezist pana la capat.
cate unpentru fiecare fata.
bretonica spune:
...pai bine mai fetelor,dar chiar a-ti disparut cu toatele,ma gindeam ca cine stie cit o sa am de citit,in schimb toate cum le-am lasat...eu sunt prin Hunedoara,azinoapte am venit din Moldova...primul lucru in dimineaza asa a fost sa va citesc...dar ce sa citesc????...vreau notizii despre voi,spuneti care ce mai faceti si cum o mai duceti...eu tot FRUMOASA SI GALBENA DE GRASA...va pup de nu va vedeti pe toate...kisssssssssss...intru mai pe seara
crisstinuta spune:
Katy,bine ai revenit si spor la slabit.Mergi pe varianta A sau B?
Bic,stai linistita eu stagnez dupa o luna in faza 1....iar in ultima saptamana am scos si lactatele ( ma gandeam ca de aceea stagnez)deci papat legume,oua ,peste......asa ceva n-ai vazut.....am numarat ,am mancat 12 capatani de varza in doua saptamani...si nimic....duminica am baut o bere de necaz
Breto,ce vroiai sa vorbesc singura fara tine...
Hai mai povesteste cum te distrezi....
Brigit spune:
hello!
iaca trec p-aci si eu, am crezut ca daca va las home alone o sa va faceti de cap si o sa scrieti cate-n luna si-n stele. Vad ca m-am inselat cum nu se putea mai rau.
Pe scurt despre mine, de vreo 2 saptamani impreuna cu husbandul ne scanam intr-una. Inexplicabil in cazul meu care chiar sunt sensibilicoasa si vaicaricioasa familiei sunt sanatoasa tun. In schimb al meu le are pe toate adunate, motiv pentru care il tin la regim sa scadem colesteroalele si trigliceridele. Deocamdata "subiectul" in cauza e cuminte si se supune caznelor nemaivazute ale regimului de viata pe care il am si eu fara sa cracneasca. A zis ca-si repeta analizele care i-au iesit nasol peste o luna jumate si daca nu se imbunatatesc il da naibii de regim.
Asa ca de mai bine de 10 zile meniul familiei noastre e format exclusiv din fructe, legume, peste, pui si branzeturi. Aa, si cereale. In felul asta mie imi e foarte usor, ca nu mai baloshesc cand mananca el diverse chestii, si nici nu mai "tinem" in casa chestii care sa tenteze. La paine nu a renuntat , insa mananca un fel de paine uscata, i-am facut portie 3 felii pe zi. Si ca sa radeti putin el a dat jos 0.700 iar eu un kil, am 55 acuma. E drept ca din punct de vedere al "cantitatii" eu mananc mai mult decat moderat.
Aaaaa, si de fix 6 zile nu mai fumam. Sa speram ca ne tine.
Cam atata de la noi, daca nu mai apareti pan zona la povesti sa stiti ca va pup pe toate de nu va vedeti, de nenumarate ori. Pentru azi, maine,poimaine si pana va hotarati sa va faceti aparitia.
April
Emma are nevoie de ajutor !