Copilul tau pe coperta revistei DC
Raspunsuri - Pagina 3
admin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Si revista in sine vom avea candva? de ce nu muncim toti la ea...si avem revista noastra? |
Ati fi interesate si de o revista daca aveti totul online?
Oricum, in vara asta vom discuta cu un mare trust de presa care este interesat intr-o astfel de revista. Daca lucrurile avanseaza vom organiza un focus group virtual. Deci va rog sa mai aveti un pic de rabdare...
Numai bine
olim spune:
Florin sa stii ca ar fii o super idee revistaDoamne ajuta sa fie un succes, toti am avea de castigat
Sa treaca vara cat mai repede.....
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mi_ro spune:
Florin, multumesc pentru faptul ca ai remediat problema. Am bagat si eu doua poze. Sunt la aprobare. Tare frumoasa ideea! Mi-ar placea sa existe o revista in care mamicile sa-si expuna povestile lor
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Tethys spune:
Mie nu imi merge deloc... absolut deloc ! Am incercat cu mai multe poze, diferite ca marime... la perioade diferite de timp... si-mi da mereu: "eroare la incarcat" !!!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
alinamoro spune:
Super, la mine merge acum!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ruxi spune:
Mie nu-mi apare decat textul acesta:
"Cu ajutorul acestei aplicatii poti sa vezi cum ai arata tu sau copilul tau ca vedeta pe coperta unei reviste. Incearca si tu, fa-ti o coperta si daca esti membru desprecopii.com o poti adauga si la galeria noastra. In fiecare luna vom premia cea mai buna coperta, iar cu putin noroc, poate chiar se va publica!
Nu ai inspiratie? Apasa AICI
--------------------------------------------------------------------------------
Nu esti logat ca membru. Apasa aici ca sa te loghezi
(!) Atentie: Daca nu esti logat nu vei putea sa: "Adaugi la galerie", sa "Trimiti coperta unui prieten" si sa "Salvezi design-ul". Daca inca nu esti membru, apasa aici!"
Dar aplicatia nu o vad nicaieri?!?!
Ruxi cu Timeea aricelul, 21 dec 2006 si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
elisor spune:
Buna!
Nu pot trimite poza ca propunere pentru coperta revistei pentru ca mi se spune ca nu sunt logata ca membru???? Pai atunci cum pot sa scriu? Cand ii dau totusi logare imi spune ca nu gaseste serverul.
E ceva temporar?
Faina ideea!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tethys spune:
Tot nu vrea sa-mi ia... "erroare la upload" ! De ce? Ce sa fac?
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
kid spune:
Am trimis si eu una.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia