Copilul tau pe coperta revistei DC
Raspunsuri - Pagina 2
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mi_ro Nu stiu de ce nu pot sa incarc fotografia. Dupa ce zic ca am incarcat-o imi apare anuntul ca fisierul nu este o fotografie. Oare de ce? Pentru ca incarc o fotografie nu altceva. Mihaela http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282 |
La fel mi se intampla si mie.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Anuska spune:
M-am jucat si eu! Si am trimis cateva si la album!
Si la mine unele poze le-a vrut, altele nu.... desi erau tot jpeg....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
admin spune:
Verific sa vad de ce nu merge la unii dintre voi. Nu mai trimitti exemple de poze de care nu merg pe mail ca am destule acum.
alinamoro spune:
Florin, ti-am trimis o poza pe mail.
Am incercat mai multe poze si nu merg.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
miflore spune:
Pe mine nu ma lasa sa-mi sterg poza....c-as fi vrut s-o rearanjez.
Si tot asa, unele poze au fost acceptate, altele nu...
Toate sunt mici, aprox. 100KB.
Frumoasa idee!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Doris-Alina spune:
Excelenta idee,
am trimis si noi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
olim spune:
Florin, tocmai ti-am trimis si eu o poza care nu merge.
Multumim administratorilor pentru idee, poate reusesc si sa publice revista DESPRE COPII
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
b_irina_c spune:
Haioasa idee...
La mine a mers cu o poza de 1600×1200 pixels – 363KB. In schimb nu gasesc albumul
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
admin spune:
Am gasit BUG-ul si l-am fixat. Problema era ca nu recunostea poze care aveau majuscule in extensie. Adica poza.jpg mergea dar poza.Jpg nu mergea :) Acum merg toate...
Numai bine
lorellay spune:
Si revista in sine vom avea candva?
de ce nu muncim toti la ea...si avem revista noastra?
Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.