Copilul tau pe coperta revistei DC
Raspunsuri - Pagina 4
kid spune:
Am incercat sa mai trimit una, dar imi spune ca nu sunt logata in aplicatie, deci nu pot propune la galerie. De ce?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Tethys spune:
Am dat si "reset" la o poza, "coperta"... si tot "erroare la upload" mi-a dat ! Ce inseamna?!?
De ce nu-mi ia nimic?!?
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Criss75 Putem sa vedem undeva pozele trimise? Criss si Alex (11.05.2003) |
Unde scrie : www.desprecopii.com/cover/albumphoto/igallery.asp" target="_blank">Nu ai inspiratie? Apasa AICI
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
admin spune:
Cateva explicatii despre logare:
- Aplicatia COPERTA DC este pe un alt server, diferit de cel de forum. Acest server nu stie daca sunteti sau nu logati pe forum. De aceea acel link: Apasa ca sa te loghezi
- acelasi link il gasiti si in albumul galeriei de coperti
- Daca va logati in album sau in aplicatia COPERTA, serverul 2 va sti ca sunteti logati pana expira sesiunea (20 de minute)
- daca va logati in album, va puteti sterge pozele care nu va plac
- moderarea pozelor o sa dureze un pic pana ii instruesc pe moderatori cum se face. Pana acum am aprobat numai eu.
- Pentru cine are probleme de upload poate sa verifice urmatoarele:
* fisierul sa aiba extensia care trebuie (gif,jpg,jpeg,png)
* fisierul sa nu depaseasca limita
* fisierul sa aiba un nume fara caractere ciudate sau spatii
Linkul la galerie l-a postat cineva mai devreme.
Daca nu va apare aplicatia pe pagina inseamna ca nu aveti FLASH instalat pe calculator, aveti o versiune prea veche sau aveti setat browserul cu metode de securitate maxime.
Aplicatia este inca in testare. O vom lansa in curand cand o sa-i facem ceva reclama si o sa incepem sa organizam concursuri cu cea mai buna coperta.
Cine mai are probleme poate sa scrie la acest mesaj dar cu mai multe amanunte: tipul fisierului, numele, dimensiunea, tipul de browser, versiunea etc.
Ma intereseaza daca va puteti loga si in album si daca va puteti sterge pozele.
Numai bine
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADMIN Cateva explicatii despre logare: - Aplicatia COPERTA DC este pe un alt server, diferit de cel de forum. ......... |
Acest server pe mine m-a botezat! Nu imi gaseam albumul, caci ma numesc Cri6ia. Intamplator am intrat, ca era cel mai apropiat de nick-ul meu.
In rest realizarea copertei a mers ff bine!
vl-ad spune:
unde se incarca pozele?eu nu am decat 2 butoane :"nu ai inspiratie?..." si "viziteaza galeria ta"
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad