Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

Dupa o absenta de o saptamana, raportez urmatoarea situatie: nu am primit nimic. Nici 30.06!!, nici 4.07, nici 17 si nici 26 iulie. Am scris la relatii cu clientii, cerand detalii despre ambele comenzi si am primit 2 raspunsuri. Copy paste:

1. Se refera la comanda din 30.06:

Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande.

Je vous présente mes excuses pour cette attente.

Votre colis a bien été expédié le 30/06/08. Le délai de livraison pour votre pays est de 2 à 6 semaines

Il vous parviendra prochainement à votre domicile.

Merci de votre patience.

2. Se refera la 30.06 si 04.07.

Hi,

Your orders have been shipped on july 1st and 10th. It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. Thank you for waiting.

Best regards.

Nici ei nu mai stiu cum sa mai minta. A fost o saptamana grea, fara acces la Internet, tot credeam ca o sa apara ceva in suivi, la ramburs...si fara forum a fost si mai greu, ca asa ma mai orientam si eu daca sa ma ingrijorez sau nu. Vad ca mai sunt colete din 1,2 si 4 nesosite. Nu sunt eu o optimista...dar de data asta tot mai sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile privitoare la cec, comanda mea era de vreo 130 eur, asa ca ma gandesc sa-l las asa, altfel e mai mare bataia de cap. Oricum coletul nu mi-l mai trimit, asa ca n-as avea decat sa ma 'rafuiesc' pe mail cu ei, sa-mi dea bon d-achat si la ritmul in care raspund, tot cam atat ar trece.

Cand am intrebat eu de coletul meu din 6 iulie, Sabine mi-a spus ca dureaza 3-4 saptamani pentru livrarile in strainatate, dar inca n-am aviz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

si eu am primit acelasi mesaj desi am primit pachetul deja, deci banuiesc ca ei nu verifica nimic, il scriu in automat

edit: mesajul ala ca sa astepti de la 2-la 6 saptamani... eu am trimis mail sa le zic ca nu a venit pachetul exact in ziua in care a fost ridicat, si ei mi-au zis sa astept ca o sa vina, deci ei nu fac nici o urmarire a pachetului, mesajul cu pricina il trimit in mod automat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

ce de "atentie"acorda mail-urilor.....noastre, normal ca nu verifica.
Mai tineti minte vara trecuta cand nu au raspuns la nimeni timp de 2 sapt????Si in semn de "raspuns"dupa 2 sapt au blocat accesul la site????

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

s-a intors Claudia???????????din concediu????

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gama

s-a intors Claudia???????????din concediu????

Magda & Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Deja?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

daca se intorcea nu semna condica aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

raportez de azi: la posta erau sosite colete de redut, dar nu si vreunul de-al meu.

primit unul din 8.07 acum zece zile, astept altul tot din 8.07 plus inca doua de dupa data de 10.07.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

off-topic, scuze

monica bratu, tu imi cerusesi cartile lui montignac pe mail?
imi scri te rog pe dianarus@gmail.com? ca azi am timp

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

off-topic, scuze

monica bratu, tu imi cerusesi cartile lui montignac pe mail?
imi scri te rog pe dianarus@gmail.com? ca azi am timp

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Tre sa mai ai rabdare ca e la mare

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput