Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

gata, receptionat 2 colete ambele din 4.07, majoritatea lucrurilor au mai fost puse in linkuri, cat despre treningul adidas, marimea 168 intradevar imi este cam mare....pantalonii mai merg cum merg dar bluza are manecile f lungi...mai am sortul cu dungi mar 168 care imi vine f bine, si o bluza 168 care la fel vine bine.....

cat despre cec, am si eu unul de prin mai si m-am mailuit cu sabine pe tema asta....comcluzia a fost sa-l trimit inapoi prin posta si sa mi-l transforme in bon d'achat....cica asta-i politica...altfel nu-l pot anula....

fetelor care ziceati ca geanta alba cu bijoux...are baretele f scurte, vedeti ca se pot lungi.....

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
_
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui geliza

gata, receptionat 2 colete ambele din 4.07

bravo! sa incep sa ma agit si eu pe la posta?? ai avut aviz, geliza? sau te-ai dus tu sa intrebi de colete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

am avut aviz, dar alte amanunte (cand au plecat din fr, cand au venit in ro) nu stiu ca mi-au oprit factura la posta, m-au pus sa semnez pe spatele facturii....si zic "astea nu-s facturile atasate coletelor???? fulga cica "nu, astea sunt ale noastre"....si de unde plicul acela atasat cutiei era gol....daca ar fi trebuit sa fac retur ceva nu as fi avut cum.....credeti ca asa a cerut redoutu', sa semnam pe facturi???

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
_
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

Am luat si eu coletul din 04.07 ieri seara. sosise ieri dimineata la posta. ciudat e ca pe colet scria ca a plecat din franta pe 16.07. si ce a facut atata pe drum pana la mine???? eu chiar nu mai inteleg nimic. credeam ca intarzieri sunt la ei in depozit, nu pa drum...

am primit chestii cunoscute, cel mai mult imi place o lenjerie de pat in nuante de rosu/portocaliu cu niste dungi "invalurate" (nu mai gasesc link-ul)

cadou am avut o geanta, dar nu mai stiu exact care. pe factura scria SAC. dar nu au mai avut pe stoc si mi-au trimis o fata de masa grosuta, in dungi, nuante de gri/bej.

mi s-a intanplat o chestie ciudata: aveam in comanda o pereche de pantofi sport barbatesti. mi-a venit o cutie lipita cu scotch, alba, cu eticheta lipita corespunzator (cu pantofi sport). surpriza! in cutie erau o pereche de sandale de la Active Wear, marime a36. macar de imi erau bune.... dar eu port 38

acum mai astept din 08, 10 si 14.07. problema e ca din 14.07 astept papuci de plaja si multe chestii de concediu, iar eu vineri plec. la ritmul cu care au sosit pana acum nu cred ca am sansa sa le folosesc anul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui adeea_ro

cel mai mult imi place o lenjerie de pat in nuante de rosu/portocaliu cu niste dungi "invalurate"

cadou am avut o geanta, dar nu mai stiu exact care. pe factura scria SAC. dar nu au mai avut pe stoc si mi-au trimis o fata de masa grosuta, in dungi, nuante de gri/bej.

am si eu lenjeria aia si imi place foarte mult;la fel am avut cod pt "sac" si am primit fata de masa mohorata,in culori triste gri/bej.

In legatura cu sandalele alea eu zic ca ar trebui sa le scrii sa le atragi atentia ca ti-au trimis altceva,macar sa semnalezi faptul ca mai gresesc si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Am aviiiiz!!! Yupiiii...
E pentru 2 colete - banuiesc ca 04.07 si 09.07...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma bucur fetelor ca incep sa vina coletele astea de la inceputul lunii.
Miro sper ca numele meu de fam. nu-l uiti, nu de alta, dar, daca mergi pana vineri si a venit, sa ma anunti.
eu numai vineri merg, nu vreau sa le stresez prea tare pe d-nele de la posta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Salut, fetelor! Eu nu am nici o noutate. Oricum, astept comenzile din 11, 17 si 29 iulie.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu la fel, fara noutati astept colete din 20,24 si 1 august parca

dar nici n-am trimis la posta sa vad daca au venit si nici nu trimit pana vineri

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

v-am spus ca am scris celor de la LR despre neprimirea coletului din 1 iulie?

am primit si eu azi acelasi raspuns stupid de la acelasi stupid romain:

"You question me about your order placed on 01/07/2008.

This order is on the processing of transportation.

The delivrey time is between 2 and 6 weeks so it will reach you soon.

Thank you for waiting.

Best regards,
ordialement.
romain,
Relation Client du site www.laredoute.fr"

da nu-i bai - ca in curand se fac cele 6 saptamani si le scriu iar.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput