Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

quote:
citat din mesajul lui ama1357

[quote]
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
off topic:
de mult tot vroiam sa te intreb:
citatul asta este din "castelul"? am citit cartea cu multi ani in urma si mi se pare foarte cunoscut...

Ama, tot ce e posibil. Eu l-am primit pe mail, am o prietena care obisnuieste sa-mi trimita tot felul de citate. Mi-a placut mult si l-am pus la semnatura. Am citit si eu Castelul tot cu muuuulti ani in urma (chiar, rusine sa-mi fie ca n-am pus mana pe o carte de... nu mai stiu cand) dar, cum spuneam nu retin citatul de atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

[quote]citat din mesajul lui ama1357

[quote]Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka)
off topic:
de mult tot vroiam sa te intreb:
citatul asta este din "castelul"? am citit cartea cu multi ani in urma si mi se pare foarte cunoscut...

Ama, tot ce e posibil. Eu l-am primit pe mail, am o prietena care obisnuieste sa-mi trimita tot felul de citate. Mi-a placut mult si l-am pus la semnatura. Am citit si eu Castelul tot cu muuuulti ani in urma (chiar, rusine sa-mi fie ca n-am pus mana pe o carte de... nu mai stiu cand) dar, cum spuneam nu retin citatul de atunci

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit. (F. Kafka)

eu imi aduc aminte de castelul spre care se urca si el nu reusea sa-l ajunga, deci acest citat mi se pare a fi in tema, daca as fi fost sigura din ce roman face parte nu as mai fi intrebat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nici azi nimic, fetelor

Cred ca numai Nastase are azi avize:
http://www.adevarul.ro/index.php?section=articole&screen=index&rss=1&id=363910

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Lasa, Feli, avizele alea numa' la ei sa fie

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nici eu n-am aviz,am ajuns acasa si am cutia de scrisori plina numai cu reclame si tampenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

quote:
citat din mesajul lui ama1357

eu imi aduc aminte de castelul spre care se urca si el nu reusea sa-l ajunga, deci acest citat mi se pare a fi in tema, daca as fi fost sigura din ce roman face parte nu as mai fi intrebat

tocmai d-asta am si spus ca e foarte posibil...

scuze de off-topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mda, nici la mine n-a sosit comanda din 10 iulie.. Mi-a sarit inima ca aveam un aviz in cutie dar era altceva, o recomandata pe numele sotului nu ce speram eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna seara,

Ma inscriu si eu pe lista coletelor nesosite, am o comanda din 6 iulie pentru care nu am primit inca aviz, Sabine mi-a spus ca a plecat coletul meu din 11 iulie, dar tare ma indoiesc de asta...

Si acum, surpriza cea mare, pentru comanda mea din 11 iulie care va ziceam ca a fost dublata ca le-a mers site-ul ca naiba, pentru care m-am corespondat si cu Christine si cu Sabine, mi-au luat banii de 2 ori in 14 iulie si mi-au tot spus ca n-au cum sa anuleze una dintre comenzi, sa refuz eu un colet cand le primesc. Ma uit acum in Mes rambursements si ce vad? Cec cu data de ieri pentru una din sumele luate de 2 ori.

Acum va intreb pe voi, cele cu mai multa experienta in ale redutarii: las asa, sa primesc CEC-ul, sau sa le mai scriu sa mi-l transforme in bon d'achat? Sincer, mi-e cam sila sa ma tot corespondez cu ei si as vrea sa vad sosite astea ultime 2 comenzi, ca n-am mai primit nimic din mai, tot ma ramburseaza pe colete nesosite. Sunt mari taxele daca vreau sa incasez cec-ul? Dureaza mult? Sau care ar fi dezavantajele mari?

Multumesc mult pentru ajutor.

Edit, ca sunt varza la ora asta: am platit cu un card Raiffeisen in lei, daca are vreo importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Madic, si eu platesc tot cu un card Raiffeisen in lei dar n-are nici o importanta pt cec. Eu am incasat doua cecuri pana acum - ambele la BRD - problema este ca dureaza f. mult, aprox o luna iar comisioanele sunt destul de mari. Daca ai un cec de 10E nu merita sa te obosesti. Nu mai tin minte exact - cred ca am pierdut vreo 20E la un cec de 150. S-ar putea sa ma insel dar parca asa-mi amintesc.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu anul trecut am avut un cec de 10 eur, l-am depus la BCR si dupa mai mult de 90 de zile (termenul dat initial) am primit in schimb 6 lei noi (mai putin de 2 eur). Restul: taxe si comisioane. Asa ca da, eu as cere sa mi-l dea in bon d'achat.

Mergi la inceput