Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Da chiar asa cu tracking no. ala n-o sa avem niciodata succes la reduti, se fac ca nici n-au vazut.

De altfel, scrie si in ghid pe prima pagina, nu are nici un sens sa intrebi ca nu ti-l dau, cel mai probabil e ca nu il au sau nu se obosesc sa tina evidenta lor.La fel ca si cu zilele de intarziere. Acu daca au marit perioada la 6 saptamani inseamna ca le-au trimis intarziate rau. Cel mai bine e sa le scriem dupa data asta , ca nu or sa se oboseasca sa verifice mai mult inainte de 6 sapt, si- mai stii ?- se crizeaza iar ca in Romanica se pierd coletele.

La reduceri asa se intampla, vin intr-un ritm ciudat comenzile, in iarna veneau colete din ianuarie cu mult dupa ce aparusera cele din februarie. Eu nu le-am deslusit inca logica, incerc sa fac corelatii insa cred ca modul lor de lucru ma depaseste.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Pe mine taaaare ma bate gandu' sa fac o plangere la madam Kuneva la EU Consumer Protection privitor la faptul ca LR ne dau cu flit cand cerem tracking no. Macar daca ne-ar da o explicatie plauzibila pt. faptul ca nu il dau

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

si eu inca mai sper ptr comenzi. Repet:7, 12 s 18.

Insa deja m-am saturat de "depresia LR-iceasca", de ce sa-mi amarasc eu zilele tot pazind cutia de scrisori, nu stiu, chiar nu merita nise toale, oricat de ieftine ar fi ele. Daca vor fi probleme cu aceste comenzi, chiar ca am terminat-o cu LR-ul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Feli, fac pariu ca nu capitulezi taman tu! Oricat ai fi acum de depresata cum apare primul colet te arunci pe site sa vezi ce a mai ramas de comandat.

Va zik eu, n-avem scapare, ne-au dresat bine, tre sa fim mereu in asteptare

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am sunat la posta, am colet; aviz ioc!; cea mai veche comanda e din 18 iulie...

si Nushu, bravo ca te-ai hotarat sa nasti natural; cezariana va ramane trauma vietii mele; durerile post operatorii pentru astia albinosi care n-au endorfine sunt cumplite si, desi mi-au facut calmante din 2 in 2 ore imi prindeau ciuciu si n-am sa uit ceasul din perete fiindca am numarat secundele pe el asa cum n-am facut in viata mea.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hi, hi am sunat la Infopost, ca sa intreb daca cele de la posta pot verifica daca am colet, in conditiile in care nu am primit aviz. Raspuns: e mai dificil, dar daca sunteti refuzata incercati sa vorbiti cu un "oficiant superior". Mama, astia sunt pe grade?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Da, Feli In fiecare tura exista o sefa de tura, superioara ierarhic oficiantelor de la ghiseu, iar "mai sus" e dirigintele (ce denumire idioata!) oficiului postal

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

am sunat la posta, am colet; aviz ioc!; cea mai veche comanda e din 18 iulie...

si Nushu, bravo ca te-ai hotarat sa nasti natural; cezariana va ramane trauma vietii mele; durerile post operatorii pentru astia albinosi care n-au endorfine sunt cumplite si, desi mi-au facut calmante din 2 in 2 ore imi prindeau ciuciu si n-am sa uit ceasul din perete fiindca am numarat secundele pe el asa cum n-am facut in viata mea.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

ooo...n-am stiu, adik nu am retinut atunci cand ai nascut ce ai zis de nastere

eu ce sa zic cel mai clar am exemple in familie 2 surori una cu nastere nat si una cu cezariana si diferenta e de la cer la pamant, si la recuperare si in ziua z, la tot!!! acum sper sa pot, sa am puteri si sa nu fie bebe prea mare(cu toate ca aici o am exemplu pe claudia care a nascut-o natural pe mara cu 4.3kg)

un cod ceva minunat cu un cadou deosebit stiti??ca eu inca n-am dat comanda dar vreau s-o dau

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Buna fetelor,
eu sunt oarecum boboaca in ale shoppingului de la LR, am mai avut o singura comanda care mi-a sosit in 10 zile (24.06-03.07), de asta m-am incumetat sa mai fac 2 comenzi la reduceri.

Am mai intnrebat la capitolul precedent insa n-am primit nici un raspuns...mai incerc, poate ma ajutati si pe mine.

Am doua comenzi, una de pe 6.07 si una de pe 9.07 (colete nu scrisori voluminoase) pentru care inca nu am primit aviz.
Am trimis email la redoutisti si am primit textul standard... nu va ingrijorati, 3-6 saptamani de la comanda pana soseste, bla-bla.
Ma ingrijoreaza insa ca mi-au scris despre comanda din 6 ca a fost expediata pe 10.07, e normal sa faca atat de mult pe drum sau trebuie sa-mi iau gandul de la ea... si de la banii dati?

Nu te ingrijora! Eu abia am ridicat acum 2 zile coletul din 2!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

nushulica si eu as vrea un cod pt un cadou, dar sa fie ceva interesant .....sper sa apara coduri noi ca am toate cadourile care s dispo acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Voi puteti pune ceva in cos?
Am 2 conturi si nu am putut sa selectez nimic azi pe niciunul. Pur si simplu nu-mi spune daca produsul e disponibil sau epuizat sau nu-l depune in cos.

Mergi la inceput