Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Pe mine taaaare ma bate gandu' sa fac o plangere la madam Kuneva la EU Consumer Protection privitor la faptul ca LR ne dau cu flit cand cerem tracking no. Macar daca ne-ar da o explicatie plauzibila pt. faptul ca nu il dau

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

mai punem de-o revolutie?

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

mai punem de-o revolutie?

Emma are nevoie de noi!

[/quote]
Nu chiar revolutie pt. ca nu le scriu nimic celor de la LR ca n-are sens. Raspunsul e arhi-cunoscut: cu totul pe langa subiect. Parc-ar fi scoala de politicieni LR-ul asta As profita de faptul ca cucoana asta care-i comisar acu' la Prot.Consumatorului e bulgaroaica si poate e mai empatica cu nemultumirile ultimilor aderati la UE. Visez frumos, nu?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna! Am primit si eu coletul din 23.07 nu am avut mare lucru in el
-pentru sot pantofi sport albi nike pe care am dat 38 euro la reduceri, din piele foarte frumosi

-pentru Vlad hainuta cu blanita ce daca ei zic ca e de fete, parerea mea e ca merge foarte bine la baietei, o sa ii mai iau si bej , acum i-am luat bleu.

-tot pentru Vlad pantaloni de vara , sunt subtiri din in si bumbac si blugi exact modelul asta numai ca materialul e cam "prespalat" arata cam murdari

Cadou am avut setul vesela violet.

Acum mai astept un colet din 1 august cu adidasi pt mine

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mi-am adus aminte, desi am avut doar ce am spus mai sus si putea sa vina foarte bine punga totusi mi-au facut colet si au umplut coletul cu hartie hehehe

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu deabia aseara am primit coletul din 2.07 asa ca mai e timp berechet pentru celelalte, nu va stresati. Pe cutie scrie ca a fost expediat in 17.07....nu ma mir ca am 2 produse epuizate daca l-au trimis dupa 15 zile de la data comenzii!!!!!!!

nushu, o sa stii cand se apropie momentul cum e mai bine sa nasti. O sa iei decizia buna, sunt sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Clau, tot astept poze din vacanta sa-mi bucur si eu retina, da' nika... Nu mai zic de un scurt jurnal de calatorie...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Poze inca nu am nici eu, tb sa le puna sotul pe un CD...Asteptam sa pun poze si impresii deodata..

Nici nu stiu cu ce sa incep... Cel mai mult mi-a placut San Sebastian si litoralul Tarii Basce in general - in stanga ai muntele si in dreapta oceanul Atlantic, e absolut superb!, cel mai putin Serbia (Belgradul cu cladirile sale bombardate si ambasada SUA cu ferestrele acoperite de placi imense metalice) si Bulgaria (Vidinul e un cosmar- o sa vedeti poze).

Traseul calatoriei a fost in mare asa: am iesit din tara pe la Calafat, cu bacul, la Vidin, apoi am traversat Serbia, Croatia, Slovenia (am ramas o noapte la Lubliana), a doua zi am traversat nordul Italiei si ne-am oprit la Monaco pentru o noapte, in Monte-Carlo, frumos dar nimic spectaculos, opulenta si lux si cam atata...

A treia zi Coasta de Azur a Frantei, ne-am oprit la Carcassone, o veche cetate medievala frantuzeasca am traversat sudul Frantei si am intrat in Spania. Credeam eu ca e Spania, pt ca toti spuneau: aici nu e Spania, e Tara Basca...de-aia nu am vazut nici sangria, nici paella ci doar pinchos O saptamana in Spania am vazut cam tot ce se putea vedea prin jur :Bibao (Gugenheim), Santander, Pamplona (unde se alearga aia cu taurii), am facut plaja la Biaritz si in alte locuri mai putin cunoscute dar de o frumusete rara...

Vineri am plecat catre Elvetia, am traversat iar tot sudul Frantei si am ramas intr-o localitate de langa Geneva, pe malul lacului Leman, pana luni dimineata. Am fost la Laussane, la Morges, la Montreux, la cetatea Gruyere unde am mancat savuroasele racleta si fondue . Ne-am plimbat foarte mult, o sa vedeteti, repet, poze, daca aveti chef...

Luni dimineata am luat-o catre Italia prin tunelul Saint Bernard , ala cu catelul cu butoias la gat , am traversat pt a doua oara nordul Italiei, Slovenia si Croatia si ne-am cazat la Zagreb.

Marti treceam prin Belgrad si intram in tara pe la o vama minuscula unde nu era nimeni...cred ca s-au crucit aia cand ne-au vazut, mai sus de Moldova Noua, Orsova... Ne-am intalnit cu tov. presedinte pe la Cazanele Dunarii si i-am facut si poze

Pe scurt cam asta a fost calatoria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

danadc la mine merge perfect site-ul . in seara am dat o comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

YUPIIII!!!!

aviz azi in posta pe care scria clar un 3 si apoi sters si scris 1 colet extern.
era sa fac pe mine - astept 3 colete - unul din 1 si doua din 16 si 17.

coletul era nr. 3 si e cel din 1 iulie. In sfarsit a sosit.
per ansamblu sunt multumita - produsele acelea de sub un euro - chiar merita atat.
daca le mai gasesc - pun maine si ceva link-uri.

v-am pupat
nu disperati - iata ca mai vin si cele din 1 - si scrisesem deja LR-ului si mi-au raspuns ca e pe drum - deci vin.
ceea ce va doresc si voua.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

mirona ma faci sa sper ink. abia astept sa vina coletul asta si am zis ca asta ii ultima data cand ai comand pentru cunostiinte. eu nu mai risc pt nimeni.

Mergi la inceput