Shoppaholicele Redouto-masochiste (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helouuu fetele,

Remember me? Intre timp s-a nascut si Ilincutza-Pisicutza, noua menmbra a clubului de redoutiste .
Am intrat sa raportez ca, in sfarsit, mi-a ajuns coletul de pe 04 iulie . Nu pun linkuri, ca am numa ce s-a mai pus: celebra lenjerie de pat cu dungi valurite (in 2 variante, pentru noi parintii si pentru cupilul Matei), si cateva lucrusoare pentru Ilinca si pentru verisoara ei (de cadou); restul sunt tzoale pentru sora mea, da nu le-am desfacut, trebe sa vina ea sa le desfaca.
O nemultumire: cearsaful pentru patul mare (cu elastic) imi pare fix pentru 160 cat am luat, oare dupa spalare o sa mai incapa pe saltea??? plus ca e taiat cam 1 cm, parca cu caterul intr-un loc, si va trebui sa-l cos (la asta am observat, sper sa nu mai fie si altele cu defecte pe care sa le descopar mai tarziu).

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

wow felicitari pt ilincutza!!!sa va traiasca!citit si povestea nasterii fff emotionanta!!!(mama ce ma asteapta)

claudia bine ai revenit de prin tari streine!!!abia astept sa vad pozele

cam plouat subiectul se vede ca suntem toate nervoase ca vin coletele cum vin...

aaa caprioara si eu am patit asa cu un cearsaf luat anul trecut era taiat, dar am observat abia anul asta cand l-am scos din tipla sa-l spal ca ma certam eu cu ei de atunci, macar asa sa stie ca nu=s perfecti

edit: ca am uitat sa va zic ca intre timp m-am hotarat sa merg pe naturalasper sa si pot

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hihihi.... plouata viu si io sa va zic ca ...n-am aviz

Comanda e din 17, mai citesc aici de comenzi venite din 15-16, ma duc plina de sperante la cutie... nimic; asta e , mai asteptam...ca doar vad si colete din 30 iunie nesosite, asta chiar ca mi se pare muuuuuuuuuult rau!

Caprioara-felicitari pentru bb Ilinca!Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

Nushu-tinem pumnii sa "iasa" cum vrei tu, ne anunti cand e cazu sa facem galerie !

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Alina, covorul de baie era ala de 2 sau ala de 3 euro? Ca l-am comandat pe ala de 3, dar nu-mi mai amintesc densitatea

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinache

raportez comanda din 21/07 primita ieri - avizata de vineri,

21.07????
Wow!
Si eu astept din 10,11,12 si ...nimic!

Mergi la inceput

Jas, probabil ca problema e ca de obicei faptul ca scrisorile voluminoase vin mai repede decat coletele. Eu una, am de primit numai colete.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Miki, bine c-ai postat, ca acu m-as fi imbracat sa ma duc la posta. Adica Alina primeste 21 iulie, si inca avizat de vineri si io 17 nu ??????

Biiiiine, fie, mai astept!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

April, "poshtili" lucreaza numa pana la 19, asa ca stai cuminte

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

una din fetele de la odiseea mea a primit comanda din 24iulie asa ca mergeti la posta si intrebati de colete nu asteptati avizele

eu abia vineri pot trimite pe cineva dupa colet dar am un feeling ca il voi gasi si pe cel din 20 si pe cel din 24 si mai ramane 1august si gata am scapat pe vara asta

de acum asteptam codurile minunate pt colectia noua, ceva daca se poate cu 40-50% red, fdp 0 si ceva cadou

alinache camasa de noapte care ai luat-o pt mama ta am luat-o si eu pt alaptat zi-mi daca e ok pt asa ceva?se deschid nasturii din fata? eu inca n-am primit-o de asta intreb

aprileu sper sa "iasa" rpd ca daca nu pierd si singura picatura de curaj pe care o am si ma bag la "taiat"

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput