Vreau alt copil in banii aia care i-am dat lui!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Pentru a-l #355;ine în via#355;#259;, spun #355;iganii, medicii le ar fi cerut aproape 5.000 de lei.

eu de aici nu inteleg ca e vorba despre spaga, ci despre deficienta cunoscuta a sistemului sanitar care obliga pacientul sa isi cumpere el cele necesare tratamentului. nu se spune la cate saptamani s-a nascut bebelusul, dar in cazul prematurilor sansele de supravietuire se incadreaza intr-un anumit procent, din nefericire nu toti supravietuiesc. eu asa pricep, ca pt copilul asta s-a facut tot ce s-a putut, nu ca s-a cerut spaga, asa ca toata discutia despre imoralitatea medicilor mi se pare , iar despre cum se exprima fiecare la durere iar nu avem de ce sa ne dam cu parerea.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Fetelor, nu va chinuiti, denizel a intervenit pentru ca ati cutezat sa va luati de niste tigani. Mare greseala...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Avand in vedere faptul ca ne putem oripila (ca sa o citez pe ladyJ) pentru comportamentul medicilor la alte subiecte dedicate si deoarece continuarea discutiei nu conduce la nimic constructiv rog moderatorii sa inchida subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Fetelor, continuati! Rufus e cu voi!

Teodora D, ai dreptate! S-ar putea sa nu fie vorba de spaga.
Eu am vazut si clipuletul. Nu e vorba de 5000 lei, e vorba de doar 500 (unul din ei a spus ca au dat 5 milioane).
Chiar sunt curioasa daca va mai fi o continuare a "anchetei". As fi foarte fericita sa aflu din gura personalului medical ca banii aia au fost pentru medicamentele care lipseau din spital.

Chiar acum cateva zile am citit aici, pe DC, cazul Sosonicai, nascuta cu o grava malformatie. Au dus-o parintii la Tg. Mures, la un chirurg vestit si li s-a spus ca el "nu opereaza rebuturi" .
Au plecat cu fetita in Germania, nu a fost considerata un rebut, medicii de acolo au luptat pt. viata ei (povestea mama Sosonicai ca medicii ii faceau manevre de resuscitare pana ajungeau la epuizare) si fetita a fost salvata.
Bine ar fi ca acesta sa fie un caz in care medicii au facut tot posibilul si nu au putut salva bebelusul nascut prematur.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

nimeni nu comenteaza ca personalul medical a trebuit sa se baricadeze ca sa nu fie linsat pt o vina nedovedita.
cazul cu sosonica e cutremurator, dar nu cred ca are relevanta la discutia de fata, nu putem presupune ca si aici copilul a fost tratat ca un "rebut".

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

[quote]citat din mesajul lui anca_a

Si ca sa inchei: studiu de caz
Sa presupunem ca tu esti pacienta doctorului X din povestea de fata si, pur intamplator, in salonul in care stai cu bebe, pe cand te conversai cu dumnealui in liniste despre starea ta si a copilului tau proaspat nascut, dintr-odata se napusteste asupra doctorului o multime galagioasa si indurerata care cere drept razbunare un copil, oricare, numa sa nu plece cu mana goala.
Te-ai simti in siguranta? Ai stii tu in momentul ala in proportie de 100% ca bebelusul tau nu va pati nimic si ca acele afirmatii nu sunt altceva decat rodul durerii unor bieti oameni?
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

SI oamenii aia disperati crezi ca te atacau pe tine care stateai la usa spagarului?? E trist ca nu vezi pericolul in javra aia de doctor care si-a permis sa ceara bani, ci in iesirile zgomotoase ale victimelor. Si stii ce o sa faca "dl" doctor de acum incolo? (ca nu doar nu ne imaginam ca-l pedepseste cineva!) Nu o sa mai ia pacienti tigani pentru ca va sti ca ei nu pun capul in pamint ci sar la gitul unor criminali de genul asta, pe care noi doar ii bombanim pe forumuri, iar colegiul medicilor le arata mustrator degetul (lor unul, noua altul, ca asa meritam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Eu m-am mai uitat odata la clipulet. Oamenii aia erau suparati de-adevaratelea. In mod sigur nu faceau circ doar ca sa primeasca 5 milioane inapoi.
In plus, se plangeau fiindca nimeni nu a vrut sa vorbeasca cu ei. Probabil ca, daca un medic statea de vorba cu ei, le explica de ce a murit bebelusul si eventual, le dadea banii (sau medicamentele cumparate cu banii lor) inapoi, nu faceau oamenii astia un asemenea scandal. Am inteles ca au fost arestati unii dintre ei.
Eu nu stiu cat costa tratamentul pt. o jumatate de zi a unui copil prematur. Sa fie chiar 500 ron?

Apropo de ne-vorbitul cu pacientii, tot mama Sosonicai povestea ca a stat cateva ore in fata usii unei doctorite de aici, din Romania.
Doctorita refuza sa ii vorbeasca :-(. Deschidea usa si, cand vedea ca e tot in fata ei, o inchidea repede la loc si incuia cu cheia.
Pai, sa nu te apuce toate damblalele?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Da, Deni, alta problema a sistemului sanitar, nu se "pierde vremea" cu pacientul ca sa i se explice ce are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Denizel, poti sa-mi trimiti un link cu povestea Sosonicai? Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

quote:
citat din mesajul lui Natasa

[quote]citat din mesajul lui anca_a

Si ca sa inchei: studiu de caz
Sa presupunem ca tu esti pacienta doctorului X din povestea de fata si, pur intamplator, in salonul in care stai cu bebe, pe cand te conversai cu dumnealui in liniste despre starea ta si a copilului tau proaspat nascut, dintr-odata se napusteste asupra doctorului o multime galagioasa si indurerata care cere drept razbunare un copil, oricare, numa sa nu plece cu mana goala.
Te-ai simti in siguranta? Ai stii tu in momentul ala in proportie de 100% ca bebelusul tau nu va pati nimic si ca acele afirmatii nu sunt altceva decat rodul durerii unor bieti oameni?
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

SI oamenii aia disperati crezi ca te atacau pe tine care stateai la usa spagarului?? E trist ca nu vezi pericolul in javra aia de doctor care si-a permis sa ceara bani, ci in iesirile zgomotoase ale victimelor. Si stii ce o sa faca "dl" doctor de acum incolo? (ca nu doar nu ne imaginam ca-l pedepseste cineva!) Nu o sa mai ia pacienti tigani pentru ca va sti ca ei nu pun capul in pamint ci sar la gitul unor criminali de genul asta, pe care noi doar ii bombanim pe forumuri, iar colegiul medicilor le arata mustrator degetul (lor unul, noua altul, ca asa meritam)

natasa, tu de unde stii ca oamenii aceia (rromii) spuneau adevarul?
ai ascultat cumva si varianta doctorului inainte sa il cataloghezi drept criminal????????
mai fetelor vorbiti de toleranta! sariti ca arse cand cineva indrazneste sa faca un comentariu despre etnia rroma, va ofticati cand cineva isi permite sa generalizeze la adresa lor si in acelasi timp sariti la gatul acestui doctor pe principiul ca "asa sunt toti, n-a fi asta mai breaz!"

Mergi la inceput