Vreau alt copil in banii aia care i-am dat lui!
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
Am mai spus si repet: daca eu sufar in tacere si ma tai cu lama, inchisa in baie, nu inseamna ca trebuie sa vin pe forum si sa-mi dau ochii peste cap cand aud ca unii bocesc in public.
Este vorba despre una si aceeasi retinere/decenta.
anca_a spune:
Si ca sa inchei: studiu de caz
Sa presupunem ca tu esti pacienta doctorului X din povestea de fata si, pur intamplator, in salonul in care stai cu bebe, pe cand te conversai cu dumnealui in liniste despre starea ta si a copilului tau proaspat nascut, dintr-odata se napusteste asupra doctorului o multime galagioasa si indurerata care cere drept razbunare un copil, oricare, numa sa nu plece cu mana goala.
Te-ai simti in siguranta? Ai stii tu in momentul ala in proportie de 100% ca bebelusul tau nu va pati nimic si ca acele afirmatii nu sunt altceva decat rodul durerii unor bieti oameni?
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui anca_a
Si ca sa inchei: studiu de caz
Sa presupunem ca tu esti pacienta doctorului X din povestea de fata si, pur intamplator, in salonul in care stai cu bebe, pe cand te conversai cu dumnealui in liniste despre starea ta si a copilului tau proaspat nascut, dintr-odata se napusteste asupra doctorului o multime galagioasa si indurerata care cere drept razbunare un copil, oricare, numa sa nu plece cu mana goala.
Te-ai simti in siguranta? Ai stii tu in momentul ala in proportie de 100% ca bebelusul tau nu va pati nimic si ca acele afirmatii nu sunt altceva decat rodul durerii unor bieti oameni?
:-))))))))))))))
Aha! Deci, pana la urma, rostul topicului tau a vrut sa fie: luuumeeee, of si iar of, din cauza ca neste bocitoare in public au venit sa stranga de gat pe dr. meu spagar si mincinos, eu, cetatean ne-bocitor-in-public al patriei, imi pot pierde siguranta :-))))))))
anca_a spune:
denizel, asa le invarti si le zapacesti de nu mai intelege nimeni de unde s-a plecat si unde s-a ajuns...
trebuie sa recunosc ca ai nevoie daca nu de inteligenta macar de talent ptr asa ceva
denizel spune:
Anca, posed si una si alta . Merci!
M-am mai gandit si am ajuns la concluzia ca ceea ce au facut tiganii aia este o chestie grozava .
Daca toti pacientii jecmaniti de doctori si ramasi fara una-alta ar cere rinichi, bebelusi, ovare si brate in schimbul banilor aruncati pe fereastra in buzunarele albe, poate ar mai scadea oleaca numarul infractorilor lacomi si incompetenti de prin spitale .
anca_a spune:
Ei, de data asta sunt de acord cu tine.
Si uite asa au trait fericiti pana la adanci batranete...
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui anca_a
Ei, de data asta sunt de acord cu tine.
Si uite asa au trait fericiti pana la adanci batranete...
Se zice batraneti .
Eh, acuma, daca tot am pupat piata independentii , mai tii subiectul asta deschis?
ladyJ spune:
Anca, nu te oripileaza si mai rau cea ce au facut medicii aia?
Adica santaj si hotie?(imi dai-il salvez)
Nu ma oripileaza deloc cuvintele sau gesturile facute de o parsoana dis-pe-ra-ta!
Si cea ce au facut ei(familia adica) e nimic pe langa ce as face eu.Asa ca ii invit pe toti oripilatii sa emita scene si ipoteze cu ce si cum as face,apoi sa se minuneze in grup
cristi_2003 spune:
quote:
citat din mesajul lui denizel
Anca, posed si una si alta . Merci!
M-am mai gandit si am ajuns la concluzia ca ceea ce au facut tiganii aia este o chestie grozava .
Daca toti pacientii jecmaniti de doctori si ramasi fara una-alta ar cere rinichi, bebelusi, ovare si brate in schimbul banilor aruncati pe fereastra in buzunarele albe, poate ar mai scadea oleaca numarul infractorilor lacomi si incompetenti de prin spitale .Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
pai asta e adevarat
daca fiecare pacient tratat necorespunzator ar reactiona alta ar fi situatia. doar ca majoritatea romanilor tac si inghit.
17+ cu Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
denizel spune:
Si, nu numai ca unii tac si inghit, da' uite, ii pun la gazeta de perete pe cei care au curajul sa se revolte. Cica le pun in pericol siguranta :-)).