Vreau alt copil in banii aia care i-am dat lui!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cristi_2003, hai sa-ti spun cum vad eu toate astea.

Niste oameni saraci (nu conteaza etnia) au platit o suma mare de bani (suma care le-a fost CERUTA) in schimbul promisiunii ca bebelusul lor va fi salvat.
Bebelusul a murit, iar ei nici macar nu au fost anuntati in legatura cu aceasta.
Nu numai ca nu au fost anuntati dar, cei care au primit banii, nici nu vor sa se mai arate. De explicatii si alte cele, nici nu poate fi vorba.

Oamenii saraci si suparati (nu conteaza etnia), la suparare, au spus ca ei vor alt bebelus in schimbul sumei mari date cadrelor medicale.

Adica, tu ce crezi? Chiar crezi ca ei vor sa plece inapoi cu alt copil?? Hai mai, sa fim seriosi...:-).

Da' de unde stii tu ca nu au plans?

Vezi? De aia nu o sa ne schimbam niciodata!!
O sa ne schimbam atunci cand nu o sa mai aparem de dupa fiecare colt ca sa strigam "huooo, tiganii!!!".
O sa ne schimbam atunci cand o sa avem retineri in a da suturi unor oameni deja cazuti la pamant.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu nu m-am legat deloc de etnia lor

si americani daca erau tot mi s-ar fi parut aiurea reactia

e adevarat si ca titlul poate fi o licenta poetica a autorului articolului - si ca ei sa nu fi zis asa ceva. atunci retrag ce am zis

stiu ca am folosit cuvantul puradel - da nu cu referire la etnie, doar ca e un cuvant simpatic (pe mine ma face sa zambesc ca vad un copil mic si nazdravan care cum nu se uita parintii cum fuge sa se joace in balta - asta era pasiunea mea cand eram mica)

17+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaalb spune:

quote:
nu ti se pare ciudat ca nu au plans pentru copilul pierdut? ca nu asta ii doare pe ei - ci ca daca tot au dat un ban macar sa primeasca un puradel?

Eu nu cred ca despre asta e vorba. Nu ne manifestam la fel, fiecare isi plinge durerea in mod diferit. Poate ca tocmai prin faptul ca au cerut alt copil demonstreaza ca ii doare. Nu ai de unde sti ce simt sau ce gandesc sa afirmi ca nu ii doare. Sunt doar simple supozitii!

Mai rau este ca cei care trebuiau sa aiba grija de copil au cerut explicit bani pentru asta!

Mergi la inceput

Sunt complet de acord ca medicii ar trebui sa isi piarda dreptul de a profesa si sa li se faca si dosar penal pentru solicitare de mita sau cum s-o fi chemand

17+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Denizel, fii asa draguta si da-mi linkul spre subiectul de la ZZ sa inteleg si eu unde s-ar fi incadrat mesajul meu.

Sper din tot sufletul sa nu fie "Rromii prietenii mei" ptr ca daca despre acela e vorba, mie una imi cam suna a discriminare. De ce? Pentru ca in mesajele mele nu am facut referire la etnia cu pricina ci la afirmatia acelei femei (intamplator de etnie rroma).
So, de ce nu ai facut trimitere de ex spre subiectul "prea multe subiecte triste pe DC?"

Mergi la inceput

quote:

Mai, dar nu poti sa judeci reactia unor oameni aflati in criza. Tocmai murise un bebelus din familia lor. Na, ziceau si ei ce le venea la gura in momentele alea.
Un om educat si rasat se duce si se da cu capul de pereti sau se taie cu lama pe muzica de Bach. Oamenii astia au reactionat asa cum ai vazut.
Chiar trebuie sa disecam pe forum ce au spus niste bieti oameni carora le murise un bebelus? Of!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi_2003

e adevarat si ca titlul poate fi o licenta poetica a autorului articolului - si ca ei sa nu fi zis asa ceva. atunci retrag ce am zis

stiu ca am folosit cuvantul puradel - da nu cu referire la etnie, doar ca e un cuvant simpatic (pe mine ma face sa zambesc ca vad un copil mic si nazdravan care cum nu se uita parintii cum fuge sa se joace in balta - asta era pasiunea mea cand eram mica)

17+ cu Traian Carol

nu e nici o licenta poetica, sunt "the exact words" ale femeii...mai mult in linkul din primul mesaj gasesti inregistrarea video

Mergi la inceput

ai su tu dreptate denizel

cine stie cum faceam daca mi se intampla mie drama asta

17+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anca_a

[quote]citat din mesajul lui cristi_2003

17+ cu Traian Carol

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

nu e nici o licenta poetica, sunt "the exact words" ale femeii...mai mult in linkul din primul mesaj gasesti inregistrarea video

Anca_a, cand o sa te vad ca suferi pe forum din cauza mamelor care declara ca isi bat copiii pana le dor palmele sau a mamelor care isi lasa bebelusii sa planga cu orele, o sa privesc altfel topicul deschis de tine.
Pana atunci, o sa-l iau doar ca pe o barfa in plus despre tigani sau, in cel mai bun caz, ca pe disecarea fara rost a durerii altora.

Mergi la inceput

Eu cred ca ajunge o Ioana d'Arc pe forum, asa ca, dupa dumneavoastra doamna.
Eu una, in unele privinte prefer sa "sufar" in tacere. Bocitoria in grup nu ma caracterizeaza.
Nu ma cunosti asa ca te rog nu ma judeca.
In plus cred ca poti mai mult de-atat si esti capabila sa intelegi ca daca o persoana nu se manifesta zgomotos, asta nu inseamna ca nu simte.

Mergi la inceput