Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

quote:
citat din mesajul lui ella_74

bey,

in alta ordine de idei, a luat cineva blugii astia?:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-tipster.aspx?productid=324132286&documentid=299108&single=false&categoryid=31640743
am indraznit sa-i comand 36 avand in vedere ca sunt strech; dar i-am luat pe "nuage" care habar n-am ce culoare e.

Blugii astia i-am luat eu sunt ok, ai facut bine ca ai comandat un nr mai mic, eu i-am luat 40 si imi sunt cam mari, nu e bai ca la ritmul in care ma ingras o sa imi vina bine curand, eu i-am luat plomb, nu e un gri foarte inchis, materialul nu e foarte gros, dar nu se compara cu altii care i-am luat de la ei si sunt f mishto, am mai pus link www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-on-n-est-pas-des-anges-denim-stretch-slim-taille-descendue.aspx?productid=324114921&documentid=299108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">astia care isi merita banii

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

FETELE,

nu mai tin minte cince si cum a rezolvat eroarea aia tampita cand nu poti sa "suprimi" produse din cos, pentru ca pagina nu arata si partea din dreapta, unde pui x-ul? Vreau sa dau o comanda azi, am cosul plin dar ceva s-a epuizat peste noapte si nu il pot elimina din cos. Stiti cumva ce e? De pe acelasi calculator pot sa intru pe un alt cont - al surorii mele - si acolo vad cosul asa cum trebuie.

Multumesc!!!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Puselu era parure drap, cearceaf + 2 fete perna. Oricum am luat si mai ieftin: 0,60 fata de perna si vreo 3 cearceaful...
In alta ordine de idei: azi Andreap mi-a zis ca a ridicat un colet (comanda data dupa data de 10 din care astept si eu o comanda) si ca la Op 69 mai sunt 3 colete. Desigur m-am infiintat crezand ca unul din cele 3 e al meu dar nu era. Asa ca daca vreuna din voi primeste la OP 69 sa faca un drum luni, sunt 3 colete LR acolo in asteptare.

Sper sa vina si comanda mea din 10 mai repede, ca deja e lumea disperata ca nu le mai vin pantofii.
Si abia astept luni sa vad daca imi inregistreaza comanda de aseara, mi se pare ciudat ca ce am comandat a disparut de pe site. Ma tem a nu faca figura si sa nu mi le inregistreze, m-as oftica rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
citat din mesajul lui aissa

Si abia astept luni sa vad daca imi inregistreaza comanda de aseara, mi se pare ciudat ca ce am comandat a disparut de pe site. Ma tem a nu faca figura si sa nu mi le inregistreze, m-as oftica rau de tot.

Cris

eu cred ca n-ai motive de ingrijorare.Ai comandat si pe urma produsul a fost scos de la vanzare.Tu l-ai prins pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mie de ieri imi mereg f rau sit-ul? La voi e asa? adica vad 1-2 produse si suna ceva tare si apare eroare ... Nu ca as mai vrea ceva de la ei acum... dar asa, afara e cald, bb doarme, barbatu e la serv... as putea citi ceva

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
citat din mesajul lui aissa

Puselu era parure drap, cearceaf + 2 fete perna. Oricum am luat si mai ieftin: 0,60 fata de perna si vreo 3 cearceaful...
In alta ordine de idei: azi Andreap mi-a zis ca a ridicat un colet (comanda data dupa data de 10 din care astept si eu o comanda) si ca la Op 69 mai sunt 3 colete. Desigur m-am infiintat crezand ca unul din cele 3 e al meu dar nu era. Asa ca daca vreuna din voi primeste la OP 69 sa faca un drum luni, sunt 3 colete LR acolo in asteptare
Sper sa vina si comanda mea din 10 mai repede, ca deja e lumea disperata ca nu le mai vin pantofii.

Cris

OP69 din Bucuresti? Eu astept un colet din 10. Sper sa fie pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui Ioana13

Mie de ieri imi mereg f rau sit-ul? La voi e asa? adica vad 1-2 produse si suna ceva tare si apare eroare ... Nu ca as mai vrea ceva de la ei acum... dar asa, afara e cald, bb doarme, barbatu e la serv... as putea citi ceva

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Merge perfect cu Mozilla, f.prost cu IE

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
citat din mesajul lui DiaB

OP69 din Bucuresti? Eu astept un colet din 10. Sper sa fie pt mine

Da, cel de pe Barca, sper ca nu le confund. Si eu tot din 10 astept comanda dar nu era al meu printre cele 3. Fa un drum luni dimineata si vezi, poate al tau e acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

fetelor,oare daca dau o comanda azi imi ajunge pana pe 17????ziceam ca nu mai fac nici una da........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aveam si eu in cos anumite produse de pe aubaines si acum cand am intrat le-am gasit la niste preturi de ma doare capu' asa ca nu mai dau nicio comandasi asa n--am ce face cu ele pana la anu

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput