Shoppaholicele Redouto-masochiste (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi

fetelor,oare daca dau o comanda azi imi ajunge pana pe 17????ziceam ca nu mai fac nici una da........

nimeni nu poate sti raspunsul la intrebarea asta,dar in principiu cred ca NU.Astia inca mai au de procesat la greu comenzi din perioada reducerilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Anka, da' ce-i pe 17?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna
am si eu nevoie de un sfat
am dat o comanda pe 8.07.2008
banii mi i-au luat din cont abia pe 17.07.2008
nu am primit inca comanda....sa-mi fac probleme? i s-a mai intamplat cuiva sa intarzie atat de mult comanda?

multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

nastasacarmen, iti recomand sa citesti macar posturile de la capitolul asta.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

am citit. as fi vrut sa fie o confirmare ca o voi primi...cat de mult poate intarzia. pe 22 plec din tara 15 zile si nu are cine ridica coletul si sunt ingrijorata
va multumesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

cineva facea lista cu comenzile din2 neprimite... si eu fac parte dintre ei... nu stiu cand mi-au luat banii de pe card, mie chiar daca numai ii blocheaza imi arata ca si cum i-ar fi luat... dar in ultima saptamana ma tot uit la rambursamenturi sa vad daca aparae acolo ceva...

eu anul asta nu mai dau comanda... ca nu imi mai ajunge cu siguranta in timp pana la sfarsitul lui august cand fac cale intoarsa... dar daca vad ceva frumos poate fac vreo exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

quote:
citat din mesajul lui ama1357

cineva facea lista cu comenzile din2 neprimite... si eu fac parte dintre ei... nu stiu cand mi-au luat banii de pe card, mie chiar daca numai ii blocheaza imi arata ca si cum i-ar fi luat... dar in ultima saptamana ma tot uit la rambursamenturi sa vad daca aparae acolo ceva... editat: inca nu a aparut nimic, deci mai sper sa primesc comanda...

eu anul asta nu mai dau comanda... ca nu imi mai ajunge cu siguranta in timp pana la sfarsitul lui august cand fac cale intoarsa... dar daca vad ceva frumos poate fac vreo exceptie

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui nastasacarmen

am citit. as fi vrut sa fie o confirmare ca o voi primi...cat de mult poate intarzia. pe 22 plec din tara 15 zile si nu are cine ridica coletul si sunt ingrijorata
va multumesc oricum.

nastasacarmen

Nimeni nu-ti poate confirma ca o vei primi. Tot ce pot sa-ti spun e ca eu nu am primit niciodata colete la mai mult de o luna de la lansarea comenzii. Se pare ca unele fete au primit si dupa 2 luni, dar cred ca sunt cazuri izolate.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor, eu nu prea stiu ce sa iau cu codul-minune 69507. Poate imi mai dati si voi alte idei

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui felicia74

fetelor, eu nu prea stiu ce sa iau cu codul-minune 69507.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

E musai?

cristina d.

Mergi la inceput