De ce unii oameni zgarie masinile altora
Raspunsuri - Pagina 12
ramoneloo spune:
ah,uitasem.nashilor nostri le-au taiat cauciucurile masinii,masina parcata fix in fata portii lor.cazul lor nu este singular,in aceeasi noapte li s-au taiat cauciucurile tuturor masinilor parcate in fata propriilor case;o strada intreaga!imposibil ca acei oameni,fara exceptie,sa fi blocat accesul astfel incat sa nu mai intre sau iasa altcineva,sa tranziteze,etc.sa o fi facut de amuzament,din teribilism,din lipsa de ocupatie,din invidie,nu ii gasesc respectivului nici o scuza plauzibila.
dana d spune:
quote:
citat din mesajul lui ramoneloo
ah,uitasem.nashilor nostri le-au taiat cauciucurile masinii,masina parcata fix in fata portii lor.cazul lor nu este singular,in aceeasi noapte li s-au taiat cauciucurile tuturor masinilor parcate in fata propriilor case;o strada intreaga!imposibil ca acei oameni,fara exceptie,sa fi blocat accesul astfel incat sa nu mai intre sau iasa altcineva,sa tranziteze,etc.sa o fi facut de amuzament,din teribilism,din lipsa de ocupatie,din invidie,nu ii gasesc respectivului nici o scuza plauzibila.
Sau poate are o vulcanizare in zona sau un magazin de anvelope. S-au mai auzit cazuri de geamgii care platesc pe cineva sa sparga geamuri la case ca sa-si faca vanzare.
In alta ordine de idei in afara de invidia specific romaneasca cred ca exista la unii placerea de a distruge pur si simplu, de a lasar urme adanci care nu se pot sterge usor. Probabil ca asa se simt importanti, asta doar un psiholog ne-o poate explica.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
cfelinar spune:
Si noua tocmai ni s-a intamplat sa ne fie zgariata masina (noroc ca nu este una noua, totusi...). De 2 luni ne-am intors din Canada cu gandul de a ramane ACASA, insa... mai vedem...
Si dincolo sunt uscaturi, insa proportia buni-rai, educati-needucati, civilizati-necivilizati difera (cu siguranta)!!
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Am o nelamurire (si o mare revolta) Ce motive au unii "oameni" sa zgirie masinile altora? Ce procese se intimpla in mintea unora, sa vrea sa faca rau unora pe care nu ii cunosc? Si ce motiv au sa creada ca pe strada e tarlaua lor si numai ei au drepturi in timp ce altii trebuie sa isi ia masina in buzunar si sa plece cu ea ca sa nu ii deranjeze? Nu vreau decit sa inteleg si eu. Sa incerc sa ma adaptez macar (nu am de gind sa fiu ca ei) Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Chiar despre acest lucru vorbeam cu mama daunazi. Intrebare asta mi-am facut-o si eu si nu am reusit sa gasesc un raspuns. Mi-am cumparat masina....si la nici o saptamana...mi-am gasit 3 zgarieturi lungiiiiiiiiii. Nu am parcat neregulamentar, nu am ocupat din trotuar.....si nu eram in Ro. Deci, nu numai in Ro se intampla acest lucru. Sa fi fost oftica din partea unui vecin? Unui coleg de munca? Sau pur si simplu mania asta de a zgaraia masina?? Ca am zis ca daca il prind pe vreo unul....nu mai raspund de comportametul meu.
ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
dalina2x2 spune:
cfelinar stie despre ce vorbeste...
E vorba despre ciivilizatie, educatie de baza se numeste!! (de cate ori n-ati auzit un parinte comentand de fata cu a sa progenitura ceva de genul: "bine i-a facut!" ? sau... "eu i-as fi facut asa si pe dincolo..."
"Semeni vant, culegi furtuna!" (ma refer la generatii intregi, la un neam intreg!)
OanaP spune:
Sirimie, eu urasc masinile. Insa nu le-am facut nimic pana cand nu a trebuit sa ies afara cu copilul in carut. Si timp de cateva luni, cum prindeam un sofer care parca pe trotuar ii spuneam sa isi mute masina. Nu a fosu UNUL care sa imi raspunda frumos. Unul chiar a dat intentionat cu masina peste mine (cu viteza mica bineinteles) eu fiind pe trotuar. Asa ca am inceput sa le rup stergatoarele si daca nu au asa ceva, sa le zgarii masina. Asta pentru ca dupa cateva luni de sunat la politie nu s-a rezolvat nimic. Dupa un an de zile sa vezi ce corect sunt parcate masinile in zona. De acasa pana in parc. DECI SE POATE sa respecti si pietonul si sa parchezi si regulamentar! Si vreau sa iti spun ca de cateva luni a inceput sa iasa in parc si o doamna in carut pentru ca a vazut de la etaj ca poate ajunge pe trotuar cu caruciorul pana in parc. Si pana acum ceva timp nici nu stiam ca avem o vecina cu disabilitati.
OanaP spune:
A, si dupa ce nu va mai fi nevoie sa imping un carucior voi taxa in continuare masinile parcate ilegal. CONSIDER CA ESTE MAI IMPORTANTA VIATA MEA, DECAT O TABLA.
iuliana_2007 spune:
Fac asta din rautate,oftica si lipsa de respect fata de el si apoi fata de persoana care detine masina.
Stanescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Eu am vazut pe porti pancarte (facute de comanda) pe care scria NU PARCATI! SE TAIE ROTILE! Cred ca nu e o solutie pentru toate creaturile fara bun simt, dar la unii tine. Asta pentru cei care aveti casa cu curte. |
Eu am vazut una si mai sugestiva -"inchiriem pompa de umflat cauciucuri - 10 min/1 milion"
sirimie spune:
OanaP eu consider ca e reprobabil sa zgirii masinile. Ce zici tu ca din cauza asta acuma este loc pentru caruciorul tau, o fi adevarat?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei