Credeti ca ne vom schimba?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Anyella,pe vremea raposatului impuscat era valabila argumentatia ta dar din nefericire pt. logica ta, se pare ca am intrat in DEMOCRATIE si sunt alte prioritati si argumente.
Eu traiesc bine sau rau,nu datorita presedintelui tarii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Tu chiar intelegi raspunsurile pe care le dau la subiect,ai initiat un subiect fara sa citesti in profunzime ceea ce ti se raspunde-:))?

Daca deschizi un subiect,citesti in diagonala,si ai impresia permanenta ca esti provocata la cearta...nu o mai face.Forumul e creeat in general pt. pareri pro/contra.Nu toti oamenii pot fi de acord cu tine.

Noapte buna!

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Da, cred sincer in schimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Pe mine ma enerveaza taximetristii care asteapta la iesirea din aeroport.
Ultima data cind am fost in ro( in iulie vara asta)a profitat nea' taximetristu' de faptul ca eram singura si nu eram din bucuresti, si m-a plimbat peste o ora prin oras pina sa ajungem la gara
La venire, m-a dus taximetristu' la baneasa, desi ii zisesem otopeni, si ..asa a inceput show-ul: ca baneasa e otopeni, ca otopeni e un alt oras, ca otopeni n-are nimik de-a face cu henri coanda, ca trebuia sa zic henri coanda ci nu otopeni, ca el se gindise la otopeni-baneasa ...bla bla... ne jucam de-a prostii,doar doar ii dadeam mai multi bani

...si apoi blocurile cenusii, mari si murdare iti dau asa o senzatie de tristete. Multe blocuri din buc, si nu numai, au nevoie de renovare.

..in reste am observat ca e mai curat in Craiova si Timisoara ( ca pe acolo am colindat).

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Cum va simtiti cand reveniti in Romanica dintr-o tara sa zicem:Austria,Germania,Olanda,etc.si dati de Bucurestiul nostru fost "Micul Paris"?
Cred ca pentru multa lume este ingrozitor iar singurul lucru care mai estompeaza socul(mai ales daca ai venit cu avionul) este daca revii dupa un interval mai mare de timp si dorul te face mai ingaduitor.
Ma intreb cand o sa arate si capitala noastra NORMALA,CIVILIZATA?
Incepusem sa sper ca odata cu posibilitatea ca multi romani sa calatoreasca acestia sa imprumute din obiceiurile unor tari civilizate si astfel sa se mai schimbe din mentalitati pe aici.

Am o saptamana de cand sunt in tara. Ce pot spune? Eu sunt din Iasi, dar oricum nu e mare diferenta de Bucuresti sau Arad sau Cluj,etc. Toata Romania are drumurile varza. Deci, a inceput sa-mi para rau imediat ce am intrat in Romania, ca am venit acasa. Am intrat in tara pe partea de la Oradea. Am parcurs drumul de la Toplita. Jale mare. am venit acasa cu copil de 2 luni si mi l-am nenorocit cu drumurile astea. Ce pot sa spun? E ultima oara cand mai vin in Ro cu masina. Voi mai veni cu avionul dar doar ptr nunta cumnatului si eventual a fratelui meu. Nu voi mai veni niciodata sa-mi petrec concediul in tara asta. Pe urma, vanzatoarele....ce le costa mai nene sa-ti arunce acolo un zambet nenorocit. Azi...aproape ca ma luam de una dar am lasat-o in prostia ei.....

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

cineva(din afara, evident!) spunea ca mare lucru nu se va schimba in tara asta decat dupa ce va muri si ultimul urmas al ultimului nascut in era comunista. Si ii dau dreptate! Sunt prea multe cicatrici care sunt inca foarte vizibile, ramase de pe-atunci: inselatorii, lene, fuga de responsabilitati...
Comparativ cu alte tari, e dezastru la noi! Degeaba suntem o mana de oameni corecti, "verticali"!
Cu o floare nu se face primavara!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalina2x2

cineva(din afara, evident!) spunea ca mare lucru nu se va schimba in tara asta decat dupa ce va muri si ultimul urmas al ultimului nascut in era comunista. Si ii dau dreptate! Sunt prea multe cicatrici care sunt inca foarte vizibile, ramase de pe-atunci: inselatorii, lene, fuga de responsabilitati...
Comparativ cu alte tari, e dezastru la noi! Degeaba suntem o mana de oameni corecti, "verticali"!
Cu o floare nu se face primavara!...

_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
Albumele noastre
Suntem maricele

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

di ci vrei tu ca io sa mor?! doar ca m-am nascut in saptejunu'?pai ci vina am io?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

recunosc ca nu am avut timp sa citesc toata discutia dar va invit sa cititi din curiozitate ce spun strainii despre Bucuresti si Romania in general; in multe discutii Bucurestiul este vazut ca unul dintre cele mai urate orase (chestie de gust)...dar ceea ce gasesc eu interesant este ca ei in mod obiectiv scot in evidenta ceea ce romanii de acasa poate nu vor sa vada.

las un link din pacate in engleza, nu am avut timp sa traduc
Carbuncle of the East (Furunculul Estului)

http://journals.worldnomads.com/climberchris/post/20036.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Cum va simtiti cand reveniti in Romanica dintr-o tara sa zicem:Austria,Germania,Olanda,etc.si dati de Bucurestiul nostru fost "Micul Paris"?
Cred ca pentru multa lume este ingrozitor iar singurul lucru care mai estompeaza socul(mai ales daca ai venit cu avionul) este daca revii dupa un interval mai mare de timp si dorul te face mai ingaduitor.
Ma intreb cand o sa arate si capitala noastra NORMALA,CIVILIZATA?
Incepusem sa sper ca odata cu posibilitatea ca multi romani sa calatoreasca acestia sa imprumute din obiceiurile unor tari civilizate si astfel sa se mai schimbe din mentalitati pe aici.

Am o saptamana de cand sunt in tara. Ce pot spune? Eu sunt din Iasi, dar oricum nu e mare diferenta de Bucuresti sau Arad sau Cluj,etc. Toata Romania are drumurile varza. Deci, a inceput sa-mi para rau imediat ce am intrat in Romania, ca am venit acasa. Am intrat in tara pe partea de la Oradea. Am parcurs drumul de la Toplita. Jale mare. am venit acasa cu copil de 2 luni si mi l-am nenorocit cu drumurile astea. Ce pot sa spun? E ultima oara cand mai vin in Ro cu masina. Voi mai veni cu avionul dar doar ptr nunta cumnatului si eventual a fratelui meu. Nu voi mai veni niciodata sa-mi petrec concediul in tara asta. Pe urma, vanzatoarele....ce le costa mai nene sa-ti arunce acolo un zambet nenorocit. Azi...aproape ca ma luam de una dar am lasat-o in prostia ei.....

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

pai cum sa-ti zambeasca bietele vanzatoare cand te vad asa catranita?
Iar chestia cu nenorocitul bebelusului pe drumurile din Romania e de-a dreptul sindromul Raducioiu, fara suparare. Mai degraba as zice ca e destul de nepotrivit ca un bebelus atat de mic sa fie transportat mii de km cu masina.

Citat:

las un link din pacate in engleza, nu am avut timp sa traduc
Carbuncle of the East (Furunculul Estului)

http://journals.worldnomads.com/climberchris/post/20036.aspx

"Furunculul Estului" :-)))))))). Ca sa vezi...
Daca as pune pe net un jurnal al vacantei de 3 saptamani in una din tarile enumerate de Bnica (nu spui care ), intreaga planeta s-ar mobiliza pt. a duce la operatie obligatorie si de urgenta tara respectiva :-)). E mult mai mult decat un simplu furuncul care se trateaza banal, cu cataplasme din frunze de brusture .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Denizel,ai pus punctul pe i ca de obicei!
asta cu sindromul Raducioiu e ceva .............
jurnalul de calatorie l-am citit si sunt total de acord cu ce ai scris pe acolo.

Mergi la inceput