Credeti ca ne vom schimba?
Raspunsuri - Pagina 17
denizel spune:
:-)) Daniela, pana o sa-l public , ramane intre noi, da? ;)
Letitia1 spune:
Denizel a scris: Iar chestia cu nenorocitul bebelusului pe drumurile din Romania e de-a dreptul sindromul Raducioiu
Sindromul raducioiu e atunci cind abia pleci in strainatate si uiti subit limba romana (dar binenteles ca nici pe cea a tarii in care te afli no stii bine).
Cit despre mers cu copilul pe drumurile minunate ale patriei, e perfect adevarat. De cite ori am venit cu copilul, care nu e bebe, a vomitat in toate taxiurile in care am mers, din cauza gropilor si a fumului de la tevile de esapament(evident ca taxiurile mergeau cu geamurile deschise, de ce sa foloseasca aerul conditionat?).
denizel spune:
Citat: |
Denizel a scris: Iar chestia cu nenorocitul bebelusului pe drumurile din Romania e de-a dreptul sindromul Raducioiu Sindromul raducioiu e atunci cind abia pleci in strainatate si uiti subit limba romana (dar binenteles ca nici pe cea a tarii in care te afli no stii bine). Cit despre mers cu copilul pe drumurile minunate ale patriei, e perfect adevarat. De cite ori am venit cu copilul, care nu e bebe, a vomitat in toate taxiurile in care am mers, din cauza gropilor si a fumului de la tevile de esapament(evident ca taxiurile mergeau cu geamurile deschise, de ce sa foloseasca aerul conditionat? |
Manifestarile sindromului Raducioiu pot fi extinse oricand .
Apoi, daca un bebe de 2 luni este transportat cu masina tocmai din Italia, mi se pare S.R. sa spui ca taman drumurile din Romania l-au nenorocit.
Nu mai comentez vomatul din cauza gropilor...Ati fost cumva cu taxiul pe vreun drum forestier?
Comentez doar faptul ca ai accpetat ca soferul sa mearga cu geamurile deschise, cand stiai ca [] copilului tau i se face rau de la gazele de esapament.
Asta, cu atat mai mult cu cat, nu mai exista taxiuri care sa nu aiba aer conditionat.
Cum gazele de esapament, conform DEX , nu sunt niste gaze care salajluiesc doar sub acoperisul taxiurilor :-)), presupun ca voma era un sindrom prezent non-stop in cursul vacantei voastre in Romania. Pacat! :-)
Edit
Consider incurajator pentru evolutia Romaniei faptul ca nu ai consemnat injuraturile soferilor de taxi romani , date de faptul ca le-ati murdarit tapiteria cu voma.
Probabil ca sunt primii romani care s-au comportat civilizat vreodata :-)), exact ca soferii din Olanda, Germania si Austria spre care privim cu nostalgie cand ne intoarcem in Romania .