Cum putem ajuta ?
Raspunsuri - Pagina 7
alexadra spune:
Am fost la Moghioros acum am venit, primesc absolut orice de la carucioare pana la haine jucarii bani si alimente ne-perisabile, programul este zilnic 9-20.
Mama de print si
ANDREEA GEORGIANA spune:
Multumesc pt. informatie Alexandra!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
alexadra spune:
Cu multa placere, oamenii aia chiar au nevoie de niste lucruri care noua ne sunt de prisos.
Mamica de print Raul Mihail (26.06.2006) si DPN 08.04.2009
Androix spune:
Deci pana la urma cum e? primesc si haine, incaltaminte? Mai este cortul acolo? Victoria ce ai facut pana la urma?
Am adunat si eu o gramada de lucruri si de adulti si de copii, haine , incaltaminte si nu stiu unde sa le duc.
Mi se pare incredibil ca sap pe net de azi dimineata si sa nu gasesc nimic referitor la colectarea de ajutoare. Daca se face pe undeva actiunea nu este mediatizata suficient
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix spune:
Pana la urma am fost si le-am dus la moghioros. Mi s-a parut naspa ca nu le sorteaza in nici un fel, le pun in saci si atata tot. Nu-mi ramane decat sa sper ca vor ajunge la oamenii in nevoie din moldova si nu la incinerat asa cum s-a intamplat acum doi ani tot din cauza ca oamenii au dus haine iar cine le-a colectat le-a pus claie peste gramada pana a ajuns la concluzia ca-s prea multe si prea murdare si risca un focar de infectie decat un ajutor asa ca le-au dat foc...
Vacanta in Maroc cu POZE
elisor spune:
Siguranta ca ajung exact acolo unde este nevoie o ai numai daca le transporti chiar tu sau cineva de incredere.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
tuscut spune:
Acum nu stiu ce sa mai zic...dar si lumea chiar trimite la oamenii aia tot ce nu le mai trebe in casa si nu se incumeta sa arunce la gunoi? Am vazut un reportaj la TV in care se arata cum la corturile respective sortau asa-zisele "donatii" si m-am ingrozit. Pe langa faptul ca erau multe obiecte care nu-i ajutau absolut cu nimic pe bietii oameni (gen desfacator de capace - asta doar daca se apuca oamenii sa bea de bucurie ca se termina) mai trimit romanii nostri darnici si alimente stricate/expirate. Pai e normal?
Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007
alexadra spune:
eu personal am adus 5 saci si o punga mare(de IKEA), am scris pe fiecare sac : BARBAT, DAMA, JUCARII, LENJERII SI PROSOAPE si INCALTAMINTE DAMA. Cei de la Moghioros au fost placut surprinsi deoarece le-am sortat acasa si mi-au multumin, au spus ca astfel nu mai umbla ei prin saci si stiu exact cui sa le dea. va sfatuiesc sa faceti la fel si sa speram ca vor ajunge acolo unde este nevoie de ele.
Mamica de print Raul Mihail (26.06.2006) si DPN 08.04.2009
Androix spune:
Ei, logic ca si eu le-am pus pe categorii si nu la gramada, dar nu s-a aratat nimeni interesat sa le puna la fel in saci. N-am mai stat sa ma uit dar mai mult ca sigur ca toate pungile mele le-au pus in acelasi sac. Nu am avut atatea cat sa fac eu insami sacii. Acum imi pare rau ca nu am pus etichete pe ele, dar daca e asa cum zici tu , Alexandra, atunci poate le sorteaza si ar fi bine.
In ceea ce priveste ce duc romanii, tocmai de-asta normal mi se parea sa existe cineva dispus sa ia fiecare lucru in parte la verificat. Nicidecum sa le puna in saci si basta pana cand se aduna multe si pe urma se intreaba ce dreq or fi adus romanii numai gunoaie? la foc cu ele!
Ma rog, am realizat ca e nevoie de educatie si la capitolul asta. Si ca sa stim ce ducem, cum trebuie sa ducem lucrurile alea si ca sa fim mai solidari. Nu cred ca in momentul de fata mai este vreun punct de colectare in tot bucurestiul. Si am vazut reportaje din tara de unde nu s-a sinchisit nimeni sa duca macar o fata de masa.
Vacanta in Maroc cu POZE
Victoria spune:
Alexandra si Androix, multam fain de info, ma duc si eu sa duc! Eu le am gata sortate in valize, o sa le pun si etichete...
V