Cum putem ajuta ?
Raspunsuri - Pagina 6
anne16 spune:
Mai stiti persoane din Pitesti care ar fi doritoare?
Eu deja am inceput sa fac coletele de haine pe categorii de varsta.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Sunt moldoveanca, sunt romanca, sunt mama, sunt OM deci imi pasa. Propun sa punem mana de la mana si sa ii platim unui membru DC (daca este vreunul care se "inhama" la un astfel de drum) combustibilul pt. drumul Bucuresti-Moldova si retur. Ma refer la cineva care are o masina foarte mare.Putem trimite orice, triat si impachetat corespunzator.Hainute (vine frigul si sunt atatia copii dezbracati!), paturi, vesela, aparatura electrocasnica si tot ceea ce credem de cuviinta ca ne prisoseste. Stiu ca se poate si va multumesc pt. initiativa despre care am citit abia astazi.Astept propuneri si idei si sunt pregatita sa vin acolo unde se va hotara, cu...propriul transport de lucrusoare.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
alexadra spune:
La "gura" parcului Moghioros colt cu Piata s-a pus un cort, l-am vazut ieri din masina dar nu am putut sa opresc, stie cineva daca putem duce haine si vesela acolo ? cred ca am si un pat
Mama de print si
Victoria spune:
Va rog, cine trece prin zona, spuneti-mi sigur daca se aduna haine samd in Moghioros, ca maine ma duc sa duc alea, am adunat o gramada si stau cu ele pe hol...
V
gabi78 spune:
Astept inca un semn pentru Ploiesti!
Este o idee foarte buna sa mearga cineva personal sa duca ce se va strange.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
mihamora spune:
Salut!
Va felicit pentru initiativa
Am intrat sa anunt fetele din Iasi ca este cort pentru colectarea lucrurilor pentru sinistrati in Podu Ros, in fata la 1001 articole ,un cort alb, aduna de toate si este "deshis" pana la ora 18.00
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
alexadra spune:
la eroilor sus la intresectia cu panduri este amplasat un cort alb, nu stiu ce strange dar banuiesc ca de toate
Mama de print si
Victoria spune:
Va rog mult sa-mi spuneti, cine stie sigur, unde se aduna haine..La Moghioros se aduna alimente, nu am reusit inca sa dau lucrurile alea...
V
tuscut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora Salut! Va felicit pentru initiativa Am intrat sa anunt fetele din Iasi ca este cort pentru colectarea lucrurilor pentru sinistrati in Podu Ros, in fata la 1001 articole ,un cort alb, aduna de toate si este "deshis" pana la ora 18.00 Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
Michelle, am trecut azi dimineata pe acolo si nu mai era nici un cort...
Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007