Cum putem ajuta ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu pot sa le aduc cu masina unde e nevoie, prefer zona sector 6.Haine si covoare.

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
citat din mesajul lui Victoria

Eu pot sa le aduc cu masina unde e nevoie, prefer zona sector 6.Haine si covoare.

V

“Shine on my way"

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

in general am masina acasa samb sau dum daca dati de cineva care sa ne spuna unde sa ducem ce am strans si cum fac sa strangem cat mai multe sunati-ma 0766535562, eu sunt din nou insarcinata(am aflat ieri) si de asta nu am intrat de vineri ca m-am simtit... gravida

Mama de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Si eu pot sa duc lucrurile cu masina unde e nevoie, unde se colecteaza, dar tocmai asta e problema mea, unde sa le duc?

Nu ar fi nici o problema sa sortez imbracamintea pe caprarii (chiar ma gandisem sa fac asta de le bune incepu) si as mai avea probabil disponibile si niste obiecte de uz casnic, de genul farfurii, tacamuri, castroane etc.

Totusi, in afara de initiativa aia din Piata Constitutiei, care a fost destul de temerara, ca sa zic asa, nu am vazut la stiri nici un anunt concret despre o locatie exacta de colectare.

Papanash, extraordinara initiativa ta, dar dupa cum vezi nu cred ca se inghesuie asa multi membri DC la strans ajutoare ca sa ne organizam numai noi singure. Un transport pana in nordul Moldovei e destul de costisitor, mi se pare mai simplu si mai eficient sa apelam la autoritati, in masura in care autoritatile fac ceva.

Astept in continuare vesti, mi se pare absurd sa pot ajuta si sa n-am cum.

Bedrosmart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Revin cu niste informatii: atat Crucea Rosie, cat si Biserica, strang numai donatii in bani, respectiv bani si materiale de constructii.

Ma gandesc eu ca e prea complicat si costisitor sa adune haine si alte obiecte, care trebuie la randul lor triate, alese, curatate etc., plus ca sunt mult mai greu de impartit.

Asa, cu banii, e mai comod: fie cumpara de ei anumite alimente sau obiecte de stricta necesitate pe care le distribuie in mod egal, fie impart sinistratilor direct banii si acestia fac cu ei ce cred de cuviinta.

Daca mai aflu ceva, va tin la curent.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui alexadra

in general am masina acasa samb sau dum daca dati de cineva care sa ne spuna unde sa ducem ce am strans si cum fac sa strangem cat mai multe sunati-ma 0766535562, eu sunt din nou insarcinata(am aflat ieri) si de asta nu am intrat de vineri ca m-am simtit... gravida

Mama de print

ce veste minunata, felicitari !
O sarcina usoara si un bebe sanatos iti urez.
deci completez lista de pe prima pagina.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Bedrosmart, multumesc pentru sustinere . Este perioada concediilor si multe mamici sunt plecate acum. Si eu plec din tara miercuri si ma voi intoarce peste 8 zile. Pana atunci poate intra mai multe mamici pe aici si strangem mai multe ajutoare. Sau daca vreti sa luati legatura cat mai repede cu Crucea Rosie, eu am vorbit cu dl. Lazar de la sectorul 6 ( crucea rosie ) care nu mi-a zis nimic despre faptul ca ar strange numai bani. Are nr. telefon 0742 165 650 , in cazul in care vreti sa-l contactati.
Eu am pus linkul asta si pe subforumul Dulceturi si papanasi ( unde navighez eu mai des )si am gasit sustinere la colege, n-ar fi o idee rea sa ne facem mai cunoscuta initiativa si altor colege din alte sectoare, putin cu putin se aduna.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Imi cer scuze dar nu am timp sa citesc ce s-a scris pana acum.
asa ca ..... in Ploiesti este cineva care se ocupa?.
Imi este peste mana sa vin in Bucuresti. Pot sa ajut cu imbracaminte, eventual vesela dar e destul de complicat de transportat.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gabi78

Imi cer scuze dar nu am timp sa citesc ce s-a scris pana acum.
asa ca ..... in Ploiesti este cineva care se ocupa?.
Imi este peste mana sa vin in Bucuresti. Pot sa ajut cu imbracaminte, eventual vesela dar e destul de complicat de transportat.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Gabi, inca nu s-a oferit nimeni din Ploiesti, dar asteptam in continuare si vorbim cu cei de la crucea rosie sa colecteze sau fixam o zi in care sa va astepte masina lor intr-un loc stabilit. Eu te trec pe listuta, da ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariy32 spune:

Eu sunt din medis si as dona si eu niste lucruri de bebe dar nu stiu cum.daca cunoasteti vreo fam din zonele sinistrate care ar avea nevoie de asemenea lucruri VA ROG dati-mi o adresa si le trimit eu acolo personal.La noi nu exista un centru de donatii.Sunt lucrusoare frumoase si ingrijite,unele chiar noi .MULTUMESC

Mergi la inceput