Cum putem ajuta ?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Iar nu am noroc...La Moghioros de ieri nu mai primesc decat alimente, haine samd nu..Cica unii au dat haine rupte si murdare, oale sparte, etc.. si de aia s-au hotarat sa nu mai colecteze...
Daca auziti de alt punct unde se colecteaza, va rog sa-mi spuneti...

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria

Iar nu am noroc...La Moghioros de ieri nu mai primesc decat alimente, haine samd nu..Cica unii au dat haine rupte si murdare, oale sparte, etc.. si de aia s-au hotarat sa nu mai colecteze...
Daca auziti de alt punct unde se colecteaza, va rog sa-mi spuneti...

V

“Shine on my way"

Victoria, cum ai rezolvat pana la urma ? Am revenit din concediu cu fortze proaspete.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui elisor

Siguranta ca ajung exact acolo unde este nevoie o ai numai daca le transporti chiar tu sau cineva de incredere.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

exact, ai pus punctul pe I, am citit si am vazut la tv cam ce se intampla cu ajutoarele, pacat !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

COMUNICAT DE PRESA

SOLIDARITATE PENTRU VICTIMELE INUNDATIILOR

Loto 6/49, cel mai popular joc al Loteriei Romane, vine in sprijinul victimelor inundatiilor.

Astazi, 17 august 2008, a avut loc cea de-a treia tragere din seria tragerilor Loto 6/49 “Solidaritate pentru victimele inundatiilor”.

Din incasarile aferente jocului Loto 6/49 din aceasta saptamana, Loteria Romana aloca fondului destinat victimelor inundatiilor, din cota ce ii revine in calitate de organizator, suma de 309.084,71 lei (87.107,83 euro, valabil pentru cursul valutar din 17.08.2008).

Astfel, pana la acest moment, s-a strans in fondul destinat victimelor inundatiilor suma de 1.198.868,24 lei (337.871,16 euro, valabil pentru cursul valutar din 17.08.2008).

Precizam ca fondul de castiguri destinat jucatorilor nu este afectat.

Urmatoarele trageri Loto 6/49 ”Solidaritate pentru victimele inundatiilor” vor avea loc in zilele de 24 si 31 august.

Fondul destinat victimelor inundatiilor poate creste substantial in masura in care va creste numarul de jucatori si implicit al variantelor jucate.

Biroul de Presa

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Daca este considerata reclama rog un moderator sa stearga si sa editeze mesajul!

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput