Felicitari Liviei si sotului Alexandru Ionce !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

SI eu fac parte din tabara deloc impresionata de fecunda familie. Ok, secta din care faci parte nu te lasa sa folosesti contraceptia, dar nu vad nimic de aplaudat aici. Sa nu-mi spuneti ca mama are timp sa stea cu fiecare copil in brate, are timp de o vorba buna, de joaca, de rasfat, de citit o carticia, de iesit la plimbare, ca nu cred. Cred doar ca cei mari i-au crescut pe cei mici, ca mama oricum nu avea timp si putere de facut prea multe fiind tot timpul insarcinata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu cred ca nici o religie nu este de acord cu contraceptia,nu trebuie sa faci parte dintr-o secta.
E optiunea lor ca au facut atatia copii,daca nu ii doreau se puteau abtine.Nu cred ca suntem noi in masura sa-i judecam ca de ce au facut atatia copii.Am vazut ca au unde dormii,au ce manca,se descurca.Daca nu aveau cu ce sa-i intretina,probabil nu faceau atatia.
Si ganditi-va ce frumos e atunci cand se strang toti la masa.Mai incolo vor aparea nepotii.Eu cred ca e minunat sa ai o familie mare.
Cred ca sunt si parti frumoase pe langa greutatile de zi cu zi.
Parerea mea...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

RAMONELLA,

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai, lasati, nu le mai purtati atata de grija ca sunt si mame cu doar doi copii care nu au timp sa se ocupe de educatia lor si sa-i rasfete in fel si chip sau sa stea de vorba cu fiecare dintre ei. Cred ca ar trebui sa intelegem ca exista familii unde nu se citesc povesti seara la culcare si inca multe. Asta cu timpul de calitate petrecut cu copiii a fost inventata de mamele care lucreaza si-si vad copiii cate 2 ore pe zi.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

tulai Doamne! femeia asta numa gravid-a fost! dupa calculele mele cam 13 ani..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Si ganditi-va ce frumos e atunci cand se strang toti la masa.Mai incolo vor aparea nepotii.

Da, e frumos. Putin mai greu pt bucatareasa.
Poate nu ar fi rau sa inchirieze o cantina, cand apar si nepotii.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am si eu o nelamurire de multa vreme, fiindca veni vorba, poate imi explica si mie cineva....

De cand eram gravida vizibil cu cel de-al treilea copil eram intrebata daca sunt intr-o secta. (Nu sunt.) Mi-ar putea explica cineva care e diferenta, de ce are importanta daca cineva e sau nu intr-o secta? Din discutiile la acest subiect se observa ca unele persoane admira familiile cu multi copii, altii le dezaproba, din diferite motive. Pana aici totul imi este clar, fiecare cu parerea lui. Dar nu pricep ce se schimba daca parintii sunt intr-o secta, ortodocsi/catolici hotarati(sau de orice alta religie) sau atei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Stiu o familie de turci care stau la citeva strazi de casa matusii mele.
Baiatul lor cel mic, Baris, a fost la scoala cu Sarah, fata mea, cind ea a fost la scoala engleza, la grupa mica.
Sarah s-a imprietenit cu Baris si uite-asa am ajuns sa o cunosc pe femeie si familia ei. Plus ca stiu turceste si am intrat in vorba cu ea, pentru ca nu stie engleza.
Oameni simpli de la tara, de undeva din fundul Turciei, ea nu are multa scoala dar foarte mult bun simt!
Au sapte copii, fata cea mare si baiatul cel mare sint la facultate, ceilalti la liceu si la scoala, baris are acum 9 ani. Barbata-su lucreaza in constructii, vine acasa numai vineri seara si pleaca duminca seara, lucreaza linga Niagara, construind case noi.
Au o casa frumoasa si ingrijita, o gradina cu flori multe. Copiii sint mereu curati, invata bine, Baris este printre primii din scoala.
Am fost si la ei la cina impreuna cu bunica mea, copiii au fost foarte bine crescuti si draguti cu totii, casa curata, iar ea cu zimbetul pe buze...

Asa ca se poate sa traiesti frumos si cu o familie mai mare.

Eu nu as putea, stiu sigur! As lua-o razna cu atitia copiii, stind acasa si neavind contact cu lumea, prin munca... As fi o mama rea de tot, m-as delasa si as fi o "bitch" in toata regula! Dar asta sint eu... si nu oricare femeie este facuta pentru o familie numeroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

F, probabil ca se considera ca secta=spalare de creier (ceea ce pe undeva nu e prea departe de adevar), ca sectantii asculta orbeste comenzile liderului sectei sau predicatorului...

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Pe mine m-a impresionat - ma gandesc la ea, ca femeie, e ceva sa tina 18 sarcini! Imi inchipuiam ca limita e mult mai jos - 10,11 copii- cum se mai intampla pe vremea stra si stra-strabunicilor.
Felicitari, de ce nu, si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput