Felicitari Liviei si sotului Alexandru Ionce !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu nu ma gindesc prea mult la mama, ca ea e destul de relaxata de 23 de ani fiind fie inainte fie dupa nastere. Ci la copiii aia care au treaba cam multa ptr virsta lor pentru ca parintii lor vor asa.
Formalhauti nu-i invidia, te-ai oprit exact acolo unde inca poti sa le pui tu de mincare, sa-i imbraci si sa-i duci la scoala si nu te bazezi pe ei sa aiba unii grija de altii. Asta e grija unui parinte. Grija unui copil e sa stea in copac, sa se joace nintendo si sa-si gaureasca la virsta cuvenita vreo parte din corp.
Iar asta cu responsabilizarea de la virste mici e putin overrated. Adica ma gindesc ca e bine ca omul sa invete sa spele, sa calce si sa aiba grija de copii mici cind are 25 de ani si nu cind are 7 ca asa vor parintii.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu prea cred in fericirea familiilor gigantice...

Citeam de celalta familie "celebra" - familia Duggar din America.
Mama intarca imediat ca sa poata redeveni fertila iar copiii sint educati in stilul "blanket training"...deci pui bebelul mic-mic pe o paturica de 1m patrat si il pindesti...cum trece "frontiera" paturicii, o lovesti (patura) cu un bat facind zgomot mare. Astfel, copilul invata sa nu iasa din patratica lui.

Eu zic ca pe undeva e un dezechilibru la mama...este imposibil sa te ocupi cum trebuie de o familie uriasa. Cineva sufera si de obicei sint copiii, dar sint nebagati in seama ca doar n-are cine sa-i auda.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Am mai citit pe ici pe colo despre ei si am aflat ca stau intr-o casa cu 7 dormitoare si 2 bai. Va imaginati coada la baie dimineata??

Copiii sint urmatorii:

Ioana: 23;
Alexandra : 22;
Anca: 21;
Adrian: 20;
Raluca: 18;
Alex: 15;
Lidia: 14;
Timothy: 13;
Sefora: 11;
Otniel: 10;
Miriam: 9;
Simion: 8;
David: 7;
Aaron: 6;
Naomi: 5;
Filip: 4;
Paula: 20 luni;
Abigail: 1 saptamina.

Iar o zi in viata lor se desfasoara cam asa, dupa cite am citit:
La ora 4 jumate se trezeste baiatul cel mare de 20 de ani care pleaca la munca, in vancouver, la constructii.
La ora 6 jumate se scoala tatal care merge la constructii in orasul in care locuiesc.
La ora 7 se trezeste mama care incepe sa prepare micul dejun.
La ora 7 jumate ii trezeste pe cei 10 copii care merg la scoala, mai putin pe ultimii cinci.
Cei mari merg pe jos la scoala, la liceu. Pe cei mici ii duce ea cu masina.
Face cumparaturi pentru cina, vine acasa si spala vasele de la micul dejun. Incepe sa prepare cina, are gija de ceilalti copii de acasa. Face curat si baga la spalat intre timp.
Vin copii de la scoala, le da sa manince. Spala vasele, copiii isi fac lectiile, apoi se joaca fie in casa, fie in curte. Se ajuta unul pe altul la teme, se joaca impreuna.
La 5 jumate stau impreuna la masa, la cina. Se mai joaca, stau impreuna si discuta depsre ziua lor.
La 9 jumate se da stingerea...

Am inteles ca Anca este ajutor de sora medicala. Cred ca si ceilalti copii mai maricei lucreaza...

In interviurile acodrate au spus ca viata vine de la Dumnezeu si ca ei au lasat viata sa vina... Cred insa ca au luat prea in serios indemnul "iubiti-va si multiplicati-va"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Vad ca intre Filip si Paula a mai luat o pauza. Oare ce o fi determinat-o sa reinceapa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Eu stiu ca am citit mai demult ca oamenii care fac foarte multi copii sunt in general nevrotici, au nevoie sa isi populeze lumea inconjuratoare ca sa isi distraga atentia de la lumea interioara, aflata in dezordine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

bravo lor... nu va inteleg de ce carcotiti. Mie imi pare o familie frumoasa. copiii isi vad de treaba lor, au locuri de munca, nu par neglijati. Nu inteleg care e pb majoritatii. Multa sanatate mamei!

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Felicitari,asta da curaj.
Eu ma intreb daca cele 10 fiice ale ei ii vor urma exemplul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
citat din mesajul lui Davina

Felicitari,asta da curaj.
Eu ma intreb daca cele 10 fiice ale ei ii vor urma exemplul ?

poze

o sa faca mici canadieni, ca oricum natalitatea e scazuta

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Baticurile de pe capul mamei si al fetei mai mari, indica faptul ca sunt dintr-o anumita secta ,in general acestia sunt ajutati de comunitatile de aceeasi religie, si automat religia respectiva interzice cu desavarsire contraceptia .
Asa o secta este si pe la noi in oras,foarte aproape de mine ,sunt romani de etnie roma ,ce sa zic ,se inmultesc ca furnicile ,canta toata ziua ,nu-mi dau seama cand muncesc, si e mare zarva o data pe saptamana cand primesc ajutoare din Canada(doar atunci robotesc serios).
Ce sa zic ,zic si eu :felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Nu ma impresioneaza.

Mergi la inceput