Felicitari Liviei si sotului Alexandru Ionce !
Raspunsuri - Pagina 2
dodo spune:
Felicitari mamicii si sa fie sanatosi cu totii Asa record, de mai rar!
Apai daca nici la un subiect de "bine", ca asta, nu ploua cu felicitari(ca nu auzi prea des de mamici cu 18 copii, asta era "pontul", pe care nu l-au prins unele), ci curg mai mult circoteli, nu stiu ce fel de subiect le-ar fi pe plac...Alice, mai bine puneai ceva de birfe, sa binedispuna, ca de copii sint satui unii
ruxij spune:
Pai duceti-va si voi pe msn.com si cititi stirea asta cu Livia si Alexandru Ionce, apoi dati click la "discuss" si sa vedeti ce "de bine" le zice lumea pe acolo. Inclusiv cu "sa fie trimisi inapoi in Romania, nu avem nevoie de asa ceva aici"(in Canada)
Happy_in_TO spune:
Eu am citit despre ei in ziarul de azi dimineata, cind imi beam cafeaua si m-a binedispus.
Si am deschis subiectul pentru ca am citit ca se cer subiecte mai vesele si nu morbide, aici la "Discutii Generale"...
Iar cei care comenteaza asa de negativ pe MSN sau oriunde cu expresii "sa se duca inapoi"... imi pare rau dar nu ii pot considera oameni...
Pina la urma omul asta, Alexandru, nu a cerut nimic nimanui, s-a aflat si si-a exprimat si presa mirarea iar el a spus bucuros depsre familia lui. Mi se par oameni simpli, cu copii sanatosi si bucurosi.
Si apoi, cu atitia copii mai mari, gata sa o ajute pe mama sau sa se ajute intre ei, cred ca le este ok...
Andrada spune:
Eu cred ca mama e ok, numai copiii ceilalti au ceva mai mult de lucru zilele astea.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Fomalhauti spune:
FELICITARI.
Nu cunosc intelesul exact-exact al cuvantului INVIDIE. Daca inseamna ca asa as vrea sa fiu si eu, ca ei, ei, bine, atunci simt INVIDIE fata de ei. Daca in acest cuvant intra si ceva "de rau" atunci simt altceva. Niciodata nu am simtit asa ceva fata de cei care au masini de multe zeci de mii de euro sau case cu zeci de camere sau bijuterii. De fapt, m-am intrebat la ce le trebuie aceste lucruri. In schimb, da, cand aud de familii cu multi copii, mult mai multi decat ai mei, ma gandesc ca mi-as fi dorit si eu sa fiu ca ei, ca, poate, daca m-as fi apucat si eu mai devreme, daca nu m-as fi gandit, la un moment dat "sa fac o pauza", "sa ma refac", "sa nu renunt la servici" as fi putut, poate, sa fiu si eu ca ei sau pe aproape. Cred ca sunt foarte fericiti si le este bine, asa cum inteleg ei binele. Poate altora li se pare ca le este foarte rau...Oricum, eu ii felicit si as vrea sa fiu ca ei...
asi spune:
Felicitari mamici si buna venit micutei pe lume!
Totusi mamica si taticul ar trebui sa consulte un doctor ginecolog sa le stabilieasca o masura de contraceptie ca "ce e prea mult nu-i sanatos".
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Annie80 spune:
Sa fie sanatosi cu totii, sasi vada copii mari !
un curaj "nebun" as zice totusi sa faci atatia copii, oricum felicitari pt ei.
Unii au zis depre noi (familia mea) ca avem un curaj nebun sa o luam de la capat prin alte tari, dar e o nimica toata fata de a avea 18 copii. Oricum sper ca nu ia facut pt a lua ajutor din partea statului sa faca pe acolo romania de rusine.
Unchiul meu are 14 copii, iar cand l-a nascut pe ultimul, cu cateva zile inainte a nascut si fata lor cea mai mare.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
michela09 spune:
Nu poti sa nu feliciti o mamica care a avut curajul sa dea nastere la 18 copilasi. Si de ce sa nu-l felicitam si pe sotul ei, care a despus ceva efort?
Mi-ar placea insa sa-i vad pe cei doi parinti cand se duc la cumparaturi
Mihaela
lorelei_19 spune:
Eu ma intreb doar: cum poti sa te ocupi de educatia si sufletul fiecarui copilas cand trebuie sa gatesti pentru 20 de persoane de 3 ori pe zi? sau cum sa ai timp sa stai de vorba cu fiecare in parte? no way! Eu cred ca aici s-a mers pe cantitate si mai putin pe calitate. E intr-adevar o maaare minune sa nasti atatia copii, insa in ecuatia asta ma intreb unde ramai tu ca om? ca n-ai timp de absolut nimic.
mi_ro spune:
Canadienii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a trimite emigrantii in tara lor de origine. 1 la faptul ca ei nu mai procreeaza aproape de loc sau foarte putin....2 ca anumite comunitati se casatoresc intre ei rude si duc la boli genetice fara remediu....3 ca au acei baby boomer-si de dupa razboi carora nu li se mai garanteaza pensiile pentru ca nu mai are cine sa lucreze pentru ei....4 nu mai conteaza oricum o sa trebuiasca multi emigranti ca sa lucreze pentru pensiile uriase ale canadienilor care sunt la ora actuala.
Eu ma gandesc la faptul ca sunt o familie fericita. Poate ca sunt pocaiti sau ma rog alta religie...nu conteaza asta. Oricum nu o sa foloseasca masuri de contraceptie daca nu au folosit pana acum.Copiii probabil or sa se creasca intre ei...greu dar or sa creasca fiind niste copiii care sa stie ce inseamna o responsabilitate, care nu vor fi rasfatati si dupa cum am vazut nu sunt murdari, sunt sanatosi, zambitori, au niste parinti simpli dar iubitori, calmi, calzi si cu frica lui Dumnezeu. Sa le dea Dumnezeu sanatate in toata familia si putere de munca.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282