este incredibil! ... prietenii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
citat din mesajul lui Andrada

Mai e si altceva, cind sintem la necaz ne schimbam si noi. fie ne agatam cu disperare de orice cunoscut si-l decimam cu victimizarile, problemele naostre...etc.
Asta e o observatie in general n-are a face cu tine ardeiash,

din pacate are.. si eu am observat ca de la o vreme cam turui numai de-ala mele.. imi dau seama cand s-a sfarsit conversatia ca uneori uit sa intreb pe celalat cum ii mai e.. sau intreb dupa ce am vorbit o ora despre mine.. si nu-i mai arde sa-mi mai zica ceva..
no.. inca un lucru bun.. autoeducarea.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Degetul direct pe rana,oameni pt care ai facut eforturi,pe care i-ai ajutat,iti intorc spatele si te trateaza de sus atunci cand la randul tau te afli la nevoie,trist foarte trist,insa asa cum am spus mereu roata vietii e rotunda si se invarteste,le vine randul iarasi.Insa ma doare cand ma simt folosita si apoi aruncata ,si sotul meu la fel,doare al naibii de tare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Ce faci cand nu numai prietenii ci si familia iti intoarce spatele, te foloseste si dupa, pa.
Zilele trecute am apelat la sora sotului si nu ne poate ajuta, dar uita cat am ajutat-o noi. Astia-s oamenii care au case si masini si cont in banca, care profita si dupa-ti dau cu picioru.
Si stiti ce ma oftica cel mai tare, ca e de la sine inteles ca sotul sau eu sa ajutam si daca vrem noi ceva sa nu se poata. Toti cad pe spate daca noi zicem nu si iese cu scandal.

9+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Cred ca depinde foarte mult si de om, de structura lui sufleteasca, de educatia primita si de experientele prin care a trecut.
Si ma refer doar la mine cand spun ca momentul in care am devenit mama m-a marcat foarte mult si in planul compasiunii fata de altii. Asta m-a facut mult mai sensibila la copilutii bolnavi de exemplu, sunt mult mai activa pe cazuri umanitare. Cand aud acu ca un parinte nu are cu ce plati spitalul copilului si si-ar vinde si sufletul sa-si salveze pruncul, imi vine in cap expresia Doinei "putin cu putin se aduna marea" si ma straduiesc sa-l ajut. Cu putin, dar putin de la mine si putin si de la altii, si uite asa poti salva un copil.
Ma gandesc acu altfel la un om cand are nevoie, nu mai e viata in etichete alb si negru: asta e, are ghinion, nu-mi pasa.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Claudia ai dreptate. si cu familia sunt probleme.. cred ca viata a devenit mai grea .. cred ca daca stam in cochilia noastra si avem tot ce ne trebuie e greu sa ne mai uitam si la altii..

insa ma intalnim si inimi mari sa stiti.. oameni care vor sa ajute deliberat , daca pot. mai greu dar se gasesc.. si vreau sa spun ca la mine a venit dintr-o directie total neplanificata. asta da inima mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am inteles o treaba. Lumea se invarte dupa interes. Oamenii cu care ma intalnesc la cafea, gratare sau bere imi sunt prieteni, dar nu ma astept sa ma ajute. Interesul fiecaruia este sa se relaxeze, sa se simta bine si atat. Prietenii care ma astept sa ma ajute sunt cei carora la randul meu pot sa le ofer ajutor. Cumva la schimb. Deci iti poti face o retea de prieteni pt. ajutor reciproc, si o retea doar pt. distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
citat din mesajul lui ardeiash

Claudia ai dreptate. si cu familia sunt probleme.. cred ca viata a devenit mai grea .. cred ca daca stam in cochilia noastra si avem tot ce ne trebuie e greu sa ne mai uitam si la altii..

insa ma intalnim si inimi mari sa stiti.. oameni care vor sa ajute deliberat , daca pot. mai greu dar se gasesc.. si vreau sa spun ca la mine a venit dintr-o directie total neplanificata. asta da inima mare!

Ardeiash,imi place mie vorba aia "Omul potrivit,la locul potrivit".
Hai,sa ai o zi buna si inceraca sa fi mai optimista,nu iti mai bate capul cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

ce sa zic, astia sunt oamenii...
Si chiar nu conteaza ca sunt din familie sau nu. De multe ori te ajuta mai mult chiar cel la care nu te asteptai. E dificil intr-adevar sa alegi dintre amici pana cand descoperi adevaratii prieteni - si plusez un pic cand vorbesc la plural, ca daca gasesti unul te poti considera fericit. DAR cred ca foarte mult conteaza sa fii tu insuti un bun prieten pentru cei din jur. Cu riscul de a-ti lua o tzeapa mare, nu poti sta singur, avem nevoie de anturaj. Si investim in el. Uneori in castig, alteori in pierdere, dar experienta o sa ne ajute data viitoare.
Si nu stiu despre voi, dar pentru mine conteaza foarte mult sa fiu un bun prieten, sa pot eu sa dau ceea ce astept de la ceilalti. Daca raspunsul e pe masura asteptarilor, cu atat mai bine. Daca nu, asta e, o sa aleg mai bine data viitoare.
Ca sa pot proceda astfel ma ajuta un singur lucru: cel mai bun prieten al meu este sotul meu, si daca altii nu ma vor, am acest refugiu.

Gea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

subiectul asta mi-a amintit de cartea si filmul "pay it forward - da mai departe". principiul "da mai departe" ( o persoana care primeste ajutor, ajuta la randul sau trei persoane iar singura rasplata de la cei ajutati e ca acestia la randul lor ajuta alte trei persoane si astfel se formeaza un lant de binefaceri. fooarte aplicabil.

bagati un ochi pe payitforwardmovement.com si pe intoarcerea la utopie

Mergi la inceput

cred ca daca ajuti macar o persoana ar fi super.. nu mai spunem de 3..

Mergi la inceput