Nou stil de viata (218)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
Neata fetelor! Noroc cu Meri ca doarme pana la 10 si am mai recuperat din somn. M-am culcat la ora 4. Insomnie de la un stres. Am aflat ieri o veste care m-a bulversat putin. Astept sa-mi treaca
Laura, felicitari pt aniversarea de ieri si da-l incolo de tort! Bine ca a rezolvat sotul problema! Astept tel pe PM.
Mephala, bravo pt rulada! Vezi? Daca ma adoptai pe mine, eu papam TOATA branzica de vaci asa cum e, fara sa o faci rulada. Eu stii ca sunt cuminte: pap TOT TOT din farfurie!
Delidana, traiam cu impresia ca-s 5 ore... Sau a fost treaba cu ora de vara si de iarna? Ca parca atunci cand am fost eu in Thailanda, numaram 5 ore diferenta...
Carolinah, spor la slabit! Si al mine merge mai greu...
Tumpi, sa ai o zi faina si...sa nu ma bantui si azi!
Azi vreau o zi de pepene rosu.
Revin
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
carina spune:
Salutare la toata lumea,
Sunt asa de chiauna ca nu prea stiu ce sa va zic. Am citit in urma, dar creierul meu nu functioneaza la parametri normali zilele astea.
Mai am 6 zile si plec in concediu si parca energia mea e gradata si se scurge treptat pana la momentul H.
Ieri la dentist a fost ok, maine e gata lucrarea provizorie cu care voi pleca in concediu.
Meniul de azi:
rulada cu branza dulce si pepene galben cu ceai
caneloni cu carne de pui
sooooooooooooooomn - cum ajung acasa ma cuuuulc
Va doresc o zi minunata,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Pfuu, am revenit si eu......de la sport: 1 ora exercitii cu + abdomene, 1 ora yoga si 2 ore de badminton. Ma duc sa maninc ceva ca am ramas fara energie.
Tzuni, da, e chestia cu ora de vara.
Carmen, am inceput sa salivez cind am citit de rulada. Nu ti-e mila de mine deloc.
Filmul de ieri mi-a placut, a fost chiar interesant, plin de suspans. Am mai vazut si "Perfect Stranger", cu Bruce Willis si Halle Berry, si asta e bun.
Carina, odihna placuta cind ajungi acasa. Unde plecati in concediu?
Tumpi, habar n-aveam ca ai copii! Vrei sa-mi dai datele sa-l trec pe lista?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Ziua buna fetele!
La mine este o lancezeala de-mi vine sa-mi iau campii. Probabil perioada concediilor este de vina.
Tumpi nu ar fi o problema cu faptul ca aceasta candidoza recidiveaza, problema este ca netratata la mine sapa si uite asa fac rani pe col. Iar urmarea este cauterizarea. Sper de data asta sa scap cu tratament.
TLaura merci mult, si tie sanatate multa si felicitari pentru aniversarea casatoriei. La cati mai multi ani fericiti impreuna.
Pupici la toate fetele si o zi buna.
Gabrielama spune:
Buna dimineata, mai pe la pranzisor!
Am ajuns acasa azi dimineata pe la 2.30, am reusit sa adorm abia pe la 4, la 7.30 a venit Mara sa ma intrebe unde sunt jucariile pe care i le-am adus... Asa ca m-am dat frumusel jos din pat, i-am dat copilului cadoul, am dus-o la gradi (azi au in vizita o balerina, asa ca s-a imbracat si ea in costumul de balerina...), dupa care m-am dus acasa si am zacut in pat inca o ora.
Nu vreti sa stiti cum arat si cum ma simt...
Ma "inclazesc" cu gandul ca azi este vineri.
So, la Budapesta, la hotelul la care am stat, am fost la sala; se laudau pe Internet ca au o sala nemaivazuta; nu era nici pe departe asa, dar era decenta. Am facut 20 de minute de treadmill si 20 de bicicleta; curgeau apele pe mine de ziceai ca am facut dus. Asta a fost alaltaieri; ieri n-am facut nici un fel de sport, decat de "predare"; am avut o zi luuuunga si tare grea. Se pune?
Nu pot spune exact ce am mancat... la "mancarea" normala am fost OK, chiar am mancat putin, dar intre mese am mai mancat un fursec, o felie de rulada...
Tlaura, La Multi Ani pentru aniversare si multi ani inainte!
Delia, am predat un curs/ trainig intern.
Tzuni, de ce nu dormi? Ti-am citit blogul, tare dragut povestesti tu acolo... Stii din ce sunt facuti crenvurstii???
Carina, spor la treaba! Si multa putere sa rezisti pana la vacanta!
Mephala, ce aluat faci la rulada? Am facut si eu o rulada cu crema de vanilie duminica, dar aluatul era cam inecacios...
Uf... mi se inchid ochii...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
Gabriela, iti doresc odihna placuta, asta daca ai timp.
Apropos, azi e joi, maine e vineri...inteleg, esti obosita.
Rulada o fac din 4 oua (albusurile batute spuma cu zaharul-4 linguri, apoi adaugate galbenusurile),o lingura de apa, 4 linguri de faina (nu pline) si jum. plic praf de copt.
Acum am pus 2 de cacao si 2 linguri rase de faina. Am copt-o in tava de la aragaz, pe hartia de copt. Cand e gata o rastorn pe un prosop ud si o rulez cu tot cu prosop (se umezeste putin si nu se rupe). O las 5 minute, apoi o desfac, ung cu gem de capsune si crema. Rulada absoarbe ft. bine gemul si nu e deloc inecacioasa.
Tlaura, nici eu nu le am cu diplomatul, am avut doua tentative ce n-au iesit pe gustul meu.
Delia, mda, nu am mila deloc, . O sa te poftesc la o felie de rulada, pe care ti-o servesc alaturi de ceaiul de la ora 5.
Mersi pentru filmele recomandate.
A, io stiu ca Tumpi nu are copii (bun, stiu ca-si doreste ft. mult)...probabil se referea la sotul ei?
Anda, te-a ajuns oboseala...hai ca nu mai e mult si te vei relaxa in concediu.
Tzuni, am uitat sa-ti dezvalui secretul: te-am adoptat de muuult timp, n-ai simtit dragostea ce ti-o port?
Violeta, o pentru tine, te vad cam necajita.
Ioana, devenisesi activa intr-un timp, ne pregateai zilnic cafeluta, ceaiul; unde-ai disparut?
Carolinah, cam scurt rezumatul, .
Carmen, Iustin & Teodor
Gabrielama spune:
Carmen (mephala), multumesc de ajutor. Si cu ziua de azi ... m-am gandit sa scriu ca maine e vineri, dar subconstientul bata'l vina.... si cu reteta de rulada; reteta de blat e diferita de cea pe care am facut-o eu (am gasit-o pe Internet), asa ca data viitoare o fac pe a ta.
Tocmai ce mi-am uitat telefonul in restaurantul cladirii... si mi-am dat seama dupa vreo ora; e clar, trebuie sa ma duc acasa sa dorm!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
Carmen, buuna rulada, mersi.
Ma mai gindeam ca Tumpi o avea vreun catelus/pisicutza ce umbla noaptea prin vecini.
Gabi, acusica vine si ziua de miine.
Tzuni, cum iti merge cu ziua de pepene? Rezisti?
Fetelor, vad ca sintem deja la pagina 19, deschid eu subiect nou sau vrea altcineva? Eu n-am nimic impotriva sa ma ocup in continuare de subiect.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Delia, daca n-ai nimic impotriva, eu zic sa deschizi tu subiect nou.
Gabriela, cu multa placere.
Tzuni, ai rezistat numai cu pepene?
Carmen, Iustin & Teodor