Nou stil de viata (218)
Raspunsuri - Pagina 18
Tzuni spune:
Tumpi, te astept, si ai grija: lasa-ma sa dorm la noapte!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
tumpi spune:
Aoleu tzunica,n-am sa pot dormi eu la noapte stiind ca nu poti dormi din cauza mea.Desi cred ca de la pestele ala spados ti se trage
Eu am terminat de copt vinetele, mi-am ars destele grabindu-ma sa le curat,da bine ca le-am terminat si pe langa am facut si niste ardei copti.
Acum ma retrag la culcare,am venit doar sa va zic noapte buna.Ne vedem dimineata la cafea.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Tzuni spune:
N-am somn....nici vinete de puscat...nici chef de filme....sting becul si "ma uit" in tavan. Oricum n-o sa vad nimik. Dorm pe bezna totala. Noapte buna, ne vedem dimi la lichidul de la prima ora!
Tzuni spune:
Nu dorm... Delidana, te-ai trezit? hai, ca-i aproape 7, tre sa faci ceaiul si sa mergi la sala!
Delidana spune:
Tzuni, aici sint, desi acum cred ca tu sforai cot la cot cu Meri. Apropos, diferenta de fus orar este de 4 ore.
Tumpi, cit ai vacanta?
Gabi, te asteptam sa ne scrii cum a fost, d-na profesoara. Ce ai predat?
Las ceai, cafea, suc de fructe si ce mai doriti. Eu tocmai am terminat de baut o mare cana de shake de ananas, banana si un pic de lamiie. De-li-cios.
Am plecat la sala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Buna dimineatza.
Tzuni, eu fac mancare in timpul zilei, spre deosebire de tine, . La 12 noaptea de regula dorm.
Si ca tot ma intrebai ce-am mai copt ieri, mai in gluma, mai in serios; am facut o rulada de cacao cu crema (am improvizat, branza de vaci, banana, zahar vanilat si o creme de vanilie), am gustat si io o felie, tare bunutza a fost.
Delia, cum a fost filmul de ieri? Am vazut ca are nota mica pe imdb.
Gabriela, .
Tumpi, vacanta placuta si petrecere frumoasa azi, .
Carmen, Iustin & Teodor
tumpi spune:
Neata la " lichidul de dimineata" ca sa o citez pe Tzuni.
Tzunela,tb s intru si eu sa-ti tin de urat ca aseara nici eu nu aveam somn, ca o mama grijulie ce-s nu am putut sa dorm stiindu-mi copilul plecat lelea prin vecini,care apropo , abia pe la 4 dimineata a venit si care acum iara a plecat,dar macar e ziua si sunt la lininistita
Delia,pana pe 16 septembrie am vacanta.Ma bucur,fiinca nu am sa mai am un stres in plus,dar intr-un fel pt mine vacanta nu e vacanta,fiinca asa ma reintosc la munca de dimineata,plus seara,tot zombi o sa fiu.
Carmen ,numai bunatati faci.Bine ca ai pt cine, al meu din pacate nu e mare mancator de prejituri ,doar cand i se pune pata,plus ca la el chechul e pe primul plan.Daca as avea pt cine sa fac ,cred ca in fiecare sapt as faca dulciuri.Acum mi-am mai gasit un motiv sa nu intru in bucatarie decat cand tb sa fac mancare neaparat, bucataria e prea mica.Intotdeauna mi-am dorit o bucatarie mare,asa ca la urmatorul ap unde am sa ma mut,bucataria va fi pe primul plan in punctajul ap.
Cum o petrece Marilena in tara?
Anda, cand pleci in co'?
Laura , nu ai mai intrat ieri, cum ati petrecut?
Vik, Mamidulce, chiar asa, nici un semn?
Fug sa ma pregatesc si eu, intru cand ma intorc de la scoala.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
neatza, Tumpi. Sa stii ca nici sotul meu nu e amator de dulciuri, dar are momente... baietii mei nu mananca branza de vaci, si cum aveam in frigider destul de multa, am facut rulada asta pe care o papa destul de bine (am uns-o si cu gem de capsune si e acrisoara).
cine mai e pe subiect?
Carmen, Iustin & Teodor
tlaura spune:
'Neata fete dragi!
Multumesc frumos pentru urari! da, ieri am implinit 11 ani de casatorie; nu am sarbatorit in nici un fel, doar cu o felie de tort! Si ala cumparat, pentru ca al meu diplomat nu a iesit. Nu stiu ce am gresit la el, de obicei imi reuseste, dar ieri nu a vrut, iar cand soata mi-a vazut dezamagirea cand am rasturnat tortul, a dat fuga si a cumparat unul, asa cum ar fi trebuit sa iasa al meu! So, poftiti o felie de tort, cafelute, ceai si sucuri. Stiu, ieri ar fi trebuit sa fac cinste, dar am fost ocupata cu tortul! Hai sa raspund din urma acum:
Mephala, scuze ca mi-am facut cafeaua doar pentru mine (acum doua zile); cum spuneam, dimineata sunt in zona crepusculara, si pana ma dezmeticesc imi trebuie ceva timp!
Tzuni, e dificil cu libertatea in cuplu; teoretic eu o am, dar practic...!
Te-am mai intrebat, nu te intereseaza o intalneala cu copii? Iti trimit nr. meu de tel pe PM daca vrei!
E valabil pentru cine mai doreste; eu stau in Colentina la Dna Ghica, am parcul Plumbuita langa mine, si e super acolo. Poate punem de o intalneala candva!
Anda, vad ca esti superaglomerata in perioada asta! iti doresc multa putere si sa termini cu bine tot ce ai de facut! las' ca vine el si concediul!
Delia, multumesc pentru modificare!
Tumpi, zici ca ne-am casatorit in acelasi an? sa inteleg ca luna viitoare sarbatoriti?
Dordia, ti-am vazut pozele; ! sa-ti traiasca frumuseii!
Violeta, si eu sunt cu probleme ginecologice acum. Tot o candida recidivata, plus un polip in uter care v-a trebui chiuretat. Am tot asteptat, poate se desprinde singur, exista si posibilitatea asta, dar se pare ca nu s-a intamplat asa. Si la stomatologie va trebui sa incep sa merg din toamna. Sper sa nu se mai intample si altceva! Iti doresc multa sanatate!
Criscosty, iti tin pumnii sa-ti gasesti job-ul potrivit! Si eu o sa incep din toamna sa-mi caut ceva satisfacator. Multa bafta!
Fetelor, carew ma primiti la voi in septembrie? Al meu aduce 2 zugravi din provincie care vor dormi la noi, iar eu cu Andrei trebuie s-o intind de acasa! Si nu imi place unde trebuie sa ma duc!
carolinah spune:
, ce mesaj scrisesem si l-am pierdut ca o proasta
Rezumat: sunt cuminte, mananc corect si beau destule lichide, dar nu slabesc, va pup pe toate