Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ei, atunci vei avea o seara frumoasa...

am vazut pozele cu Meri, .

cat despre vinete, data viitoare le vei coace in liniste, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Crys, iti tin pumnii sa-ti gasesti o slujba cit mai repede.

Carolinah, da sint studenta; in tara n-am fost la sala, n-am avut tragere de inima, nimic nu ma motiveaza mai bine decit citeva kg in plus. Mergeam insa pe jos cit puteam de mult, iar weekend-urile faceam plimbari in parcuri.

Carmen, si eu eram cit pe ce sa intreb daca Tzuni are un nou candidat la postul de decodor, da' mi-ai luat-o inainte.

Revin, ma uit la film, The Reaping...
Sotul maninca inghetata iar eu, un mango si o banana, ca deh, nu pot sa stau asa fara sa rontai nimic...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna ziua la toata gasca.
Am aterizat si eu acasa, gata, pana in toamna am vacanta URAAAA.Mai am maine o zi de mers la scoala,dar numai pt a afla rezultatele si pt a ne petrece.
Tzuni, mama, da vinetele le-ai intepat inainte sa le bagi in cuptor?Eu numai in cuptor le fac din lipsa de aragaz pe gaz si nu mi-au bubuit niciodata.Chiar in seara asta am sa fac si eu., ca m-am gandit ca ar fik tocmai buna pt petrecerea de maine.
Violeta,dar de ce trebuie sa faci tratamentul asta asa lung cu anticonceptionale?Cat despre candida, mare atentie, fa-ti si antibiograma sa vezi la ce e rezistenta, plus ca se spune ca avand astfel de infectii e bine sa nu mergi la bazin.
Laura, La Multi Ani! si casa de piatra in continuare, sa fiti fericiti si sa va iubiti ca si la inceput, poate chiar mai mult.Ieri am fost in mare stres cu testul meu ca daca nu eram asa iti scriam o reteta de tort foarte potrivita pt vremea asta.Tortul asta il am si eu in plan cat de curand.
Merg sa pap si poate intru mai tarziu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...ca sa vezi...ma duc si eu sa inchid o ora ochii cot la cot cu Meri si...ce visez? O...Tumpi! Cica trebuia sa merg in Germania si ne sfatuiam ce avion sa iau, ce ruta etc.... Tumpi, Tumpi, nici sa dorm nu ma lasi...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

...ca sa vezi...ma duc si eu sa inchid o ora ochii cot la cot cu Meri si...ce visez? O...Tumpi! Cica trebuia sa merg in Germania si ne sfatuiam ce avion sa iau, ce ruta etc.... Tumpi, Tumpi, nici sa dorm nu ma lasi...

si eu care voiam sa inchid pe aici sa plec la munca, of Tzuni, Tzuni, nici sa plec nu ma lasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

sunt intr-un training (pe care io'l predau :(( ) la Budapesta; va salut si revin maine cu amanunte!

Carolinah

Tzuni, Meri e SUPERBA!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am revenit. Am avut o zi mai aglomerata (una din colege a lipsit si binenteles, eu tin locul)
Tumpi tratamentul il fac dupa operatia care am avut-o in februarie (chist ovarian endometriozic stang si unele mai micute pe dreptul). Am terminat 3 luni si se pare ca inca ovarul drept mai trebuie "lucrat" la el. In ce priveste bazinul, tocmai am terminat sedintele, si nu mai merg. Iar candidoza mea nu este una luata, ci una care o am de cand ma stiu. De altfel nici nu am simptome (mancarimi, arsuri sau secretii superabundente).

Delia stiu ca trei luni trec repede, dar ma enerveaza pofta mare de mancare, si mai ales de dulce. Insa am sa trec iar la o ambitie drastica, ca altfel nu se poate. In ce priveste optimismul, ai dreptate, dar este cam greu (cel putin la mine).

Crys bafta in gasirea unui loc de munca. Este greu, stiu, dar nu imposibil.

Va las acum ca vreau sa plec. Am program de plata intretinerii.
Pup toate fetele de pe aici, nu va enumar ca mi-e ca omit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am uitat!

Tzunica superbe pozele cu Meri pe olita. Distractie placuta la intalnire diseara.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Na, ca m-am intors de la intalnire. Am "mancat" peste spada , dupa care paste cu ciuperci - cu masura, fireste! Apoi am filosofat pe tema "cartile care ne-au marcat existenta" si in final am vazut "Cavalerul negru", filmu cu Batman- nu mi-a placut, asa ca am comentat ca o baba tot filmu, de ma mir ca nu m-au dat supervaizarii afara... Dar per ansamblu a fost o seara reusita, relaxanta. Meri m-a asteptat cuminte acasa, obosita dupa joaca in parc (a fost cu bona).

Gabrielama, spor la predat!

Violeta, multumesc frumos!

Mephala, ce coci in seara asta?

Am un pepene rosu in masina - cobor sa-l aduc in casa.

Mergi la inceput

Am revenit si eu.
Tzuni, vaz ca nu esti mare fan peste.Vazut si eu pozele cu Mery, e o dulce.
Violeta, sunt multe femei la care candidoza nu se manifeste si o pot duce asa mult fara sa stie,precum si alte infectii care nu se descopera decat la analize amanuntite.De aceea tb sa vazi la ce e rezistenta,pt a-ti da tratamentul adecvat.
La noi vad ca s-a incalzit si pe mine vremea asa f calduroasa nu ma incanta.
Ma duc sa ma mai coc si eu alaturi de vinete si mai revin sa spun doua vorbe dupa.

Mergi la inceput