Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetele!

Sunt la munca si-mi vine sa si sa ma . Asta este.
Dimineata am mers la control, si binenteles ca mai fac 3 luni tratament cu anticonceptionale. In plus mai fac si un tratament cu ovule, ca ce sa-i faci, iar a recidivat candidoza mea. Chiar imi vine sa ma . In plus unde am avut rana pe col, cauterizata, a aparut o mica sangerare, asa ca daca nu se rezolva cu tratament, mai fac o cauterizare. Ce Dumnezeu, ca doar m-am invatat!

Ieri seara am fost la bazin, ultima sedinta. A fost ok, chiar mai liber, dar nu am reusit decat 22 bazine. In continuare o sa merg la sala, ca este mai cu efect decat inotul, care imi si face o pofta de mancare mama-mama (de parca nu-mi era de ajuns pofta provocata de anticoceptionale).

Va las acum, ca mai am niste treaba, dar revin.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Tzuni, poate ai dat focul prea tare si de-aia pusca . Ce-a zis Meri, i-a placut (vinetele, nu puscatul )?
Am uitat sa te felicit ca ai schimbat categoria. Felicitari!

Vik, te asteptam si pe tine in grup, hai ca nu mai ai mult.

Vio, las' ca trec si astea 3 luni, important este sa te simti tu bine, incearca sa fii un pic mai optimista.

Carina, imi place la sala dar mai mult imi place cum ma simt dupa: am mai multa energie (asta dupa ce ajung acasa si maninc ) si in general ma simt mai bine. Parca si tenul si parul meu arata mai bine.
Bafta la dentist, sa nu doara.

Carolinah, sint in Thailanda pina in septembrie. Merg la sala, citesc, vad filme, ca doar sint in vacanta.
De sport m-am apucat fix acum 2 saptamini, ca altfel nu se mai putea, luam proportii pe zi ce trece.

Carmen, inca te mai tine cu o mina?

Tlaura, gata cafeaua?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Salutare! Raport 83 kg. Scuze ptr. absenta, la firma este nebunie...sunt pe ultima suta de metri, cred ca de saptamana viitoare sunt acasa. Trec printr-o perioada grea dar incerc sa fiu optimista....dupa ce primul job a cazut am primit vestea ca si cel de-al doilea este in picaj, dupa ce era ca si rezolvat. M-am convins inca o data ca exista multi oameni fara cuvant, parsivi etc... Asa ca sunt iar in cautare de servici, acum o iau practic de la zero. Prea mult nu pot sta acasa, asa ca...tineti-mi pumnii. Va salut pe toate, nu vreau sa omit pe nimeni

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delia, asa o fi cu vinetele si cuptorul.... E drept, eu am lasat flacara la maxim! Da' au trecut testul. Meri a mancat doua felii de paine cu vinete si o rosie. Si pe langa astea si un pahar cu "suc alb" cu banana, gheata si pai. Ca altfel stramba din nas... Sa stii ca si eu dupa sport ma simt fantastic. Mai ales la...creier! Imi da o stare de bine.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Wow, Carina, 52.2 Kg? Cred ca nici in clasa a 8-a nu aveam numai atat. Nice!

Tzuni, esti bestiala cu vinetele tale. Stai acasa cu Meri? Adica esti in CIC? Ce fain, aveti timp sa va imprieteniti!

Criscosty, ti-am dat PM.

Violeta, iti tin pumnii cu ginecologii, e nasol pana rezolvi toate, da' ce bine e dupa aia!

Delia, in Romania nu faceai sport? Stiu ca parca esti studenta aici, nu?

Mergi la inceput

Carolinah, nu, nu-s in CIC, sunt doar in concediu pana in septembrie, asa ca....stam toata ziua impreuna si cand am chef sa evadez, chem bona. Cum va fi in seara asta, cand plec la o intalnire, un restaurant, un film.... Imi traiesc si eu viata. Meri a implinit 2 ani acum 2 saptamani. Poti vedea pozele de la petrecerea ei AICI. E un copil MINUNAT. In fiecare zi ii multumesc lui DD ca mi-a adus-o in viata!

Aveti AICI poze recente cu Meri pe tron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carolinah, baietii sunt bine, mersi de intrebare.

Tzuni, io ti-am spus: cuptorul dat la mediu, de ce n-ai ascultat? Oricum, stai linistita, si mie mi se intampla: bubuie cate una; tresar apoi rad de una singura...
Tu n-ai mancat, nu-ti place salata de vinete?

Delia, mi-am revenit complet, nu-mi citesti pe fatza?

Crys, imi pare rau, sper sa-ti gasesti curand un job bun. Tinem pumnii.

Anda, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Cum va fi in seara asta, cand plec la o intalnire, un restaurant, un film.... Imi traiesc si eu viata.

ne povestesti si noua diseara, cum a decurs intalnirea si cine e misteriosul domn?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Am mancat si io, fireste! Ca din patru vinete mi-a iesit un castron plin. Sincer, nu ma asteptam! N-am mai facut vinete acasa de prin... 93 (cand am plecat de la mama )
Da, n-am retinut treaba cu cuptorul cu flacara medie! M-am speriat si eu la prima bubuitura, mai ales ca era 1 noaptea.... Si matza a sarit de pe fotoliul ei, trezita din somn... Or fi zis vecinii ca fac razboinic, cu bubuieli si puscaturi... Da' de-acum stim ce avem de facut! Le-am facut cu putina maioneza si ceapa. Au iesit f bune.

Vezi ca la postarea anterioara am pus niste poze noi cu Meri.

Zuzilici, ai facut ochi? Cati?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mephala30

quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Cum va fi in seara asta, cand plec la o intalnire, un restaurant, un film.... Imi traiesc si eu viata.

ne povestesti si noua diseara, cum a decurs intalnirea si cine e misteriosul domn?

Carmen, Iustin & Teodor

Nu e nimic de povestit...e doar un tovaras bun de discutii si comentarii pe marginea filmelor. Un cinefil impatimit. Si atat. Nu ne-am vazut de multa vreme, asa ca avem de recuperat la capitolul povesti.

Mergi la inceput