Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carolinah, bine ai revenit si spor la slabit! Te-am trecut pe lista.

Sabina, daca n-ai slabit, atunci cum de aveai 67 kg si acum ai 66, huh?

Pe miine, dragelor.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Raport: stagnare (adica 64.7 kg, deci ceva grame in plus)
Carmen , nu stiu daca este depresie, dar nici prea mult chef nu este, poate oboseala. M-am cam saturat de mers la doctori (stomatologie, ginecologie, etc.)

Azi ar fi fost ultima zi de bazin, si se pare ca nu tine cu mine. Afara a inceput sa tune, probabil va si ploua. Asta este, norocul la mine este ceva rar sau inexistent. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt cat de cat sanatoasa (la trup si minte - inca)

Va las acum ca merg sa termin din treburi si sa plec acasa.
Ieri am sunat-o pe doctora ginecolog sa-i spun ca termin tratamentul si sa o intreb cand sa vin la control. Mi-a zis ca imediat dupa ce termin, ca daca nu sunt bine imi mai da in continuare tratament. M-a cam dat peste cap. Credeam ca am scapat de ele. Oricum o sa vad maine sau joi, cand o sa merg la control.

Carolinah bine ai revenit si spor la slabit.
Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana.....raport...un pic aiurea...am 700 gr in plus pt ca zilelea astea am abuzat de junk food!!! Dar imi revin eu....Bine ca nu am pus kg ca la Stefan 10 kg am pus pe perioada alaptatului.

Acum tb sa ii dau lu' Tudor sa pape....asa ca va poop pe toate!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

moaaaaaama, ce lene pe-aici!

vin dimi cu cafeaua fierbinte!

noapte buna!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Eu vin cu suc de fructe si o astept pe Tzuni cu cafeaua.

Dordia, vrei sa te trec pe lista? Daca da, am nevoie de datele tale.

Va pup, am fugit la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Ooo, 'neata Delia! Credeam ca numai io sunt treaza la ora asta!
Pana vine Tzuni cu cafeaua, dau eu una!
Revin mai tarzior putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, beau ceaiul pe Dc, obicei matinal, .

Carolinah, bine-ai revenit printre noi. Ce-ti fac fetele?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Neata, doamnelor,

sunt pe stop si umflata si depresiva si enervata si enervanta.

Si cu 500 g in plus fata de ieri. Ce mizerie, noroc ca trece.

Carmen, bine fac fetele, mersi de intrebare, am inceput gradi si cu cea mica (a facut 3 ani in mai)si e f incantata. Acum sa vedem, ca din sept vor merge amandouoa la o alta gradi. Cam proasta organizarea noastra, dar asa s-a nimerit, na, ce sa-i faci. Baietii tai sunt OK? Imi tot amintesc de ei cat sunt de frumosi cu ochii aia minunati.

Tzuni, nu stiu daca am avut ocazia sa te felicit pt dulceata ta de fetita!

Delidana, tu esti acum in Ro sau in Thai? Si vad ca esti inca tare pe pozitie cu sportul, bravo, eu a trebuit sa fac o mare pauza pe niste probleme de sanatate, dar acum m-am reapucat. Ma rog, e un fel de-a spune, ma reapuc cand imi trec batalioanele de artilerie grea de rusi.

Sabina, mamica voioasa.

Tuturor o zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Carolinah, multumesc mult si bine ai revenit!

Azi noapte pe la ora 1 io "puscam" vinete in cuptor Adica m-am apucat sa fac o salata de vinete si le-am bagat sa se coaca in cuptor. Si cum numai mie imi pusca toate, inclusiv ficatzii, iacata ca si vinetele puscau azi noapte de sarea matza din somn speriata de bubuituri. Serios! Oare ce n-am facut bine? Oricum, in final am strans vinetele usor imprastiate prin cuptor si a iesit o salata....mama-mama! Ma duc s-o "testez" pe Meri si vin sa va povestesc.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata si de la mine,
Laura multam de cafea.
Carmen: buna dimineata si o zi frumoasa iti doresc
Carolina: bine ai revenit si spor la slabit.
Delia: ma uimesti cat sport faci. Abia astept sa termin cu dintii sa pot reincepe si eu. Acum in afara de ping pong din cand in cand nu am voie sa fac efort din cauza ca imi creste tensiunea si nu face bine la operatie.
Azi merg sa imi scoata atele si sa imi faca ceva lucrare provizorie care sa nu imi mai apese locul cu implantul. Sper sa iasa ok si sa nu ma apuce nimic prin concediu
Eu azi cand m-am cantarit avem 52.2 - cand ma chinuiam sa slabesc nu aveam surprize de astea, acum tot in jos ma duc.
Meniul de azi:
cereale integrale cu iaurt si afine
tocanita de cartofi si pastai cu piept de pui
paste cu branza
Va pup si ma intorc la munca,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput