Nou stil de viata (218)
Raspunsuri - Pagina 14
Delidana spune:
Buna,
Carmen, mi-am luat portia de sport pe ziua de azi: 1 ora exercitii pentru abdomene, 20 minute si 1 ora cardio.
Eu sint convinsa ca Tzuni o sa se tina de treaba macar pina isi atinge tinta.
Vrei sa te scot de la "pauzate"? Acolo nu pun nici un fel de emoticon ca doar de-aia scrie "au luat o pauza".
Tlaura, stiind ca esti foarte ocupata in perioada asta am pus ultimul raport pe care l-ai dat acum citeva zile. Modific lista si te trec la mentinere. Felicitari!
Tzuni, la sala nu avem profi ci instructori care ajuta daca avem vreo problema cu aparatele sau avem ceva nelamuriri. In rest nu se baga dar stau cu ochii pe noi. Sint baieti tineri, mici de statura si slabuti, eu sint Gulliver pe linga ei. Unele tipe au instructori personali si sa vezi ce muncesc fetele, de curg apele pe ele.
Acum am vazut raportul tau: felicitari! De la 73 la 69 e ceva si intr-un timp destul de scurt, nu?
Dordia, frumoase poze.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Dbunny, tu vrei sa slabesti sau nu? Vad ca nu ai trecuta o "tinta" in lista noastra...
Tlaura, multi ani fericiti impreuna si o aniversare frumoasa!
Carina, servici usor.
Dordia, un raport, ceva?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Delidana, io sper ca nu s-a stricat cantarul...
...dar atat arata de dimineata!
Zuziliceo, ai facut ochi?
Mi-e dor de:
Mik
Nastad
Puskin
Roxa-Boxa
Vikinga
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
mephala30 spune:
quote:
citat din mesajul lui Delidana
Vrei sa te scot de la "pauzate"? Acolo nu pun nici un fel de emoticon ca doar de-aia scrie "au luat o pauza".
nuuu, am dat raportul asa...ca m-am cantarit dimineatza.
Carmen, Iustin & Teodor
mephala30 spune:
Tzuni, felicitari pentru kg. in minus, .
Anda, iti doresc putere, sa le poti face pe toate.
de Sabina stiti ceva?
Carmen, Iustin & Teodor
Zuzilici spune:
'Neatza si de la mine.
Tzuni doar ce m-am trezit. Trebue sa-mi beau cafeaua ca sa pot sa functionez. Asa ca acum nu fac decat s ava pup pe toate si sa va spun c-am s arevin.
A, Delia pentru raport un rusinos 91.6 kg. si cu rusii pe cap. Au venit nemernicii in dimineatza asta si parca vad c-o sa am o zi de kk daca nu iau ceva hapuri.
revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
tumpi spune:
Salutare la fetele frumoase si slabute.
Am intrat dimineata cu gandul sa va ofer o cafea inainte de a pleca la scoala si am ramas cu mesajul la jumatate ca m-a sunat al meu sa vin pana la munca sa-i aduc cateva acte ca l-a lovit unul in parcare.Asa ca de dimineata numai pe fuga am fost.
Delia, am sa dau raportul,desi am spus sapt trecuta ca-s certata cu cantarul,dar fie treaca de la mine.Raport dezastruos, 64,7, habar nu am de unde kg astea, mai toata ziua mananc fructe, paine nu mananc,rar in we si atunci nu depasesc 4 felii,daca odata pe sapt din 7 mananc dupa ora 20 si atunci lucrui usoare, in rst incerc sa mananc dimineata,la scoala bag niste nectarine, acasa cand vin imi fac salate,iar la munca iara fructe,de unde vin kg astea, chiar nu stiu.Ma maresc pe zi ce trece.
Laura se pare ca te-ai casatorit in acelas an cu mine, doar ca mai devreme cu fix o luna.Imi aduc aminte ca a doua zi dupa cununie, ne-am dus la masa la ai mei si cand am ajuns(nici macare nu auzisem stirile), imi spun mama si sora mea ca tocmai ce anuntasera ca a murit Lady D.
Fug acum ca-s in mare criza de timp, maine e ziua Z si tb sa repet tot ce am facut pana acum si in capul meu e o mare varza.
Are cumva cineva un cap de imprumut?
Pup si mai apar maine.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Zuzi, raportul nu e chiar asa de rusinos daca ai reusit sa iei o . Putin cite putin, acusi te vad sub 90, ce zici, nu suna bine?
Tumpi, bafta miine, tin pumnii.
In legatura cu kg, nu pot sa zic decit: mai multa miscare!
Carmen, eu stiu doar ca Sabina "penduleaza" intre mare si munte, mai mult nu stiu...
Vad ca ne imputinam pe zi ce trece si sint mai multe fete in "pauza" decit active. Sa fie doar vara si concediile de vina?
carolinah spune:
Buna ziua, doamnelor!
Cine ma mai tine minte? Ca n-am mai trecut pe aici de muuuuuult! Ultima oara eram la "pauzate" cu 56,x Kg. Rusine mie, acum am ajuns la 60!!!! Oooooooooof si aoleooooooo, nu mai incap in haine!
Asa ca am luat-o de la inceput. 1,67; 60 Kg; target 55 Kg la 15 septembrie. Delia, ma treci in listuta, te rog?
Adica am inceput din nou un regim alimentar usor, sport de 5 ori pe saptamana si masaj cand oi ajunge la salon. Am comandat pe strawberrynet si un gel de la Galenic ( Elancyl Cellu Reverse Slimming Serum) si sper sa ma ajute si asta. Am avut o perioada de maxima lipsa de vointa, entuziasm sau cum s-o chema asta (nesimtire), asa ca acum trebuie sa revin.
Meniu:
ieri - zi de fructe pt un inceput in forta
azi - placinta cu mere la mic dejun (facuta de mama f OK),
pui cu salata de varza la pranz,
salata de vinete cu rosii la cina, o nectarina.
Aacum vad ca ar trebui sa mai includ si ceva lactate. Am traversat o perioada de lipsa de Fe, Ca si Mg, asa ca trebuie sa am grija!
Va pup si mai scriu, promit!
Sabina spune:
Bunaaaaa.sunt la munte!
nu am mai slabit, dar totusi am 66 de kile, nu 67 :)
bb al meu e scoala noaptea din ce in ce mai des, ies dinti.
Asa ca ziua sunt prea obosita sa tin regim :(
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo