Nou stil de viata (218)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna tuturor.
Fetelor m-ati facut sa zambesc(Delia, Carmen),Delia e vb de pisicuta mea care si-a facut obiceiul sa mai plece noaptea de acasa.de fel cand intra pe la 10-11 in casa ii inchid usa,dar aseara cum am stat sa coc vinete,am zis ca nu ma coc si eu cu ele,asa ca domsoara a profitat.
Tzuni, nu te banui azi, sunt prea toropita de caldura.
Laura,da luna viitoare ma petrec si eu.
Violeta,normal ca tb sa te tratezi,cat de cauterizare stiu cum e,eu am avut o rana de mai toata frumusetea,de incepusera sa-mi tremure picioarele pe masa de cat mai tinut acolo.Din fericire sunt cauterizata de 11 ani si nu a mai recidivat.Nu stiu la ce dr mergi tu,dar daca ai ceva dubii in privinta actualului dr, schimba-l sau mai cere parerea si altuia, din pacate timpul trece.Stiu ce spun,cred ca pe parcursul a 6 ani am avut 7 doctori.
Carmen, Ioana e in concediu,de aceea nu mai vine dimineata la cafeluta cu noi.
Eu va servesc cu , ca se cere pentru rezultatul cu care am terminat scoala.Am avut party azi, am mancat diverse macnaruri, tailandeze, turcesti,afgane, siriene,o bunatate.Am dansat merengue si tare bine m-am simtit.Poate intr-o sambata il iau de o aripioara pe al meu si mergem intro discoteca cu muzica latina,ca se cere putina miscare.
Ma duc sa ma intind putin ca sunt stoarsa de vlaga din cauza caldurii, mai revin eu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mai, si doar stiam ca ai o pisica...cand e nascuta? ca si Tzuni e trecuta in lista cu matza Lola...
multumim de sampanie si, inca o data, felicitari: .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, farfuria aia e toata pentru mine, da? Hai, ca am fost fata cuminte, parol!

Tumpi, felicitari! Ce scoala faci si cit mai ai?

Merg sa deschid subiect nou...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Continuati aici, va rog ----> 219

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput