Ce spun visele?

Ce spun visele? | Autor: rasfatzata

Link direct la acest mesaj

In viata mea au fost doua vise si s-au indeplinit peste un an respectiv cateva luni.Incep k primul:mergand in vacanta am vazut un baiat care imi placea de el era frumos dar nu am indraznit sa intreb de el,doar stiam k il cheama Petre(aveam 13 ani).Dupa exact 1an ,parintii au decis sa iau cateva ore de mate de la un profesor care dupa spusele lor era consatean k ei,asa k m-am dus la el acasa,dupa cateva zile a mai venit o fata care era de varsta mea si lua ore k si mine ,ne-am imprietenit si am aflat k e nepoata prof si sora baiatului din vis si ca urma sa vina si el a doua zi...aveam emotii pt k imediat mi-am zis: se poate sa se intample exact cum am visat?si asa a fost...am iesit impreuna pt k ei nu cunosteau bine orasul si am ramas prietenini.
Al doi-lea vis a fost cand eram gravida in 3 luni.Se facea k am nascut o fetita si era f.rea crestea repede si nu ma asculta era mica si ma intreba cum e cu baietii si k ar vrea sa aiba cat mai multi!
Cand am avut 6 luni am gasit un cercel de aur,ce coincidenta nu?
La 7 luni am facut un ecograf si doctorul mi-a spus k o sa am o fetita.Am nascut o fetita ,era rea cat a fost bebe nu puteam sa merg nici la baie k plangea,a crescut si se uita dupa baieti (are7 ani) .
CE SPUNETI ATI AVUT VISE? care s-au indeplinit;Se spune k visezi seara ce poate te-a marcat in acea zi, dar sa te macheze un vis dupa atata timp...?

crisanda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Poate corecta cineva titlul topicului ? K ma sgarie p-e ochi ?

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

quote:
citat din mesajul lui Sibylle

Poate corecta cineva titlul topicului ? K ma sgarie p-e ochi ?

Sibylle

rauta-te mika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Crisanda, corecteaza-ti titlul, te rog, e chiar suparator de gresit scris. Si sa nu aud ca regulamentul zice ca nu se face sa scrii asemenea mesaje, pentru ca e trist ca pe prima pagina a unui forum care se vrea deosebit sa troneze asa ceva.
Altfel, ca sa raspund la subiect, eu una visez putin si uit repede. Am si vise care m-au marcat, dar nimic premonitoriu sau care sa-mi influenteze viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

L-am schimbat, nu stiu de ce v-a deranjat?
S-au facut si studii despre vise,cu ce am gresit? Nu mai viseaza nimeni?

crisanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ortografia, nu visele au deranjat!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

am citit regulametul asa k nu am incalcat nici o regula .am cautat acest subiect sa fie exact unde trebuie si in fine trebuie sa dau cumva un examen de gramatica ?daca cititi ,va rog raspundeti la intrebare sau puteti sa treceti k vederea.
Va multumesc!

crisanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

quote:
citat din mesajul lui rasfatzata

am citit regulametul asa k nu am incalcat nici o regula .am cautat acest subiect sa fie exact unde trebuie si in fine trebuie sa dau cumva un examen de gramatica ?daca cititi ,va rog raspundeti la intrebare sau puteti sa treceti k vederea.
Va multumesc!

crisanda

OK, am citit, am trecut cu vederea, parerea mea e sa lasi visele in pace, eventual sa bei o cana cu lapte cald inainte de culcare. Sanatate bebelinei si tie si lasa visele sa treaca, nu le da importanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Buna,chiar ma gandeam la acest subiect sa-l deschid,se pare ca am facut bine ca am tacut...nu prea intereseaza pe nimeni,desi mie mi-au "vorbit" de multe ori visele...spun doar atat ,cand a murit mama m-am visat in fata unei biserici la bunici la tara ,eram desculta in noroi,am auzit o voce care mi-a cerut sa intind mainile,si am facut-o iar o sabie mi le-a taiat.M-am trezit si am fugit la mama in camera(aveam 25 de ani),si treaza inca mai simteam durerea,si i-am povestit mamei...a inceput sa planga...apoi am inteles si eu .Mainile mele erau MAMA ,cand a murit cineva mi-a taiat cu adevarat mainile....ma doare si azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Doamne cata rautate.Mai greseste omul.Din greseli invatam.
Si sa trec la subiect nu stiu daca am avut vise sa mi se indeplineasca.

Eu te pupic

+27apoiSebastian

Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Daca ai vise ale caror semnificatie ai inteles-o mai devreme sau mai tarziu,nu e bine sa le ignori si nici sa bei o cana cu lapte , asa cum ti-a sugerat cineva mai sus.
Este chiar foarte bine ,sa le scrii dimineata ca sa nu uiti detaliile , e bine de asemenea sa incerci sa le interpretezi dupa un dictionar de vise.Visele te pot avertiza cu privire la vreo intamplare neplacuta ce urmeaza in viata ta ,sau chiar iti pot transmite ceva frumos.
Doua exemple din viata mea:
-am visat ca o femeie oarba vroia sa-mi faca rau cu un foarfece,dar m-a mintit spunandu-mi ca trebuie sa croiasca ceva.-eram intr-un loc izolat in muntii Bistritei cu colegii de la Geofizica si nu aveam nici o sursa (dictionar de vise).In plus cand le-am povestit visul celorlalti m-au dezarmat cu ignoranta lor gen" bea o cana cu lapte"O ora mai tarziu am intrat in subteran pentru masuratori,iar dupa nici 5 minute ,mi-a intrat o sarma in ochi ,iar pana seara am vazut si femeia oarba si foarfecele ,si am inteles in urmatoarea luna de spitalizare ce trebuia croit la ochiul meu. Abia dupa intamplare ,colegii mei au facut legatura cu visul ,iar dupa asta nu m-au mai luat in ras.
-
-in iulie 2001 am visat-o pe mama (nu mai e din 1996 printre noi)in spatele unui zid , spunandu-mi ca are un cadou pentru ziua mea;a ridicat o cutie si din ea au zburat cativa porumbei albi.
Ziua mea e in octombrie si nu reuseam sa ma dumiresc ce vrea sa insemne acel cadou de la ea. Pe 13 octombrie ,chiar de ziua mea, am fost dimineata la un ecograf cu suspiciune de anexita (o sarcina era exclusa deoarece in 12 ani de casnicie nu reusisem sa am copii),unde, am fost anuntata ca am in burtica un bb de 7 saptamani.

Mergi la inceput