Ce spun visele?
Raspunsuri - Pagina 2
iulia06 spune:
eu am o fetita de 2 ani si in urma cu 2 saptamani am visat-o ca a cazut in canalizare.am crezut ca a murit,iar sentimentul care l-am avut in vis nu l-am mai simtit pana acum(ca si cum nu mai imi functiona nici un organ in interior si mi se scursese tot sangele).dupa o zi fata mi-a racit tare cu febra, nas infundat si tot tacamul.Sa fi fost un vis prevestitor?
rasfatzata spune:
¨¨Cine reuseste sa-si amintesca visele si sa le inteleaga este un om care reuseste sa-si priveasca in oglinda sufletul¨¨
Parafrazand mesajul lui Ioan¨Fratilor, visele sunt o parte si din trairile noastre,numai ...nu dati crezare oricui vis ci cercetati totul si opriyi doar ce e bun.¨¨
crisanda
anky spune:
Eu visez foarte des ca zbor,e extraordinar acel filling,aproape ca nu imi vine sa ma trezesc,as mai vrea sa dorm.
Din mai incoace ma visez des in casa sau curtea bunicilor mei,bunica mea s-a stins in luna mai.Cred ca e semn de protectie,am iubit-o mult pe bunica si ea pe mine.
rasfatzata spune:
cand eram bolnava mereu aveam un vis care nu cred k o sa-l uit:
se facea k lumea traiau in padure ,toamna si toti trebuiau sa stranga frunze cat mai multe,ca apoi sa mearga pe o funie ,exact k la circ ,dar mainile erau okupate ,la sfarsitul funiei era o inima mare care batea,putini ajungeau la inima si mai ales k trebuia sa ai cat mai multe frunze...
crisanda
mariana_1976 spune:
Da' io ce-oi avea ca visez des santiere si constructii neterminate + macarale?
On topic:
Luna trecuta am visat ca era inchisa intr-o pivnita adinca o prietena despre care nu mai stiam nimic de vreo 10 ani, desi incercasem sa o caut...Acum citeva zile aflu din intimplare ca tipa respectiva are probleme mari de tot datind (culmea!) din iunie...
Cind eram gravi cu primul copil (al carui "gen" nu l-am aflat decit la nastere)am visat o ruda apropiata decedata care imi zicea surizind ca stie ca sunt gravi si voi avea o fetita...Culmea, fetita a fost!
(Copil fiind, o rugasem pe acea ruda sa-mi dea de stire cum e pe "tarimul celalalt" si ea in gluma imi promisese ca imi va spune cind va ajunge acolo)
Nu sunt lamurita foarte bine ce este cu semnificatia viselor si cum ar trebui interpretata...
Tethys spune:
'ai mey... da' cand ti se "indeplinesc" doar visele rele, cum e?!? Sa mai visezi sau nu?
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
ina_nz spune:
quote:
citat din mesajul lui anky
Eu visez foarte des ca zbor,e extraordinar acel filling,aproape ca nu imi vine sa ma trezesc,as mai vrea sa dorm.
Din mai incoace ma visez des in casa sau curtea bunicilor mei,bunica mea s-a stins in luna mai.Cred ca e semn de protectie,am iubit-o mult pe bunica si ea pe mine.
Anca , Bianca si Cris
am auzit ca numai oamenii foarte inteligenti viseaza ca zboara
Ina
anky spune:
quote:
citat din mesajul lui ina_nzquote:
citat din mesajul lui anky
am auzit ca numai oamenii foarte inteligenti viseaza ca zboara
Ina
Ce onoare pe mine...o la la.
try spune:
Cred ca unele din voi tindeti sa acordati o importanta prea mare unor astfel de chestii sau mai degraba cautati sa atributi niste semnificatii unor chestii care in esenta n-au nici o semnificatie. Si eu am gasit bratara de argint pe strada fiind insarcinata cu primul copil, da' tot baiat am facut. Si eu am visat ca fac fata, da' in final tot cu doi baieti m-am ales.
Chestia cu e fata sau baiat... sa fim seriosi, ai sansa 50% sa se nimereasca si 50% sa nu se nimereasca. Daca visezi ca faci fata si-n final faci baiat, uiti si nu dai importanta, daca visezi ca faci baiata si pana la urma faci baiat zici "mooooaaaaama, mi s-a aratat in vis". Oare cate femei or fi visat ca fac altceva decat au facut.
Ca ai visat ca ti-a murit fetita si a doua zi a racit tare... hai, mai, nu mai cautati asa un sens in orice pe lumea asta. Si eu am visat sa mi-a murit baiatul cel mare (cumplit sentiment, nimci de zis), da' uite ca nu s-a intamplat nimic rau.
Trebuie sa intelegeti ca visele sunt produsul subconstientului (care stocheaza informatii pe care de multe ori nu suntem constienti) si ca in vise partea din creier responsabila cu logica nu functioneaza. Asta e si motivul pt care in vise ni se poate intampla orice (zburam, conducem masina desi n-am condus niciodata, trecem prin obiecte, ne teleportam etc.). Rolul primordial al viselor nu este de prevestire, asa ca, desi multi din noi am spera, prevestirile de genul asta nu-s pt orisicine. Nu contesc ca unele vise au o semnificatie anume si poate ca ele sunt un soi de buzdugan aruncat inainte de sosirea zmeului acasa, dar acuma nu mai cautati si voi semnificatii in orice. Unele din voi mi se pare ca ati fortat aceste semnificatii, eu n-am reusit sa vad legatura intre vis si ce vi s-a intamplat multora din voi.
quote:
Da' io ce-oi avea ca visez des santiere si constructii neterminate + macarale?
Cred ca e semn ca trebuie sa te apuci serios de treaba/munca si sa nu mai stai pe tanjeala. Glumesc, desigur!
rasfatzata spune:
try nu vreau sa te contrazic fiecare are parerea lui,dar un lucru concret e ca nu spun aberatii chiar si LINCON a visat k va fi inpuscat si chiar s-a consultat k sotia lui pt ca-l afectase visul ....si chiar asa s-a intamplat ....acum nu pot si nu sunt in masura sa va spun k vi se vor indeplini visele dar si pe vreamea lui ISUS si chiar inainte Dumnezeu ne arata o cale...si aceea in vis...
pe de alta parte,visurile te pot induce in eroare tocmai de aceea am deschis acest subiect... si anume ca ai gasit bratara si argint sa sti k in unele culturi barbatii nu au voie sa poarte aur ci argint.
crisanda