Ce spun visele?
Raspunsuri - Pagina 3
try spune:
Pai nici eu n-am zis ca toate visele sunt o prostie si ca nu se poate sa ti se arate in vis nimic si in nici u ncaz n-am vrut sa para ca acuz pe cineva ca abereaza, daor am vrut sa spun ca unele din voi tind sa acorde importanta prea mare unor vise si tind sa analizeze prea mult niste detalii care pot sa fie lipsite de orice fe lde insemnatate. Parerea mea e ca doar o mica parte a viselor au caracter de premonitie.
Citat: |
pe de alta parte,visurile te pot induce in eroare tocmai de aceea am deschis acest subiect... si anume ca ai gasit bratara si argint sa sti k in unele culturi barbatii nu au voie sa poarte aur ci argint. |
daca faceam fata sigur se gasea cineva sa spuna "vezi? Bratara aia de argint pe care ai gasit-o n-a fost intamplatoare".
Dar constat cu uimire ca si in cazul in care am facut baiat tot are o legatura si anume ca bratara de argint e interzisa barbatilor din anumite culturi si, vezi Doamne, asta e legatura dintre bratara aia si faptul c-am facut baiat (ca banuiesc ca asta ai vrut sa spui in mesajul tau anterior; daca am inteles gresit, imi cer scuze).
E un simplu fapt neinsemnat si fara nici o legatura cu faptul ca eram gravida sau ca urma sa nasc un baiat. Uite, vezi, de astfel de fortari de semnificatii vorbeam. Unele din voi incercati din rasputeri sa gasiti ceva, orice, care sa faca o legatura, chiar fortata, cu evenimentele ulterioare.
stefaniya spune:
Try - eu stiu ca atunci cand visezi ca moare cineva,apare o persoana noua in viata ta.
Eu cred ca exista un adevar in anumite vise.Visele ne spun uneori ceva.
Culmea ca uneori visezi ca intalnesti un prieten cu care nu ai mai luat legatura de luni/ani si a doua zi se intampla sa auzi de acea persoana.
Rasfatzata - e un subiect ok,nu vad de ce au sarit asa pt ca visele fac parte din viata noastra.Putini sunt cei care nu viseaza.
Nu stiu care a fost greseala in titlu dar era mai dragut sa se trimita un PM cu atentionare,decat un mesaj ironic pe topic.
Sotul meu viseaza o data pe an si de curand imi spune ca a avut un vis cu 10 femei si l-am intrebat cum aratau,iar raspunsul lui a fost " ei draga,toate aratau exact ca tine "
Acum nu stiu daca a fost un vis cu ochii deschisi sau un vis adanc si clar,ala a fost doar un raspuns sa primeasca puncte ca altfel era cosmar cu 10 ca mine
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
try spune:
Try - eu stiu ca atunci cand visezi ca moare cineva,apare o persoana noua in viata ta. |
Uite ca nici o ruda sua prieten apropiat n-a adus pe lume un copil si nici n-am cunoscut pe cienva anume (adica cineva notabil, ca asa, zilnic cunosc oameni prin natura meseriei) de atunci pana acum.
Tot asa se spune ca daca visezi ca mori iti moare moartea. Dar daca stau sa plec urechea la toate non-sensurile de pe lumea asta probabil ca ar insemna ca sunt un om care ma plictisesc.
arleena spune:
eu visez fffffffffffffffffff mult, si imi cam aduc aminte visele dimineata. sunt multe vise pe care le percep ca un film dar sunt si vise care ma afecteaza direct.am si cateva vise care mi se repeta....
am avut si vise care s-au implinit....ca o sa intru la facultate, visam in facultate subiecte la examene, am visat casa care au cumparat-o ai mei, numarul meu norocos care m-a urmarit de-a lungul anilor 23(nr din catalog in liceu, nr de inscriere la facultate, camera 23 la camin, nr biletului de la bac la romana oral, data in care am fost ceruta in casatorie, etc) si altele vise care nu-mi vin in minte acum.
imi place sa-mi povestesc visele....cum va spuneam cateodata sunt ca niste filme ...si tin minte in facultate, stand in camin, dimineata le "terorizam"pe colegele de camera ca ma apucam sa le povestesc ce "filme" am mai visat...dar tot odata inainte de examene ma intrebau ce sa mai repete/citeasca...
azi noapte am avut un vis ciudat care ma afecta pe mine direct....sper sa nu fie ceva real de acolo.....
nu stiu sa-mi interpretez visele si doar dupa ce se indeplinesc imi dau seama....cateodata poate ar fi fain sa stiu dinante semnificatia....chiar exista dictionare de vise???
kariguld spune:
eu zic sa te ancorezi mai mult in realitate, visele chiar nu au nici o importanta. se nasc din multimea grijilor si gandurilor de peste zi, la visele de noapte ma refer, atunci cand creierul e in amorteala.
daca ajungi sa te gandesti numai la ce ai visat, ce s-o mai intampla....chiar te ocupi cu nimikuri si pierzi din vedere lucrurile valoroase!
cred in acele vise, visate cu ochii deschisi, puse pe hartie, planificate, muncite, realizate la final!
Kari
anky spune:
citat din mesajul lui arleena eu visez fffffffffffffffffff mult, si imi cam aduc aminte visele dimineata. sunt multe vise pe care le percep ca un film dar sunt si vise care ma afecteaza direct.am si cateva vise care mi se repeta.... am avut si vise care s-au implinit....ca o sa intru la facultate, visam in facultate subiecte la examene, am visat casa care au cumparat-o ai mei, numarul meu norocos care m-a urmarit de-a lungul anilor 23(nr din catalog in liceu, nr de inscriere la facultate, camera 23 la camin, nr biletului de la bac la romana oral, data in care am fost ceruta in casatorie, etc) si altele vise care nu-mi vin in minte acum. imi place sa-mi povestesc visele....cum va spuneam cateodata sunt ca niste filme ...si tin minte in facultate, stand in camin, dimineata le "terorizam"pe colegele de camera ca ma apucam sa le povestesc ce "filme" am mai visat...dar tot odata inainte de examene ma intrebau ce sa mai repete/citeasca... azi noapte am avut un vis ciudat care ma afecta pe mine direct....sper sa nu fie ceva real de acolo..... nu stiu sa-mi interpretez visele si doar dupa ce se indeplinesc imi dau seama....cateodata poate ar fi fain sa stiu dinante semnificatia....chiar exista dictionare de vise??? |
Da exista,uite www.oniromantie.ro/modules/news/" target="_blank">aici.
Annie80 spune:
nu stiu daca exista vreo legature intre vise si sexul copilului , in perioada intrauterina, dar mama mereu ma intreba ce visez cand am fost insarcinata, de ce? spune ea ca atunci cand a fost insarcinata cu baieti, a avut vise urate, cu serpi, sopare, chestii deastea respingatoare, cand a fost insarcinata cu mine, a avut vise frumoase, flori
eu, tot asa am visat ciudateni, ce mia ramas in minte e un sarpe cu pene si picioare de gaina .
Deja-vu-uri o gramada, dar aberatii: ca s-a ars becul din casa, ca faceam papi, vb cu sotul despre "ceva' si el spala vase..etc
cica noptile cu vise nu sunt la fel de odihnitoare ca cele fara vise
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
arleena spune:
citat din mesajul lui Annie80 ............cica noptile cu vise nu sunt la fel de odihnitoare ca cele fara vise ......... |
asa e...am fost de 2 sapt la munte si in prima noapte am visat in continuu, zici ca s-a spart conducta cu vise...dimineata eram asa de obosita parca nu dormisem deloc
anky merci de link...
eu sunt sagatator si m-a surprins ce am citit pe site despre vise si sagatatori....chiar interesant....ar trebui sa fiu mai atenta la ce visez
Sagetatorul are un caracter sincer si intelept, fiind dotat cu o inteligenta clara si o intuitie prompta. "Visul" lui din viata reala este aventura, calatoriile si, cand nu le poate avea, "viseaza" la viata independenta si fara lipsuri. In oniric, Sagetatorul este marele maestru al viselor autosugestionate, produse in mod voit, pe care si le induce - evident - prin autosugestie, odata cu gandurile dinaintea somnului. Si, subconstientul il ajuta! La Sagetator urarea "vise placute" este de multe ori una adeverita.
VISEAZA 80% color si 20% alb-negru.
Visele care se adeveresc - cele din ziua de Joi
( vezi semnificatia zilei din saptamana - click aici )
Numarul ocult al viselor : 9
( vibratia numerologica a numarului - click aici )
Isi aduce aminte din vis : 100 %
( in primele 6 ore )
try spune:
cica noptile cu vise nu sunt la fel de odihnitoare ca cele fara vise |
Nu exista somn de noapte fara vise. Poate doar sa cazi in coma sa zici ca nu visezi. Cu totii visam in timpul somnului, dar nu intotdeauna ne aducem aminte ce visam. E daor o senzatia ca am avut un somn odihnitor si fara vise. In fapt visele nu lipsesc din meniu.
Annie80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui try
Nu exista somn de noapte fara vise. Poate doar sa cazi in coma sa zici ca nu visezi. Cu totii visam in timpul somnului, dar nu intotdeauna ne aducem aminte ce visam. E daor o senzatia ca am avut un somn odihnitor si fara vise. In fapt visele nu lipsesc din meniu. "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" |
da spuneau si de asta (un documentar pe discovery), desi au fost subiecti la care nu s-a inregistrat vreo actvitate in timp ce dormea, probabil ca difera de la individ la individ
sau
de ex daca visezi ca alergi toata noaptea mi se pare normal sa te trezesti obosit, iar daca visezi ca stai lungit pe o pajiste cu flori, sau ca dormi sa te trezesti odihnit
eu nu prea le bag in seama, nu stau sa comentez pe seama lor, dar uneori ceea ce se intampla in viata mea constat ca a avut legatura cu vre-un vis
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.