Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Scuzati confuzia da sunt tare obosita.
Si ca sa fiu si eu iar off topic:

VECINULUI DE SUS I S-AU SPART TEVILE LA BUCATARIE SI PLOUA DE SUS!!!!!!!!!!!!!!!!iar eu strang apa!
Sa nu-mi vina sa mor?

Monikka

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

Observ abia acum ca bb David a mai "primit" un nume

cristina d.

altfel ne renega ta-suasa se simte bine ca-i poarta fii-su numele

n-am auzit de medicul tau dar sunt convinsa ca e f bun ca nu te-ai fi lasat tu pe mainile lui altfel

monica fugi la vecin cu bata asta

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nushu, e discipolul lui Onofriescu. Zic eu ca aproape la fel de bun, dar fara aerele, "tarifele" si programul extrem de incarcat al lui O.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
citat din mesajul lui diotima

quote:
citat din mesajul lui miki68

quote:
citat din mesajul lui nushulica
diotima cum adik nu se spala pantalonasii aia scurti??? adik niciodata nu se spala??sunt de unica folosinta sau cum??serios ca n-am auzit in viata mea sa nu se spele o per de pant scurti , din orice material

27+ DAVID-MIHAI

Nushu, cica se curata chimic Bine, e drept ca, din cate am auzit, unii occidentali isi duc si kilotii la curatatorie

cristina d.

Da nushu, miki are dreptate. se curata doar chimic, pe eticheta "licheanul de apa" e taiat. da io nu mi-as duce in vecii vecilor pantalonii scurti la curatatorie, eu vreau sa-i spal cu apa . astept sa vad cum arata dupa ce se usuca.

Mai,ii am si eu.Habar n-aveam ca trebuiesc curatati chimic,i-am spalat si n-au nimic.Mie mi se par simpa,numai ca-i port numai cand sunt cu sotul.Am 35 de ani si nu mai am chef de priviri libidinoase pe mine cand sunt singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Gata, am finalizat si ultima comanda din seria asta de reduceri (asa zic eu, ca e ultima). Inca nu am primit comanda din 2, si mai astept din 7 si 20. Dar azi m-am suparat, si mi-am luat mai mult haine pt mine, ca pana acum i-am luat doar lui fi-miu si o gramada de asternuturi. www.laredoute.fr/vente-pantalon-anne-weyburn.aspx?productid=324096055&documentid=321408&single=false&categoryid=23110316" target="_blank"> Asta imi place tare. Sper sa-mi placa si dupa ce-l primesc. Mi-am luat set complet: pantalon, sacou, fusta si bluza

Balerinii www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324135253&documentid=299108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=4" target="_blank">astia mi i-am luat pe patru culori: negru, galben, albastru si argintiu. Pe rosu ii am deja si sunt f comozi.

Si apropo de balerini, in primavara mi-am luat o pereche de balerini Freddy, marimea 38, dar cred ca intre timp mi s-a mai latit piciorul, ca nu-mi mai vin. Daca www.laredoute.fr/vente-ballerines-freddy.aspx?productid=324124955&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank"> ii vrea cineva, ii vand.

Edit: nu i-am purtat niciodata.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
citat din mesajul lui Lorenza
Mai,ii am si eu.Habar n-aveam ca trebuiesc curatati chimic,i-am spalat si n-au nimic.Mie mi se par simpa,numai ca-i port numai cand sunt cu sotul.Am 35 de ani si nu mai am chef de priviri libidinoase pe mine cand sunt singura.

super! inseamna ca nu-s pierduti. dar dupa ce i-ai spalat isi mai pastreaza luciul initial?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
citat din mesajul lui diotima

quote:
citat din mesajul lui Lorenza

super! inseamna ca nu-s pierduti. dar dupa ce i-ai spalat isi mai pastreaza luciul initial?

Da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushu,

bravo, ma bucur ca David e bine; hai ca mai ai putin pana devii mamica; da de ce tre sa stai acasa? e o sarcina cu probleme?

Si-mi place de mor al 2-lea nume , Mihai; as fi vrut si eu Mihai dar nasul e Andrew, asa ca ne-am ales cu Andrei (al doilea nume).
Dar nu-i spune nimeni nici David , nici Andrei, ci Bob dupa ce pana pe la vreo 9 luni a fost Bobitza; probabil ca vom renunta la acest apelativ de catel cand il vom da la gradi.

Rochita aia de in am vazut-o pe o duduie in parc in weekend si desi era cam plinuta ii venea f bine.

si off topic de tot: cat acid folic/zi ai luat in primele luni de sarcina? m-a sunat Clona care tocmai s-a intors din honeymoon din frumoasele insule Maldive sa-mi spuna ca vrea bebe si ca vrea sa ia acid folic si nu stie cat sa ia iar eu am uitat cat am luat/zi, stiu doar ca am luat 1 luna inainte de sarcina si primele 3 luni.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ella acid folic am luat cate o pastiluta de 5mg/zi

sarcina nu e cu probleme, cel putin acum nu mai e dar mamica e puturoasa si sincer si paranoia si prefer sa ma menajez mai ales ca mi-am permis asta(maa refer la job) si avand in vedere ca stiu ce ma asteapta prefer sa lenevesc acu 2 luni sa fiu in forma pt bebe cand o veni

multumim de urari!

aaa si bafta clonei la procreat

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

acid folic tot 5mg/zi!astept!!!succes clonei!
si multa,multa sanatate lui nushu si piticului(care nu e chiar pitic daca ne arata deja bilutzelel)!

Mergi la inceput