Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)
Raspunsuri - Pagina 14
ella_74 spune:
Nushu,
sarumana, ii zic pe mess acum...cu bafta, daca seamana cu mine, luna viitoare ar trebui sa fie deja gravi
ai dreptate, e bine sa fii odihnita, iar faptul ca stai acasa si esti relaxata iti asigura o sarcina linistita si fara probleme; stiu de la mine, ca din cauza stresului de la birou era sa nasc in 32 de saptamani, ajunsesem cu contractii din 5 in 5 minute; am stat in pat pana am nascut ;cand am implinit 38 de saptamani dr i-a zis sotului ca poa sa ma scoata din casa in parc si la restaurant; a doua zi dupa romantica iesire nasteam
, mamica de David (24.04.2007)
gama spune:
`neatza si de la mine, cu un copil in brate si cu celalalt de fusta eu tot am deschis laptopu sa vad ce mai ziceti voi si redutu.Voi ziceti de bine,in schimb LR e desolat, nu ma recunoaste pe nici un cont.Si de la mine multa,multa sanatate lui nushu chiar daca sunt mai....trecatoare pe aici datorita activitatilor intelectuale de schimbat pampersi din nou, va "stiu"de ceva vreme....asa ca-mi permit sa ma bag in seama!!!!Sa ai o sarcina buna, si sa poti dormi ,si sa nu faci burta cat le-am avut eu ca tare sunt grele de carat!!!!!!!!
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
diana_jors spune:
Am primit bon d'achat pentru comanda din 4... dar aviz nu. Dar oricum, ar trebui sa apara zilele astea, nu?
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Graviduta spune:
Nushu, sarcina usoara in continuare si odihneste-te bine ca sa vezi ce te-asteapta . E bine ca ai prins o vara mai putin torida, spre deosebire de vara trecuta.
Ziceti-mi si mie daca stiti ce inseamna marimile 2, respectiv 6 la www.laredoute.fr/vente-casquette-gants-et-echarpe-la-redoute-creation.aspx?productid=324127440&documentid=346108&single=true&categoryid=23929710" target="_blank">setul asta. O fi varsta?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ANKA-iasi spune:
buna dimineata soare!!!in sfarsit gata cu potopul
eu azi sper sa primesc pachetul din 3,cu 6 lenjerii si alte nimicuri..
nushulica ma bucur ca esti bine si tu si bb mic,cand am citit m-au luat fluturii in stomac ,am retrait si eu senzatiile de la ecografii cand imi spunea nenea dr cat a mai crescut bb,sau ca sta cu degetul in gura...etc sau cand i-a facut sotului un semn nu prea ortodox cu mainile sa-i dea de inteles ca e baiat si l-am vazut cu coada ochiului-ii spusesem ca nu vreau sa stiu ce e,eu voiam cu disperare un baiat,sotul fata
situ azi m-a stresat cu desolee,la orice imi da numai asta ma plictiseste
nushulica spune:
neata!
ella mie mi-a zis ieri dr ca din s38 sa ma apuc de ca sa fiu sigura ca se declanseaza nasterea la timp(ca ea trebuie sa plece din tara cand am eu dpn si nu vreau sa nasc cu altcineva) dar cred ca si plimbarile romantice sunt o solutie
anka ce dr nebun m-ai facut sa rad, multumesc de urari
gamate stiu mamico de la "revolutie" cum sa nu te tin minte??tu erai cu burtoiu la reportajul pro nu?
graviduta si eu ma bucur ca nu e chiar asa cald cel putin zilele astea au fost beton pt mine mi-am permis sa stau si eu pe terasa fara sa transpir
eu aseara am bagat o comanda pe la 1 noaptea ca-mi era frica sa nu se epuizeze rochita de in la 5 euro cu care m-a starnit ella
28+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Buna dimineata! Frumoasa zi azi la Iasi, intr-adevar! Parca nici nu ar fi fost potop asta-noapte
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
gama spune:
nushu-le,,multumeeeesccccc, m-au uitat prietenii apropiati de cand cresc al 2-lea copil!!!!Datorita tie merg sa fac ciorba cu un elan.....Cat despre "revolutie"i-am specificat atunci lu`nenea reporteru sa nu ma "dea"ca-s urata, nefotogenica, am si nasu si burta maaari(m-a pus si din profil!!!), si mai ales sefii mei stiau ca .....ma duceam la control!!!!A doua zi imi venea sa-l impusc pe protevistu vesel ca ma vazuse toata firma!!!!!!
Vreau si eu comanda, la tenesi va luati masura normala sau una in plus???
Desoleu........masii!!!!
& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui gama
nushu-le,,multumeeeesccccc, m-au uitat prietenii apropiati de cand cresc al 2-lea copil!!!!Datorita tie merg sa fac ciorba cu un elan.....Cat despre "revolutie"i-am specificat atunci lu`nenea reporteru sa nu ma "dea"ca-s urata, nefotogenica, am si nasu si burta maaari(m-a pus si din profil!!!), si mai ales sefii mei stiau ca .....ma duceam la control!!!!A doua zi imi venea sa-l impusc pe protevistu vesel ca ma vazuse toata firma!!!!!!
Vreau si eu comanda, la tenesi va luati masura normala sau una in plus???
Desoleu........masii!!!!
Magda & Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)
auzi la ea ca avea si burta si nasu mari reporterii astia!!!te-au mai dat si din profil
spor la facut ciorbita
28+ DAVID-MIHAI